stacie_o 10.08.14, 19:57 Aż dziw, że o tej pani nic do tej pory na emamie nie było. Ulubiona wokalistka mojego taty (rodziców się nie wybiera) www.youtube.com/watch?v=a3nIkrZ73NM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mid.week Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 20:02 Naprawdę ci się podoba czy to wątek prześmiewczy..? Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 20:06 Absolutnie nie prześmiewczy. Tak, podoba mi się figura, chciałabym taką mieć na przełomie 5 i 6 krzyżyka. Muzycznie, nie moje klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 20:09 wolalam dopytać, bo tu różnie bywa Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 18:49 A ona ma 60 lat??? Skoro 20 lat temu zdobywała jakieś nagrody jako nastolatka, to chyba jej dodałaś trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_dlaczego Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 20:05 Ee nie bez kozery owija się tym różowym kocykiem w okolicu brzucha. Sprytnie, też tak będę się wić na plażach z ręcznikiem koło brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 20:08 nie znam pani ale ciało ładne, zadbane i apetyczne -(strój i piosnkę pominę milczeniem ) Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 20:09 > Aż dziw, że o tej pani nic do tej pory na emamie nie było. ale czemu miałoby coś być? To jakaś znana postać, czy po prostu podrzędna gwiazdka disco polo, na jaką wygląda? Starsza pani, ładne zęby, duże cycki, ładne nogi i fałdka na brzuchu. Takie są moje spostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 20:13 sanrio napisała: > Starsza pani, ładne zęby, duże cycki, ładne nogi i fałdka na brzuchu. Takie są > moje spostrzeżenia. noooo przeca ematka to taka Rubikowa z figury.I to w dodatku takie między 50/60 lat. K...."fałdka na brzuchu"....a Ty rozumiem płaska?I wiek do pani podobny? Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 20:15 ogolnie babka ładna,a ładną figurę(no na ten wiek?!)zęby ładne,zadbana.Tak na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 20:16 a nie ma fałdki? O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 07:44 nie, nie ma fałdki ma świetne jędrne ciało-nie widać cellulitu, rozstępów-nie ma galarety jak modelka z wcześniejszego wątku, ma wystający brzuszek-według mnie-uroczy.to nie jest tłuszcz tylko efekt wieku i tego, że nie jest chudzielcem , któremu brzuch dotyka kręgosłupa. sanrio-napisałaś o tej fałdce jakby to był zwis tluszczu Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 08:51 dokłądnie, mega kobieca-i ten brzuch bardzo fajny sama jakbym miala taką figurę w moim wieku uważa, że wygrałam los na loterii Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 08:58 sama jakbym miala taką figurę w moim wiek to nawet nie chodzi o wiek- bo i nastolatka i kobieta po 20-tce i 30-tce nie musiałaby się wstydzić tak wyglądając Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 14:45 -i ten brzuch bardzo fajny aha, no to mamy inne kanony. Dla mnie to jest grubszy brzuszek, nie mam takiego i nie chciałabym mieć, ale rozumiem, że dla innych jest on szczupły, wszystko zależy od punktu widzenia. Przecież opisałam też inne, pozytywne cechy jej wyglądu. Ktoś wyżej też pisał, że się nie bez kozery osłania ręczniczkiem, więc widać to nie tylko moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 15:44 serio serio-dziwię się, jak różnie można postrzegać-wiem że nie powinnam się dziwić-ale jednak a możesz wkleić swój brzuszek ? w takiej pozycji jak ona? Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 18:42 mogę ci przesłać na priv, chcesz? Wtedy pogadamy merytorycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 19:24 no to masz, poszło na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Gud, no i co??!!!! 11.08.14, 20:24 Jak tam brzuch Sanrio??? (bo nie zasnę ) Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Gud, no i co??!!!! 12.08.14, 08:02 Brzuch Sanrio wygląda jak brzuch 12latki Wyjaśniła też, że fałdka pani Werner to po prostu fałdka a nie negatywne określenie. Sanrio nie ma ani jednej fałdki, płaska jak deseczka Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 18:52 > nie, nie ma fałdki IMO fałdkę ma, co czyni jej figurę zupełnie normalną, kobiecą, mogę nawet podpisać się pod "uroczą". Nie widzę powodów do ekscytacji ani w stronę "super figura", ani w stronę "tluścioch". Odpowiedz Link Zgłoś
ala_bama1 Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 20:15 A ja o czymś innym ( w kontekście mojej jutrzejszej wizyty u dentysty) zazdroszczę uzębienia, jeżeli oczywiście to nie implanty... Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 20:37 a dlaczego zaraz implanty? moga być 'zwykle" licówki. Sama takie robilam rok temu i mam podobne uzębnienie. Licowki nie są porcelanowe, nie sa nakladane (nasuwane), czyli bez podpiłowywania zebów. Oprócz licówek nakładanych sa też licowki, które nanosi sie na całą zewnętrzną powierzchnie zębów, jak normalne plomby. Sa duzo tansze, mozna troche skorygować nierownosci, zabezpiecza zęby przed prochnicą (bo "plomba" juz jest). Żałuję, że nie wiedziałam o nich wcześniej i żaden dentysta mi nie zaproponował. Miałam trochę cofniętą dwójkę, licówki idealnie to skorygowały, poza tym mam równy koloryt całego uzębienia, a dodatkowo zęby zabezpieczone. Co do pani to chociaz ma tragiczny repertuar (brrr) to wygląda, faktycznie, dobrze. To w kontekscie niedawnych zdjęc plażowych niejakiej pani Kozidrak, która wyglada (na nich) jak pulpet, a jest w podobnym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 20:49 A można spytać, ile kosztowały? Ostatnio o nie pytałam u stomatologa, ale nie robi tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 23:08 jedna licówka 400 zł, w tym ewentualne leczenie zęba bo, oczywiste, ząb musi byc zdrowy. Ale ja robilam w Warszawie, w innych miastach moze byc taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 21:25 > Starsza pani, ładne zęby, duże cycki, ładne nogi i fałdka na brzuchu. Takie są > moje spostrzeżenia. nie znam kobiety, nie mam pojęcia, ile ma lat, ale niejedna ematka chciałaby mieć wygląd takiej "starszej pani". babeczka fajnie wygląda i świetnie się trzyma, ale oczywiście tutejsze misski zaraz pojadą po bandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 22:27 Zawsze na ten temat mają najwięcej najgorsze paszczury i kaszaloty - pisząc o innej kobiecie że brzydka dają do zrozumienia: "brzydsza niż ja". Potem wstają od komputera, zaglądają w lustro - i niespodzianka, w tej bajce jest smok! Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 22:33 prawda. a prawda jest taka, że kobietka bardzo fajnie wygląda i niejedna młódka mogłaby pozazdrościć jej urody oraz figury. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 09:30 ja co prawda nie az taka mlodka, ale figury tej pani zazdraszczam. nad swoja pracuje od jakiegos czasu, ale do takiego wygladu jeszcze mi brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: To jest dopiero figura! 10.08.14, 21:26 no jeśli ulubiona ze wzgl. na figurę to dobrze trafiłaś, gorzej jak ze wzgl. na repertuar Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 10:04 mój tata uwielbia takie klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 09:26 ma 56 lat. jest zrobiona ale figure ma jak najbardziej spoko. z tylu na bank liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 18:54 > ma 56 lat. A to mnie zaskoczyłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 10:02 Dałabym jej dużo mniej lat, myślałam, że ma ok. 45. Upływ czasu widać trochę po twarzy, ale generalnie figura świetna, taka apetyczna no i biust - marzenie, tylko pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 18:43 Ma rewelacyjną figurę, 3/4 małolat na plaży nawet się do niej nie umywa. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 18:47 Ja tam widzę głównie cyc, figurę pani konsekwentnie zasłania. A jak coś widać, to brzuszek na wdechu. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 18:55 To ja tą wolę: www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g Co ciekawe- jej ciuchy znów są w modzie Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 18:56 I Lubelski ma nawet głębię!!! nonsensopedia.wikia.com/wiki/Lubelski_Full Leżę rozłożona na łopatki... Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 18:57 Śpiewaliśmy to przy ogniskach...jako leżajski full Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 19:59 Ale mnie nieodmiennie coś wzrusza, jak widzę szczery entuzjazm tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 20:07 Calkiem apetyczna kobitka, ale ta piosenka...? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 20:22 Muzycznie klimaty TV Silesia i Listy Śląskich Szlagierów, do tego fatalnie zaśpiewane. Radio Eska gra już takie badziewie? Co do wyglądu - jak na 56 lat oczywiście bardzo ok, ale chyba nikt się nie łudzi, że to full natural. Piersi moim zdaniem sztuczne, zęby - pełen garnitur licówek, usta robione, cała twarz też naciągnięta lub znieczulona botoxem, w naturalne włosy tej długości w wieku 56 lat też średnio wierzę (najpewniej dogęszczane lub doczepiane). Figurę ma ok, tylko pozazdrościć. Rozumiem, że tatuś autorki wątku i reszta mężczyzn z półki 65+ po prostu szaleje Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 22:27 Figura faktycznie super i zapewne wiele młodszych kobiet takiej nie posiada,ale kreowanie się na rasową blondynę w tym wieku zakrawa o śmieszność.No ale ja nie lubię sztucznych kobiet,które niezależnie od tego kiedy zaczęły się "pompować" kończą po tych poprawkach zazwyczaj jako klon Dolly Parton.Jak już mam wybierać,to wolę Szapołowską. Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 22:49 A ty riki skąd wiesz, że to z silesii i Listy Śląskich Szlagierów, co? Przyznaj mi się tu. Wątek był o figurze....nie o licówkach, włosach i botoksie Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: To jest dopiero figura! 11.08.14, 23:26 Po prostu znam się na muzycznym kiczu , choć akurat tej odmiany nie trawię , zbytnio zajeżdża namiotami piwnymi wiadomej nacji na Majorce Doskonałości figury nikt nie podważa, jakieś uwagi były jedynie co do słabo widocznego brzucha. Ale jak już się wypowiadamy, to skomentować można wszystko, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: To jest dopiero figura! 12.08.14, 10:08 Na swoją figurę nie narzekam, ale zamieniłabym się z linkowaną pania Teresą- na biust Ja mam mizerniej. I ząbki jakie piękne, i buzia ładna, włosy a same cialo w dobrej kondycji. Ile Ona ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: To jest dopiero figura! 12.08.14, 10:20 ta kobieta to jest dla mnie zagadka od kiedy ją zobaczylam na TV SILESIA sztuczny cyc sztuczne zęby przedluzane rzęsy doczepiane stlenione na popiół włosy calosc przyjemna marzenie niemieckiej polonii ile ona ma lat ? bo z daleka to taka przyjemna czterdziestka ale z bliska to raczej po 50-tce chyba ? Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: To jest dopiero figura! 14.08.14, 23:53 "marzenie niemieckiej polonii" Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: To jest dopiero figura! 15.08.14, 00:13 Takie coś znalazłem o tej Pani... Prawdziwa śląska gwiazda Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: To jest dopiero figura! 18.08.14, 11:32 tak ale na tym klipie co sie roluje na łóżku to wygląda na taką troche lepszej jakosci mewkę ( kiedys to byly dewizówki) no sorry ale takei wrażenie moze przez te buty Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: To jest dopiero figura! 12.08.14, 10:26 doskonałe ciało jak ten wiek, i nie figurę mam na mysli, a skórę natomiast straszny jest dla mnie styl, zarówno muzyczny, jak i cała pani wizualnie - doskonały przykład na to, ze czasem lepiej wyglądac starzej, za to z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Oj tam, czepiacie się! 12.08.14, 17:26 Do wczoraj nawet nie wiedziałam o istnieniu Teresy Werner. Wokalnie - nie moje klimaty, ale szóstka z plusem za wygląd. Niech sobie ma sztuczny biust, przedłużane włosy, licówki i ileś tam operacji plastycznych za sobą. Co z tego? Zdecydowanie wolę ludzi zadbanych niż niezadbanych. I mimo wszystko lepiej prezentuje się przesada wśród tych pierwszych (przykład to "dzidzie piernik"), niż wśród tych drugich. Na polskich ulicach dominują nijacy, brzuchaci faceci i panie z nadwagą, ubrane w mundurek: spodnie rybaczki+poliestrowa bluzka. Do tego zaniedbane, źle obcięte włosy ufarbowane na dziki kolor. To dziękuję, ale stoo razy wolę osoby pokroju pani Teresy. Osobiście nie znoszę jasnego, sztucznego blondu, ale w tym przypadku - nawet to pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
ada1214 Re: To jest dopiero figura! 12.08.14, 17:46 Im dluzej sie przygladam, tym bardziej mi sie podoba. Ile ma lat, 56? Przeslicznie wyglada, cialo w sam raz, w tym wieku chudosc nastotalatkowa wygladalaby obrzydliwie (to apropos tych przechwalek, ktora sie chwali plaskatym brzuchem) zeby sliczne (choc pewnie zrobione), biust jest, figura jest, wlosy ladne, sympatyczna z buzi przefajna Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Szok :) 12.08.14, 20:04 Pani na zdjęciach wygląda na dużo młodszą i zgrabną. Jeśli to ma być wyznacznikiem czegokolwiek, to nie da się zaprzeczyć. Jak komuś cały ten kicz nie wadzi, to nie ma się do czego przyczepić. Ale... jest sztuczna na maksa, przypomina Barbie i promuje chore wzorce. Dlaczego zasadniczo mądre babki się nią zachwycają. A już nazywanie jej zadbaną, to totalnie nieporozumienie... Ona jest przerysowana. Mnie całokształt odrzuca... Choć z pozoru pani jest ładna i niby nieźle się trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia M.Olejnik tez... 13.08.14, 23:15 www.plotek.pl/plotek/51,78649,16472463.html?i=1 ciekawe czy to efekt dobrych genow czy pieniedzy. Pewnie jedno i drugie . Obie panie sa chyba w podobnym wieku, p Olejnik (rocznik 56) dobiega 60tki. Wyglada ladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: M.Olejnik tez... 14.08.14, 08:02 nie wiem jaka kasa zrobi taką rzeźbę mięśni (uda, łydki) Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: M.Olejnik tez... 14.08.14, 10:00 140 zł miesięcznie - tyle kosztuje mój abonament do klubu ale ja prawie nie korzystam z maszyn, więc jak ktos się uprze, to i za darmo to samo osiągnie Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga sorry :) 14.08.14, 10:01 nie doczytałam wypowiedzi Twojej poprzedniczki i nie załapałam ironii Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga dla Twojego taty, Stacie :) 14.08.14, 10:18 super hit i konkurencja dla pani Teresy: www.youtube.com/watch?v=ih3Sy-Bylm8&app=desktop Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: dla Twojego taty, Stacie :) 14.08.14, 20:25 'Justyna Adamczyk (Ada Yushi) jest wokalistką od 1983 roku' czyli pewnie urodzona w koncowce lat 50 tych? Muzyka nie w moim guscie ale pani wyglada bardzo ladnie. W sumie to pocieszajace ze zblizajac sie do 60tki mozna byc ciagle atrakcyjna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: dla Twojego taty, Stacie :) 14.08.14, 21:59 A ja się własnie dzisiaj dowiedziałam, że taka pani istnieje a ten hicior jest powalający - taki głupi, a tak wpada w ucho, dla miłośników tego stylu prawdziwy skarb w dodatku teledysk wspaniały, czego tam nie ma: i zumba, i pseudo-taniec brzucha, i jakies sexy-wygibasy na czworakach... i woal do machania, całkiem jak u gwiazdy z postu startowego Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: dla Twojego taty, Stacie :) 14.08.14, 22:20 lady-z-gaga napisała: > A ja się własnie dzisiaj dowiedziałam, że taka pani istnieje Ja też! A żył człowiek w błogiej nieświadomości (a figura niezła, fakt) A znacie tę panią? Też się dowiedziałam o niej tydzien temu, podróże rzeczywiscie kształcą Obejrzyjcie - jest moc! www.youtube.com/watch?v=yKdSaRdj0uA Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: dla Twojego taty, Stacie :) 14.08.14, 23:07 anulka.p napisała: > A znacie tę panią? Też się dowiedziałam o niej tydzien temu, podróże rzeczywisc > ie kształcą Obejrzyjcie - jest moc! OMG... Ale to chyba jakiś pastisz jest? Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: dla Twojego taty, Stacie :) 14.08.14, 23:57 OJP! ale to chyba nie jest serio? Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: dla Twojego taty, Stacie :) 14.08.14, 22:17 Podziękowała tata będzie zachwycony, mama mniej i nie chodzi o zazdrość, raczej o walory dźwiękowe tego typu utworów. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: dla Twojego taty, Stacie :) 14.08.14, 23:32 Jak sie slucha przepoju 'je- je- je-eeestem sza-sza-sza-szallllouna da cibie' pani Gaggioli (?) to od razu mi sie polepsza humor. Odpowiedz Link Zgłoś