Dodaj do ulubionych

czy macie włosy na...

21.07.14, 13:14
pudło, nie będzie o częściach intymnych wink
czy macie włosy na stopach? ja miałam tylko na dużych palcach ale ostatnio zauważyłam z niepokojem kilka włosów na grzbiecie stopy. problem został potraktowany woskiem ale pewnie wróci. zamieniam się w hobbita? napiszcie.
Obserwuj wątek
    • hedna Re: czy macie włosy na... 21.07.14, 13:16
      W takiej sytuacji może można je ciachnąć maszynką przy okazji golenia nóg?smile
    • kozica111 Re: czy macie włosy na... 21.07.14, 13:19
      Mam ale jasne więc nie wiem czy sie liczy, zawsze miałam, chyba większość osób ma, tylko się ścierają, zależy jakie się buty nosi.
    • madzioreck Re: czy macie włosy na... 21.07.14, 13:19
      Mam. Na grzbiecie stóp i palców. Nie sądziłam nigdy, że to jakiś problem, jadę maszynką i już.
    • koza_w_rajtuzach Re: czy macie włosy na... 21.07.14, 13:21
      Kiedy byłam w drugiej ciąży z przerażeniem zauważyłam, że pojawiły mi się włoski po trzy sztuki na dużych palcach obu stóp a i na nogach pojawiło się owłosienie w miejscach, gdzie nigdy go nie było. Na szczęście to tylko tyle jeśli idzie o owłosienie moich stóp. Depilator szybko załatwia sprawę.
    • premeda Re: czy macie włosy na... 21.07.14, 14:21
      Aż sprawdziłam wink Mam po 2 maciupkie włoski na dużych palcach u nóg ale ostatnio (o zgrozo!) zauważyłam taki niefajny meszek na twarzy. Jeszcze mi tylko szalejących hormonów brakuje sad Chodź mam nadzieję, że to z odchudzania jak u mojej kuzynki.
    • zewszad_i_znikad Re: czy macie włosy na... 21.07.14, 16:59
      Ależ jak najbardziej. Trochę włosków na wszystkich palcach i pośrodku grzbietu stopy. Nawet wolałabym, żeby ich było więcej, żeby były lepiej widoczne - nie lubię spodni krótszych niż do kostek, a jednak lubię pokazać, że jestem kobietą zbuntowaną i nie zamierzam pozbywać się cząstki ciała, jaką jest owłosienie poza głową.
    • zuwka Re: czy macie włosy na... 21.07.14, 17:05

Nie mam smile ale ja nawet na nogach i rękach nie mam. Włosy na nogach zdarza mi się golić raz do roku, jak mi słonko od góry przyświeca i zobaczę takie białe pojedyńcze włoski. Ale za to mam jeden wqrzający włos na podbródku. Jeden taki ale rośnie jak szalony i muszę go usuwać pęsetą co jakiś czas
    • mnietoniemi Re: czy macie włosy na... 21.07.14, 18:24
      > czy macie włosy na stopach? ja miałam tylko na dużych palcach ale ostatnio zauw
      > ażyłam z niepokojem kilka włosów na grzbiecie stopy. problem został potraktowan
      > y woskiem ale pewnie wróci. zamieniam się w hobbita? napiszcie.

Jesteś mutantką.
      Przed chwilą poszukałem i znalazłem kilka włosków na swoich stopach i się tym zbytnio nie przejąłem.

No ale ja nie jestem emamą, więc nie muszę się przejmować takimi defektami.
      • kozica111 Re: czy macie włosy na... 21.07.14, 18:34
        Póki ich nie trzeba czesać wszystko jest ok wink
    • alkocholistka Re: czy macie włosy na... 21.07.14, 18:47
      Nie mam. Nawet na łydkach prawie mi nie rosną.
    • pochodnia_nerona Re: czy macie włosy na... 21.07.14, 19:51
      Na dużych palcach, próbowałam pozbyć się za pomocą maszynki, ale robią mi się po tym krostki sad to już nic nie robię, nie widać ich, bo są po 3 szt. Nie widać, jeśli ktoś się nie wpatruje.
    • 7dosia Re: czy macie włosy na... 21.07.14, 19:58
      Witaj w drużynie pierścienia, Frodo.
    • jak_matrioszka Re: czy macie włosy na... 21.07.14, 21:09
      Nawet nie wiedzialam, ze na grzbiecie stopy moga rosnac :o Mam chyba po trzy na duzym palcu, widoczne jak sie z lupa przyjrzec, a potem lyso az do 2-3cm ponad kostke. Moj maz ma dosc mocno owlosione nogi, ale tez takie nogawki ma nad kostke big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka