gazeta_mi_placi 25.06.14, 20:27 lub lifting itp. Oprócz osób o których już wiem tj. Brocenliande (dawno swoją drogą jej nie było) i Verdaną. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neffi79 Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 25.06.14, 21:19 Mam wypełnione usta (ok. pół roku temu, zmiana bardzo subtelna) i regularnie, mniej więcej co roku delikatnie wypełniana zmarszczkę między brwiami. Nic wiecej i nie planuję Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominienajka Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 25.06.14, 21:25 zmarcha miedzy brwiami, bruzdy nosowo wargowe i bardzo mi z tym dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
5justi Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 25.06.14, 21:35 Neffi czym wypełniasz zmarszczkę pomiędzy brwiami? zamierzam to zrobić. jesteś może z Warszawy? mogłabyś polecić jakiś dobry salon Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 25.06.14, 22:02 kwas hialuronowy w postaci żelu, ja robię u dermatologa w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
lulkak Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 09:12 Neffi79, a możesz podać namiary i szacunkowy koszt. Może być na priv Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 10:05 podaj maila to Ci napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
lulkak Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 11:33 lulkak@gazeta.pl Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 12:05 A ja chcę cenę tego wypełnienia bruzdowo-wargowego i na ile starcza. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 12:49 zalezy czy zmarszczki są głębokie czy płytkie, dlatego cena ma związek z od iloscią zuzytego preparatu, ale jest to od 600 wzwyż, kwas h. starcza na około 12 mcy, tez zalezy od wielu czynników W dobrych salonach pierwsza wizyta konsultacyjna z lekarzem jest bezpłatna, nic nie stoi na przeszkodzie by iść, wypytać Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 12:51 O matko! 600 zł to połowa pensji, a zapewne więcej będzie skoro piszesz "od" Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 19:22 gazeta_mi_placi napisała: > O matko! 600 zł to połowa pensji, a zapewne więcej będzie skoro piszesz "od" :- > ( Koleżanka robi i po pierwsze - płaci taniej, po drugie - wystarcza to na znacznie dłużej (2-3 lata) Kwas ma ponoć to do siebie, że nie tylko "wypycha" ale poprawia kondycję skóry. W rezultacie nawet jak kwas przestaje działać, to skóra jest jędrniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 12:59 A powiedz w jakim wieku zaczęłaś/zaczęłyście? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 25.06.14, 21:55 Ale usta - jako powiększenie własnych czy miejsce w kącikach ust - między kącikiem ust a policzkiem gdzie często robią się brzydkie bruzdy? Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominienajka Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 25.06.14, 22:05 no to sa wlasnie te bruzdy nosowo wargowe, zupelnie inaczej dziub wyglada po ostrzykiwaniu, co prawda pierwsze kilka dni to moga sie pojawiac jakies slady po nakluciach, ale juz tydzien po to oblicze ewidentnie odmlodzone, inna sprawa ze nie mozna dopuscic do obwisow ponizej, ale to juz nie temat ostrzykiwania Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 08:38 Ile taka przyjemność (te bruzdy) kosztuje i o co chodzi z obwisami poniżej? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 25.06.14, 22:09 Ta, którą na stać. Ciebie nie, więc pocieszać się wątekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 25.06.14, 23:48 Ta, którą na stać. Ciebie nie, więc pocieszać się wątekiem." Po pierwsze - skąd wiesz, że Gazety nie stać. Po drugie - niektórych stać, a nie chcą. Po trzecie - poniżanie kogoś z powodu jego trudnej sytuacji finansowej świadczy o wyjątkowym buractwie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 17:50 Ano z jej skarg o szukaniu pracy to wynika. Z biegania do biedronki na zakupy i wiele, wiele, wiele innych przykładów. Mnie stać, tylko nie mam potrzeby jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 25.06.14, 22:18 Oprócz osób o których już wiem tj. Brocenliande (dawno swoją drogą jej nie było > ) i Verdaną." Pierwsze słyszę, że Verdana się ostrzykuje/botoksuje Ja - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 12:05 Słyszeć nie słyszałam, za to widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 18:11 Aha, zapomniałam, że jesteście przecież koleżankami z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 25.06.14, 22:28 mam ostrzyknięty biust, liczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 25.06.14, 22:29 Na razie nie muszę, ale mam w planach za parę lat. Mąż co prawda, kiedy go o tym poinformowałam, powiedział, że jest przeciwny, bo jestem doskonała;0, ale mam nadzieję, że jak się zdecyduję, to nie będzie protestował. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 25.06.14, 22:43 Nie widzę potrzeby...ładną mam cerę. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 08:39 To prawda, a ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 19:15 Ja? Ja w twoim gazecianym wieku. 38. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 20:03 Nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 20:14 A w co dokładnie nie wierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 25.06.14, 23:01 Gazeciarz roznosi ploty z magla. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 08:39 Tak bynajmniej wygląda. Ale co? To jakiś wstyd czy coś? Może to sobie robi to i owo z twarzą. Wolno jej. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 10:14 Gdyby nawet, to nie Twoja sprawa. Przestań roznosic ploty, trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 12:06 Wolno rozprowadzać plotki, regulamin tego nie zabrania. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 13:14 Tak bynajmniej wygląda przynajmniej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Głupi jesteś trollu jak kilo gwoździ. 26.06.14, 15:25 Po cholerę kłapiesz ozorem, skoro nawet pewności nie masz? A, i bynajmniej to nie to samo co przynajmniej. gazeta_mi_placi napisała: Tak bynajmniej wygląda. Ale co? To jakiś wstyd czy coś? Może to sobie robi to i owo z twarzą. Wolno jej. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Głupi jesteś trollu jak kilo gwoździ. 26.06.14, 18:08 Matko, ale się dzieje Gazeta wkręciła głupie baby, że Verdana się ostrzyknęła - a te jaką histerię robią, jakie bluzgi lecą od razu. Normalnie jakby co najmniej o Elżbietę II chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Głupi jesteś trollu jak kilo gwoździ. 26.06.14, 18:19 Tak, wiem, że jako przydupas tego idioty, musisz koniecznie rzucać się po wątkach i bronić go do upadłego Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Głupi jesteś trollu jak kilo gwoździ. 26.06.14, 18:38 Lecz się, bo twoje obsesje zaczynają być szkodliwe społecznie Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Głupi jesteś trollu jak kilo gwoździ. 26.06.14, 18:22 no nie? obraza majestatu po prostu wychodzi na to, że jednak wstyd poprawiać urodę Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Głupi jesteś trollu jak kilo gwoździ. 26.06.14, 18:34 To nie chodzi o wstyd, czy nie wstyd. Ale bo cholerę głupoty wygadywać? Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Głupi jesteś trollu jak kilo gwoździ. 26.06.14, 18:41 Ale bo cholerę głupoty wygadywać?" Gdybyś trochę poluzowała kij w dupie, to może byś załapała, o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Głupi jesteś trollu jak kilo gwoździ. 26.06.14, 19:18 Ta, jasne, bo jak nie bawią mnie żarty idioty mąciwody, to mam kij w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Głupi jesteś trollu jak kilo gwoździ. 26.06.14, 19:45 Zazdroszczą, bo Verdana super wygląda To trzeba sobie zracjonalizować, że z botoksem, bo bez botoksu niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Głupi jesteś trollu jak kilo gwoździ. 26.06.14, 19:49 Kolejna inteligentna inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Głupi jesteś trollu jak kilo gwoździ. 26.06.14, 20:06 Powiedz może lepiej na czym polega oszałamiająca inteligentna klakierów gazecianych? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Głupi jesteś trollu jak kilo gwoździ. 26.06.14, 20:09 Hejtujesz mnie, nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 01:37 Co to znaczy "botoksuje"? A bo botoks to w tabletkach dają i jest to coś innego niż ostrzykiwanie? Tak korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
farben_laska Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 07:47 nie, na razie nie ma takiej potrzeby. A jak już będzie to tez nie wiem, jakoś zmarszczki mnie nie przerażają. Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 07:51 coś tam bym sobie ostrzyknęła i wypełniła ale po pierwsze mnie nie stać a po drugie trochę mnie przerażają niektóre nieudane efekty takich zabiegów. Odpowiedz Link Zgłoś
anaspa Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 11:42 usta ale tak delikatnie, że po pierwszym zabiegu kiedy znajomi oczekiwali glonojada, pytali się czy w ogóle to zrobiłam. Dla większości niewidoczne, mi poprawia samoocenę, bruzda na czole, i pewnie za chwilę przyjdzie czas na oczy A i mam zrobione cycki ale to chyba nie do tematu Odpowiedz Link Zgłoś
quelquechose Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 11:51 Raz sprobowalam botoksu na czole - wlasnie na te bruzde pomiedzy brwiami, ale chyba bez wypelnienia jej uprzedniego nie ma sensu, bo pozostala nadal widoczna. Denerwowala mnie niemozliwosc naturalnego poruszania czolem i nie ponowilam. Moze jakies wypelnienie sobie kiedys zrobie? Tej zmary wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
sonniva na tą chwilę 26.06.14, 11:57 mam skończone 40 lat i póki co nie widzę u siebie potrzeby ostrzykiwania i botoksowania. Ale jak będę mieć 60-70 lat to kto wie?! Odpowiedz Link Zgłoś
fanny Re: na tą chwilę 26.06.14, 12:56 Wtedy bedzie za pozno na botoks i wypelniacze, tylko Ci lifting zostanie f. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.reginald Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 12:00 A niech się ostrzykują, ich twarze, ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
dokladka Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 12:55 a ja miałam wczoraj wypełnianą "lwią" hialuronem i po pół dawki botoksu na każdą stronę czoła. Siniak już schodzi, rozmasowuję hialuron i piję dużo wody bo podobno hialuron wciąga jej dużo, jako że jest higroskopijny. Przynajmniej nie wyglądam jakbym miała wiecznego wqrwa Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 13:09 hormony ciążowe odmłodziły mi twarz o dobre 10 lat wiec niczego nie potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 19:12 Mam fatalny okres. Ten wątek radykalnie poprawił mi humor, dzięki Jeśli ktoś mnie widział i twierdzi, ze to botoks, to większego komplementu nie słyszałam od lat (konkretnie od 2000 roku, gdy usiłowano mnie zapisać do biblioteki jako studentkę). Ale co spojrzę w lustro, to rozważam lifting, bo nienawidzę drugiego podbródka. Ale niechęć do siedzenia w domu pewnie sprawi, że nigdy go nie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 19:32 No właśnie się zastanawiałam, co u Ciebie, bo dawno nie widziałam żadnych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 19:45 Książkę poprawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 20:07 Chyba nie tylko książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 20:02 Nie botoks tylko złote nici czy kwa haliuronowy? Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 20:04 To miło pomyśleć, że ktoś nie wierzy w to, że mogę wyglądać jak wyglądam bez poprawek. Jeszcze przyjemniej byłoby, gdyby ten ktoś mnie kiedyś widział, ale nie należy za dużo wymagać. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 20:06 Widziałam na fotce, ale też się liczy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 20:16 Trochę się liczy, ale co na zywo, to na żywo. Żebyś ty tak wyglądała... Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 21:06 Ps. To było do Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: A która się botoksuje i ostrzykuje 26.06.14, 20:06 Nie mówiłam? Bidna Gazecia Odpowiedz Link Zgłoś