ina_nova Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 07:48 Trzeba być nienormalnym ( tak tak, to do ciebie) żeby w dziecku widzieć obiekt seksualny. Lecz się. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 08:09 mnie to też razi -i dzieciaki latające nago na zaludnionych plażach nad jeziorami i morzem i dorośli przebierający się na plaży i przechodzący się swobodnie (Niemcy). Aż takiej swobody to ja nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
mamasiasiulki Jedyne, czego bym się przyczepiła, 14.08.14, 08:32 to fakt, że dzieciak może złapać jakieś świństwo od infekcji intymnych po zapalenia pęcherza czy robale. Natomiast pielęgnowanie nadmiernie święto...bliwego stosunku do nagości uważam za niesmaczne. Nikomu na golasa biegać nie każę, ale mi golasy na plaży nie przeszkadzają. Ciekawe, że o tylu pedofilach w sukienkach się słyszy ostatnio, nie biegających bynajmniej na golasa ani na plażę, a jednak pedofili... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Jedyne, czego bym się przyczepiła, 14.08.14, 09:59 > to fakt, że dzieciak może złapać jakieś świństwo od infekcji intymnych po zapal > enia pęcherza czy robale. Nie, robaki naprawdę nie wpełzają w człowieka odbytem... Kto Ci takich bzdur nagadał? Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Jedyne, czego bym się przyczepiła, 14.08.14, 17:00 Memphis , zalezy gdzie sie kapiesz, w wielu rzekach Ameryki Poludniowej moze cie to spotkac, nie mam wiedzy czy w innych cieplejszych klimatach tez Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 08:38 Chciałam jeszcze zauważyć, ze na plazy nie wolno kilkuletniego dziecka spuścić z oka nawet na chwile, i to nie ze wzgledu na hordy pedofili, tylko na tłum, wodę, rzeczywiste zagrożenia sa na tyle powazne, żeby pilnowac najuwazniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 08:44 Zabawny tytuł. Szczęki wam opadły a odwagi nie miałyście...hmmm. Co do samej sytuacji osobiście 4 latka juz w miejscach typu plaza publiczna nago nie puszczam bo wiem że to dyskomfort dla niektórych ale z drugiej strony nie jest to jakaś dzika trauma, bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_magda Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 09:06 moja córka niegdy nie latała nago...wolałam żeby jej okolice intymne nie miały bezpośredniego kontaktu z brudnym piachem...poza tym dziecku wystarczy jak jest w majtkach, kapielówkach, pampkach ect... Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 10:03 3-4 letnie dziecko jest chyba za duże , żeby świecić gołym tyłkiem na plaży, co ta matka chciała bym osiągnąć ? pedofil zrobi zdjęcie i to zdjęcie pójdzie w obieg , może też je sprzedać za niemałą gotówkę Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 10:07 W pampku sama sterylność, zwlaszcza jak walnie kupę. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_magda Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 10:33 nangaparbat3 napisała: > W pampku sama sterylność, zwlaszcza jak walnie kupę. a to nie wystarczy sprawdzić po prostu ? czyli dziecko lata nago z lenistwa rodziców rozumiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_magda Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 10:34 poza tym małe dziecko w pampku czy bez i tak gdzieś to kupsko musi zrobic, chyba nie na plażę co? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 10:42 Oczywiscie że nie na plażę, zresztą nie o to tu chodzi. Dziecięcemu (zresztą nie tylko) zdrowiu sprzyja przede wszystkim wietrzenie, nie tkwienie w majtkach cy mokrej bieliźnie. Jednocześnie budowa sromu malej dziewczynki swietnie ją zabezpiecza przed piaskiem i innymi atrakcjami. Dla higieny wlozenie na plazy majtek nie ma zadnego znaczenia, siedzienie w upal w pampku zdrowiu na pewno nie sprzyja. Chodzi mi o to, ze argument higieniczny nie ma tu żadnego zastosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 10:38 A co ile sprawdzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_magda Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 10:39 jak widac częściej niż Ty bo dla mnie to nie problem ... Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_magda Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 10:42 poza tym gadanie o niczym, przecież dziecko w pampku chodzi nie tylko na plaży więc wszędzie może zrobić kupę...no to chyba każdy normalny rodzic jednak sprawdza... Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 10:48 Czterolatki chyba w pampersach w ogole nie chodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 10:55 Moja raz chodzila. Wpadla w parku do stawu z fontanną, zamoczyła się do pasa, a było niezbyt ciepło, balam się, że się przeziebi - w najblizszym sklepie kupilam pampersa i zalozylam (za jej zgodą). Kiedy przyszlyśmy do domu, spytala, czy może sie do niego wysiusiać - i to była dla niej jakaś nieslychana przyjemność (przestala używaż za dnia jak miala rowno dwa lata). Pewnie psychoanalityk pieknie by to wyjaśnił. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 13:20 Chyba ją rozumiem ja ostatnio wysikałam się w plenerze, chociaz łazienka była obok, bo to było na mojej własnej działce. I tez stwierdziłam, że to przyjemne, a nie robiłam tak od lat. Jak widać, dziwne bywają przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 15:10 Coś w tym jest. Ostatnio przypomniałam sobie odpieluchowanie malej - odbyło sie w 100% bezboleśnie, pojechałysmy na urlop, my dwie i moja siostra z coreczką, u Gorali zatkal sie klop, wiec szlysmy w plener, kucalysmy rzedem. Dziecko zaliczylo tylko jedną wpadke, dwa miesiace później, w domu. I straszną radoche miala z nowej umiejetności. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_magda Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 11:37 lady-z-gaga napisała: > Czterolatki chyba w pampersach w ogole nie chodzą? pisałam o mniejszych dzieciach wcześniej , dla starszych proponowałam majteczki Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 09:16 No dokładnie, ten opis... Osobiście czterolatki bym nago nie puściła na plażę, ale jak już zobaczę gdzieś rozebrane dziecko, to mu się nie gapię w krocze i nie zamieszczam później obrazowych opisów na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 12:04 ewidentnie jakiś amator małoletnich,brzmi jak opis fantazji nie relacja zniesmaczonej mamusi.tfu ,od razu pod sciane najlepiej z takim.jak zyje to nie pamiętam żeby mnie na plazy basenie czy gdziekolwiek interesowalo krocze dzieciaka i w jakich pozach się wypina. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 10:52 od wielu lat zyje w bezgranicznym zdziwieniu jak mozna u jakiejkowliek osoby plci zenskeij zobaczyc WAGINĘ bez wziernika ginekologicznego ? niedouczonym polecam obrazek na tej stronie pl.wikipedia.org/wiki/Pochwa_cz%C5%82owieka niech w koncu sobei wbija do łba gdzie wlasciwie jest pochwa , na rys . obiekt nr 4 Odpowiedz Link Zgłoś
joaaa83 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 12:05 Nigdy nie puszczałam gołej córki na plaży, czy w innym miejscu publicznym. Czasem tylko zdejmowałam jej mokry kostium i zakładałam suche majtki. Mimo to, dziwi mnie aż takie oburzenie autorki postu i szczególnie zastanawia to zdanie: "Można było zobaczyć absolutnie wszystko, każdy szczegół anatomiczny" U 3-4 latki to może szczególiki anatomiczne. Piszesz jakby to był srom dorosłej kobiety. Nie jestem znawczynią i trochę dziwnie tak pisać, ale przecież takie dziecko to nic tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_magda Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 12:12 joaaa83 napisała: > U 3-4 latki to może szczególiki anatomiczne. Piszesz jakby to był srom dorosłej > kobiety. Nie jestem znawczynią i trochę dziwnie tak pisać, ale przecież takie > dziecko to nic tam nie ma. pomijając dyskusję...jak to nic nie ma, ma to samo co dorosła kobieta tylko w mniejszej wersji Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 15:12 Duzo mniejszej i dobrze schowanej. Rzeczywiście trzeba być koneserem, żeby takie opisy walić jak w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
0ldjoanna Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 12:35 A ja popieram autorkę, też byłabym zażenowana, mój 12-letni syn na pewno też (oczywiście nie pokazywaniem waginy przez to dziecko, bo to niemożliwe, ale krocza czy sromu, to są intymne części ciała i nie wypina się ich przy obcych ludziach). Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 12:35 no więc ok....zgadza się z tymi wszędobylskimi gołymi tyłkami małych dzieciątek,albo w osiuranych pampersach.Widziałam nad Bałtykiem małą,tak 3/4 letnią miała opalone DOSŁOWNIE wszystko!!!!i była spalona na heban.Dzień w dzień na plaży. I zawsze zastanawia mnie fakt gołych tyłków na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 13:36 Akurat autorka wątku choć trolica forumowa to temat poruszyła jak najbardziej aktualny nie tylko nad Bałtykiem i nie tylko w PL. Nie rozumiem czemu ludzie puszczają swoje dzieci na golasa na plaży/basenie a nawet na miejskich fontannach w dobie tak posuniętej techniki naprawdę nie ma problemu aby zdjęcia golasów trafiły na pedofilskie strony. Chociaż 3/4 latków gołych nie spotkałam raczej maluchy 1-2 letnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 13:49 Juz to tłumaczono. NA pedofilskie strony tak samo łatwo mogą trafić zdjęcia dziecka w spodenkach, albo pięciolatki w bikini w panterkę. Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 14:00 Nasze dzieci nigdy nie byly nago na plazy i w podobnych miejscach, my tez nie przebywamy w takich miejscach nago wiec czemu dzieci mialyby? Nie widze zadnych korzysci z nagosci dzieci, moga miec stroj kapielowy jak wszyscy. Sama na plazy jestem w bikini, stroju jednoczesciowym lub dwu zakrywajacym mniej lub wiecej ale nie nago jednak gdy ide do toalety, baru, po lody itp zawiazuje sobie kawal materialu,,cienkiego, ale jakos bardziej komfrtowo sie czuje i nie dla tego ze mam niedoskonale cialo, akurat jest calkiem ok., ale jakos nie lubie tak paradowac. Na lezaku, reczniku, czy w wodzie stroj jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 17:10 >w sumie to nie tyle zabawne, co przerażające, jak wielkim problemem jest dla niektórych >coś tak naturalnego, jak ludzka nagość. mogę cię natomiast zapewnić, że w krajach >cywilizowanych jest ona całkiem powszechna na plażach, w łaźniach, w saunach. różnica >tylko w tym, że nikt się niezdrowo nie gapi. jak sie mocno wysilisz to moze uda ci sie zrozumiec ze mowa o PUBLICZNEJ PLAZY nie nudystow , nie domowym zaciszu, nie szatni przy klubie fitness, nie saunie. No nie wiem czy dasz rade zrozumiec watpie szczerze czy widzisz roznice . Mam nadzieje ze to nie bedzie az tak bolesne doswiadczenie dla ciebie Wasze kraje cywilizowane to wlasnie Niemcy, Niemcy obnazaja sie gdzie tylko zobacza wode, Nie sadze zeby autorka mowila o gapieniu sie 8 latka w sensie seksualnym a po prostu ze dziwieniem ze mozna z gola pupa swobodnie chodzic po plazy. Jak mowilam nie swiadczy to zle o niewinnym dziecku ale o debilizmie opiekunow. Nie wmowicie mi ze pieluch do kapieli. stroj kapielowy, jakikolwiek majtki jak juz problem z czym innym stanowi to wielka przeszkode. Moje dzieci pierwsze stroje kapielowe mialy w wieku 6 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 18:24 Och ach. Mój ukochany argument czytania ze zrozumieniem. Tego lata - poza Polską, żeby nie było - widziałam na plaży sporo małych golasów i nie odebrałam tego jako świecenia waginą ani też nie dokonywałam obserwacji szczegółów anatomicznych (umówmy się, trzeba dokonać pewnego wysiłku wzrokowego). Wystarczy po prostu się nie gapić i problem z głowy. Na plaży jest tyle przyjemnych rzeczy do roboty, nie trzeba bulwersować się wypinaniem nagiej waginy, cokolwiek to oznacza. I nie jestem do końca pewna, czy oznaką ucywilizowania jest akurat to, że ludzka nagość staje się dla nas czymś oburzającym i złym. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2601 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 19:29 Nie mogę wyjść ze zdumienia jak dorosły normalny człowiek może czuć się skrępowany w obecności nagiego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 22:32 eryk2601 napisała: > Nie mogę wyjść ze zdumienia jak dorosły normalny człowiek może czuć się skrępow > any w obecności nagiego dziecka? To sie pewnie jeszcze bardziej zdziwisz jak ci napisze, ze sa dorosli ludzie, ktorzy czuja podniecenie seksualne ogladajac nagie dziecko. Ze ich marzeniem jest stosunek seksualny z 4-latka a nie z 24-latka. I ze niektorzy z pedofilii zrobia duzo by swoje marzenia o seksie z 4-latka wcielic w zycie. No, ostatecznie sfotografuja taka naga 4-latke, pomasturbuja sie patrzac na nia, po czym wymienia sie fotka nagiej dziewczynki z innymi pedofilami... Zdziwiona ze cos takiego istnieje ?? I w sumie o tym niebezpiecenstwie pisala zalozycielka forum. A tu niektore ematki uskuteczniaja wymadrzanie sie, ze one takie wyzwolone, bo sie swojej nagosci nie wstydza itp. itd. Kompletne nie piszecie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 14.08.14, 22:57 jak dużymi literami i jak wiele razy trzeba napisać, że pedofil nie potrzebuje nagości?... Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: a potem sie dziwicie ze wasze bachory sa dym 15.08.14, 03:30 >jak dużymi literami i jak wiele razy trzeba napisać, że pedofil nie potrzebuje nagości?... ale jak ciezko jest zrozumiec ze jezeli pedofil lazi po plazy to bardziej skupi sie na nagich dzieciach , ktore prawdopodobnie maja malo rozgarnietych rodzicow z racji chociaz takiej ze ich dzieci paraduja tam nago. Potencjalnie te dzieci sa latwiejsza ofiara. Proste, prawda? Dzieko ma juz podane na tacy, jezeli nawet rodzic z tego rodzaju nieco lepiej funkconujacych w spoleczenstwie , to sobie przynajmnie zdjec z ukrycia narobi zeby sobie dogodzic patrzac na wasze coreczki/syneczkow. Naprawde mysle ze rodzic pozawalajacy na nagie plazowanie dziecku ma nierowno pod sufitem Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Dziekuje paliwodaj 15.08.14, 20:13 paliwodaj napisała: > ale jak ciezko jest zrozumiec ze jezeli pedofil lazi po plazy to bardziej skupi > sie na nagich dzieciach , ktore prawdopodobnie maja malo rozgarnietych rodzico > w z racji chociaz takiej ze ich dzieci paraduja tam nago. Potencjalnie te dziec > i sa latwiejsza ofiara. Proste, prawda? Dziekuje ci paliwodaj za wyreczenie mnie w udzieleniu odpowiedzi malo rozgarnietym emamom. Mnie juz brakuje sil na udzielanie sie w tej dyskusji.- Po prostu rece opadaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
bei Piasek 15.08.14, 23:49 Zakładałam swoim synom kąpielówki, by oslonić ich genitalia od piasku. Piasek jest wszędobylski, i tak zawsze gdzieś tam wlezie, ale majtki jednak chociaż trochę chronią przed otarciami. Myślę, ze dziewczynki mają więcej zakamarków, w ktore piasek nie powinien dostać się, bo otarcia i podrażnienia tak delikatnych miejsc nie są wskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaakasiaa Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 01:24 🤣😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
maly_fiolek Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 08:40 Czy słoneczko na tej plaży aby nie przygrzało Ci za mocno? Czepiać się o nagość małych dzieci? No bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 11:51 W Chorwoacji niestety podobnie. Ludzi co prawda niewiele na plazy, ale i tak co chwila pojawialo sie kompletnie nagie kilkuletnie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 12:26 Wszędobylski piasek, wszędobylskie oczy🙁, z gołą pupą niehigieniczne, niebezpiecznie i nie wypada. Nie tylko płci pięknej, chłopcy tez powinni mieć kąpielówki. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 15:21 bei napisała: > Wszędobylski piasek, wszędobylskie oczy🙁, z gołą pupą niehigieniczne, niebezpi > ecznie i nie wypada. Nie tylko płci pięknej, chłopcy tez powinni mieć kąpielówki. Dziewczynki powinny mieć też zakryte twarze i włosy. Z gołymi nie wypada chodzić bo to nieprzyzwoite. Do tego piasek się może dostać do oczu, ust czy nosa. Nad stopami też bym się zastanowił. Fetyszysta się podnieci i kogoś skrzywdzić... Co za problem jakieś lekkie buty założyć? S. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 15:55 Mam całą furę wypiętych tyłeczków i gołych siusiaków (cipek mniej, fakt ) na moich prywatny fotach znad jeziora. Kiedy robiłam zdjęcia moim dzieciom , tamte golaski wlatywały mi w kadr. Plaża była niewielka, całe towarzystwo kotłowało się razem na skraju piasku. Skoro rodzicom tamtych dzieci to nie przeszkadza, to mi tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 18:30 Jestem mega zdziwiona i nie tą dziewczynką i brakiem szacunku do niej ze strony matki ale forumowym "linczem"autorki wątku. Naprawdę uważacie za ok bieganie dzieci w miejscach publicznych bez majtek?wg mnie jest to masakra i brak szacunku do tych nieświadomych jeszcze istot. Sama lubię opalać się bez stanika ,zdarzało mi się i nago na wyznaczonej do tego plaży. W domu moje malutkie dzieci biegały często bez gaci.W miejscach publicznych nigdy. Już nawet nie chce mi się tłumaczyć dlaczego gdyż wszystko chyba w tym temacie zostało powiedziane. Jednak do niektórych to i tak nie dotrze gdyż najważniejsze ze autorka wypiętą cipkę nazwała waginą a nie wargami sromowymi większymi... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 18:49 Naprawdę uważasz, że opowiadanie o wypiętej i świecącej waginie czterolatki jest normalne? Możemy dyskutować, czy pozwalać dzieciom biegać goło po plaży, nie ma przeszkód - jednak tekst otwierający wątek przekracza granice, w dodatku pisząca (y?) nie ma pojęcia o budowie małych dziewczynek i częstuje nas tu chorymi majaczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
metro_mh Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 18:52 Wiesz, to nawet nie chodzi o to że dzieci nie powinne chodzić nago na plaży, ale o sposób w jaki przedstawiła to autorka i niektóre z forumek, to one zseksualizowały to dziecko mimo pozornej dbałości o jego dobro ( pedofilia itd), argument higieniczny jest ok ale ten język? "wagina", "cipa", "dupa" naprawdę jest wg ciebie ok? w stosunku do 4 letniego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 19:35 Ale mała dziewczynka jest istotą seksualną i są ludzie którzy patrząc na nią zwłaszcza gdy jest bez majtek odczuwają podniecenie. Jest to obrzydliwe ale zdarza się. Myślę ze autorka wczuła się i dość dosadnie opisała jak wyglądała scena na plaży. I dokładnie takie obrazy ja również często na plażach widywałam.Niestety.I nie udawałam wtedy że tego nie widzę i że nagle goła wypięta cipka to nie cipka bo właścicielką jest 4latka. Zawsze odbywało się to bez jakiejkolwiek refleksji ze strony rodziców. Podobnie jak tu na forum. No przecież to tylko dziecko...Naprawdę tylko?Ja co poniektórych tu oburzenia nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 21:21 joanna266 napisała: > Ale mała dziewczynka jest istotą seksualną i są ludzie którzy patrząc na nią > zwłaszcza gdy jest bez majtek odczuwają podniecenie. Jest to obrzydliwe ale zd > arza się. Niektórych podnieca widok gołej stopy. Powinnaś więc koniecznie na plaży być w butach. S. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 21:31 A ty ty na plaży przebywasz całkiem naga czy tylko w butach? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 21:30 A w kostiumie kąpielowym to nie podnieci? Wpisałam: kostium kąpielowy 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 21:31 I w ogóle nie rozumiem jak one te cipki wypinają - mostki robią? Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 20:45 A co ma 4 latka jak nie waginę? Dups, cipa to określenia wulgarne. Ale wagina to wagina. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 24.08.20, 20:15 Hehe kiedys to byly watki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaakasiaa Re: Nagie, wypinające waginę dziewczynki na plaży 25.08.20, 17:55 A były, były ... Odpowiedz Link Zgłoś