kocianna 26.08.14, 14:23 - Ciotka, najlepszego, prezent masz na koncie, kup sobie coś fajnego! - !@#$, czy zawsze muszę być ta niedobra? Ty ode mnie nic nie dostałaś. Ale dzięki, tak w ogóle. Ręce i cycki mi opadły... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chipsi Re: reakcja na prezent 26.08.14, 14:32 Jak dla mnie i prezent, i reakcja nie ten teges... Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: reakcja na prezent 26.08.14, 14:34 a jak dla mnie prezent akuratny, najtrafniejszy z możliwych, reakcji tylko bardzo nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: reakcja na prezent 26.08.14, 14:40 Podobnie. Zresztą chyba nie ośmieliłabym się wpłacić pieniędzy na konto innej osoby bez wczesniejszego uzgodnienia. (jeżeli dobrze zrozumiałam sposób przekazania prezentu) Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: reakcja na prezent 26.08.14, 14:36 Może ciotka nie uznaje prezentów? Ale reakcja nie za fajna... Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: reakcja na prezent 26.08.14, 14:41 Nie bardzo rozumiem (pogoda kiepska), ale bym się ucieszyła z takiego prezentu, mimo że w pierwszej chwili sytuacja wygląda dziwnie Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: reakcja na prezent 26.08.14, 15:05 Czy mogę Ci nr konta wysłać? Cioci głupio się zrobiło , ze nie pamięta o Tobie, no a skoro nie pamięta, to nie może obrażać się, że nie wiesz co jej kupić ( pewnie marudna zrzęda- co? Ten jej komentarz wcale nie jest zły zaskoczona i tyle olaromanska.blox.pl/html www.dlaleszka.cba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: reakcja na prezent 26.08.14, 19:27 No wlasnie ja tez to tak odebralam... ze ciotka zawsze zapomina i ze jej glupio, ze Ty tu z prezentem, a ona Tobie to nic nie dala. Odpowiedz Link Zgłoś
quelquechose Re: reakcja na prezent 26.08.14, 15:03 Reakcja z poczuciem winy Jakby co, to ja chetnie podam swoj nr konta i bardzo ladnie podziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
anilka Re: reakcja na prezent 26.08.14, 15:11 a według mnie, jeśli pierwsze zdanie brzmiało, tak jak brzmiało( twoje), to i kwestia ciotki do tego pasuje. Pieniądze na koncie fajna rzecz. Ale załóżmy, mam ciotkę, ona składa mi zyczenia z jakieś tam okazji, nie daje prezentu, uważa , ze tak jest ok. A potem wyskakuję z takim hasłem - hej ciotka, pieniądze masz na koncie, kup sobie coś. Postawiłaś ciotkę w głupiej sytuacji i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
zana781 Re: reakcja na prezent 26.08.14, 15:26 Reakcja ciotki na dana sytuacje jak najbardziej ok. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocnaniespodzianka Re: reakcja na prezent 26.08.14, 15:33 w głowę się uderzyłaś..? Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: reakcja na prezent 26.08.14, 15:33 Ciotka = matka, siostra, najbliższa przyjaciółka, ktokolwiek - bardzo bliska relacja. Na konto, bo odległość jest DUUUŻA, a ma problem z odebraniem ewentualnej poczty kurierskiej. Więc tak wyglądają wszystkie prawie prezenty za wyjątkiem gwiazdkowych, bo wtedy się widzimy i prezent leży pod choinką. Od zawsze. Ale reakcję odczytałam jakby "przez ciebie mam poczucie winy" i zrobiło mi się niefajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: reakcja na prezent 26.08.14, 16:52 Myślę, że to jej się zrobiło niefajnie, że Tobie nic nie dała, no i po prostu się jej wyrwało. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś