Dodaj do ulubionych

chodzący kosmetyk

09.08.14, 18:50
wink

Macie nieraz tak, że chodzi za wami kosmetyk, doskonale zbędny, trudno dostępny albo zwyczajnie drogi? I tak chodzi, chodzi, marudzi, smęci do ucha "kupkupkup", i nogę podkłada jak chcecie zamiennik kupić?

Za mną aktualnie chodzi róż Nars kultowy, Orgasm oczywiście wink
I podkład Estee Lauder, w w niekoniecznie potrzebnym kolorze. I walczę...
Obserwuj wątek
    • jak_matrioszka Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 18:56
      Lody i czekolada za mna chodza, kosmetyki jakos mniej. Mialam ochote na rozjasniacz (czyli chodzil za mna), tylko ze sie na tym slabiutko znam i nie wiedzialam co kupic, na szczescie w sklepie Inglota pani mi doradzila i juz mam.
      Zeby cos "za drogiego" za mna chodzilo, w jakiejkolwiek dziedzinie, to duza zadkosc, na szybko to nawet nic nie potrafilabym wymienic.
    • enatealie Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 21:47
      Jaki podkład Estee Lauder chcesz kupić? Kultowy Double Wear odradzam, mimo zachwytów nad nim w necie. Mnie kojarzy się ze starodawnym, ciężkim podkładem, nie leżał na mnie ładnie.
      • white_swan Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 22:03
        enatealie napisał(a):

> Jaki podkład Estee Lauder chcesz kupić? Kultowy Double Wear odradzam, mimo zach
        > wytów nad nim w necie. Mnie kojarzy się ze starodawnym, ciężkim podkładem, nie
        > leżał na mnie ładnie.

Double wear ale wersja light. Zawsze do niego wracam. Nie znalazłam niestety tańszego i lepszego wink
      • mia_siochi Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 22:16
        Używam i lubię. Mam odcień Bone, chodzi za mną Sand, a wiem że użyję go kilka razy w roku, bo za ciemny...
        • d.o.s.i.a Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 23:27

> Używam i lubię. Mam odcień Bone, chodzi za mną Sand, a wiem że użyję go kilka r
          > azy w roku, bo za ciemny.

Nie za bardzo rozumiem po co kupowac za ciemny podklad? Wydaje mi sie ze podklad albo jest w dobranym (niewidocznym) kolorze albo jest niedobrany. Po co Ci on? Na Halloween party?

.."Każda ciepła osolona woda powoduje, że pory skóry się otwierają i następuje wchłanianie przez skórę tegoż roztworu." by Rosa
          • white_swan Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 23:35
            d.o.s.i.a napisała:

>
            > > Używam i lubię. Mam odcień Bone, chodzi za mną Sand, a wiem że użyję go k
            > ilka r
            > > azy w roku, bo za ciemny.
            >
            > Nie za bardzo rozumiem po co kupowac za ciemny podklad? Wydaje mi sie ze podkla
            > d albo jest w dobranym (niewidocznym) kolorze albo jest niedobrany. Po co Ci on
            > ? Na Halloween party?

Nie wiem czy zauważyłaś , że jak się opalisz to skóre masz ciemniejszą wink A wtedy podkład który masz dobrany do naturalnego koloru skóry staje się za jasny wink I nie za ładnie to wygląda. Dlatego autorka użyje go tylko kilka razy w roku ..
            • mia_siochi Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 23:45
              Dziękuję smile

Ps.na dosi się nie zawiodłam big_grin
    • kropkaa Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 21:52
      Mia, z Wawy jesteś? Jeśli tak, to napisz do mnie na gazetowego. Nie, nic nie sprzedaję 😊
      • mia_siochi Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 23:02
        kropkaa napisała:

> Mia, z Wawy jesteś? Jeśli tak, to napisz do mnie na gazetowego. Nie, nic nie sp
        > rzedaję 😊

Nie jestem, ale szkoda że nie sprzedajesz smile
        • kropkaa Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 23:11
          Ja tylko kupuję 😉 I mogę się podzielić gdzie, ale to właśnie w Wawie i raz na jakiś czas, stąd raczej przydatne info dla mieszkańców. No i stacjonarnie tylko. Sama jeżdżę nie za każdym razem, albo proszę kogoś.
          • white_swan Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 23:15
            kropkaa napisała:

> Ja tylko kupuję 😉 I mogę się podzielić gdzie, ale to właśnie w Wawie i
            > raz na jakiś czas, stąd raczej przydatne info dla mieszkańców. No i stacjonarni
            > e tylko. Sama jeżdżę nie za każdym razem, albo proszę kogoś.

Na ulicy Poleczki ? wink
            • kropkaa Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 23:34
              Tak 😊
    • gris_gris Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 22:00
      Nie walcz z Narsem, warto! Mam ten kolor wlasnie smile
    • rhaenyra Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 22:06
      ta magiczna łotszyfka do rzesow za mna chodzi
      • mia_siochi Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 22:18
        Ha! Mam! Firmy AA, za 59zl, rzesy mam jak firanki smile
    • 18lipcowa3 Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 22:11
      Nie mam tak, kupuje to co potrzebne i sprawdzone
    • mayaalex Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 22:54
      cienie do powiek, zwlaszcza w zestawach po kilka kolorow. a nie potrafie sie nimi malowac i kiepsko sie na moich powiekach trzymaja. ale zazwyczaj juz potrafie sie powstrzymac (te kilka prawie nienaruszonych opakowan w szafie jednak robi swoje wink
      pudry brazujace - jw
      i meteoryty guerlaina - i te chyba kupie tylko musze doczytac jakie.
      • zuzanna56 Re: chodzący kosmetyk 09.08.14, 23:01
        Nie mam tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka