1biubiu
09.07.14, 12:16
czy takie kalkulatory sie srawdzaja? jestem ciekaw i jak to u was jest jaki macie wzrost i jaki wzrost ma wasze dziecko
Ja mam 172cm, a maz 186cm tez sie boje zeby dziewczynka nie byla za wysoka, bo chlopak to jeszcze pal lich moze byc bardzo wysoki. W takich kalkulatorach wychodzi ze moje dziecko jako dziewczynka bedzie mialo 172-173cm, a chlopak troche nizszy od ojca wiec tak moze byc, ale myslicie ze np moze tak byc ze dziewczynka bedzie wzrostu ojca? moja mama ma 165cm moja tesciowa rowniez mniej wiecej tyle, babcia niska, zadne nieszczescie wysoka dziewczyna i tak ja bede akceptowac, kochac ale tez nie chce zeby jej sie zle zylo, ciezko w spoleczenstwie odstawac. Myslicie, ze jestesmy az tak wysocy zeby nasze dziecko bylo bardzo wysokie? tak mnie naszly pytania bo jestem dopiero w ciazy. Jednak nawet przy moim w sumie normalnym wzroscie nie raz slyszalam ze jestem bardzo wysoka, niezbyt fajne komenatrze a w koncu mam przecietny wzrost. Rozumiem autorke, ktora pisala ponizej wzrost odnosnie corki nastolatki, ze sie martwi. No rozwlekam. Napiszcie ile wy macie wzrostu i ile wasze dzieci?