Dodaj do ulubionych

Koszulki powstańcze

01.08.14, 17:08
www.mytshirtdress.pl/t-shirt/35-tshirt-powstanie-44-limitowana-edycja.html
Założyłybyście? Koszulka termoaktywna, czyli na rower, siłownię czy inny fitness- z raną postrzałową i uroczą opaską na ramię... Bo ja bym pomyślała, że chyba kogoś słoneczko na tej siłce w łeb pogrzało. takie niestosowne to mi się wydaje. Co ma zasuwanie na siłownię do hołdu poległym..?
www.mytshirtdress.pl/t-shirt/36-tshirt-powstanie-44-limitowana-edycja.html
A ta mi się z rysunkiem penisa kojarzy...
Obserwuj wątek
    • kota_marcowa Re: Koszulki powstańcze 01.08.14, 17:17
      Ani penisa, ani plamy po kawie bym nie założyła.
      A producent po prostu zwietrzył łatwą kasę i założę się, że znajdzie się całe mnóstwo "patriotów", którzy te koszulki kupią.
    • mid.week Re: Koszulki powstańcze 01.08.14, 17:27
      Nie, nie załozyłabym bo ...brzydka i droga wink
      Ale nie uważam, że to bezczeszczenie pamięci itp. Bardzo podoba mi się amerykańskie podejście do symboli narodowych i umieszczanie ich przez zwykłych ludzików gdzie się da. Z naszych tradycji tez warto troche powietrza upuścić...

Najbardziej ciekawi mnie czy koszulki sa z polskiego materiału, szyte w polsce i czy tu płacone są wszelkie podatki z ich produkcją związane?
      • memphis90 Re: Koszulki powstańcze 01.08.14, 18:07
        Symbole - tak, też byłabym za. Flaga, orzełki, kotwica- czemu nie (chociaż kotwica ponoć już zastrzeżona przez prezydenta), jeśli byłoby estetyczne. Ale nie penisy i wspomniane plamy po kawie imitujące nabycie rany postrzałowej na zumbie wink
        • zazou1980 Re: Koszulki powstańcze 01.08.14, 18:45
          Jak mialam ze 12 lat, to kupilam biala koszulke z duzym orlem na klacie. Kiedys jak szlam w niej przez park, to wyskoczyla grupa wyrostkow (podobno kibice) i chcieli mnie za to tluc. Uratowalo mnie, ze jeden chodzil do tej samej klasy co moj starszy brat i pewnie sie bal, ze go rozpoznam. Dostalam ostrzezenie, zeby jej wiecej nie zakladac, bo beda becki.
          Tak skonczyla sie moja przygoda z symbolami narodowymi, a w koszulce spalam przez jakis czas...
    • heca7 Re: Było :) 01.08.14, 19:02
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,152347068,152347068,Koszulki_powstancze_kupicie_.html
      • memphis90 Re: Było :) 01.08.14, 20:59
        I nie omieszkasz się pochwalić, że Twój wątek wink Ale penisa tylko ja się dopatrzyłam!
        • heca7 Re: Było :) 01.08.14, 21:41
          Wcale się nie chwalę , raczej ubogacam dyskusję wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka