Dodaj do ulubionych

reakcja na prezent

26.08.14, 14:23
- Ciotka, najlepszego, prezent masz na koncie, kup sobie coś fajnego!
- !@#$, czy zawsze muszę być ta niedobra? Ty ode mnie nic nie dostałaś. Ale dzięki, tak w ogóle.

Ręce i cycki mi opadły...
Obserwuj wątek
    • chipsi Re: reakcja na prezent 26.08.14, 14:32
      Jak dla mnie i prezent, i reakcja nie ten teges...
      • mx3_sp Re: reakcja na prezent 26.08.14, 14:34
        a jak dla mnie prezent akuratny, najtrafniejszy z możliwych, reakcji tylko bardzo nie rozumiem.
      • joa66 Re: reakcja na prezent 26.08.14, 14:40
        Podobnie. Zresztą chyba nie ośmieliłabym się wpłacić pieniędzy na konto innej osoby bez wczesniejszego uzgodnienia. (jeżeli dobrze zrozumiałam sposób przekazania prezentu)
    • nenia1 Re: reakcja na prezent 26.08.14, 14:36
      Może ciotka nie uznaje prezentów? smile

Ale reakcja nie za fajna...
    • ga-ti Re: reakcja na prezent 26.08.14, 14:41
      Nie bardzo rozumiem (pogoda kiepska), ale bym się ucieszyła z takiego prezentu, mimo że w pierwszej chwili sytuacja wygląda dziwnie wink
      • bei Re: reakcja na prezent 26.08.14, 15:05

smilesmile

Czy mogę Ci nr konta wysłać?

Cioci głupio się zrobiło , ze nie pamięta o Tobie, no a skoro nie pamięta, to nie może obrażać się, że nie wiesz co jej kupić ( pewnie marudna zrzęda- co?smilesmile
        Ten jej komentarz wcale nie jest złysmile zaskoczona i tyle smile

olaromanska.blox.pl/html

www.dlaleszka.cba.pl/
        • jematkajakichmalo Re: reakcja na prezent 26.08.14, 19:27
          No wlasnie ja tez to tak odebralam... ze ciotka zawsze zapomina i ze jej glupio, ze Ty tu z prezentem, a ona Tobie to nic nie dala.
    • quelquechose Re: reakcja na prezent 26.08.14, 15:03
      Reakcja z poczuciem winy wink Jakby co, to ja chetnie podam swoj nr konta i bardzo ladnie podziekuje! wink
      • mx3_sp Re: reakcja na prezent 26.08.14, 15:09
        ja mogłabym nawet zatańczyć.
    • anilka Re: reakcja na prezent 26.08.14, 15:11
      a według mnie, jeśli pierwsze zdanie brzmiało, tak jak brzmiało( twoje), to i kwestia ciotki do tego pasuje.
      Pieniądze na koncie fajna rzecz.
      Ale załóżmy, mam ciotkę, ona składa mi zyczenia z jakieś tam okazji, nie daje prezentu, uważa , ze tak jest ok. A potem wyskakuję z takim hasłem - hej ciotka, pieniądze masz na koncie, kup sobie coś. Postawiłaś ciotkę w głupiej sytuacji i tyle
    • zana781 Re: reakcja na prezent 26.08.14, 15:26
      Reakcja ciotki na dana sytuacje jak najbardziej ok.
    • wielkanocnaniespodzianka Re: reakcja na prezent 26.08.14, 15:33
      w głowę się uderzyłaś..?
    • kocianna Re: reakcja na prezent 26.08.14, 15:33
      Ciotka = matka, siostra, najbliższa przyjaciółka, ktokolwiek - bardzo bliska relacja. Na konto, bo odległość jest DUUUŻA, a ma problem z odebraniem ewentualnej poczty kurierskiej. Więc tak wyglądają wszystkie prawie prezenty za wyjątkiem gwiazdkowych, bo wtedy się widzimy i prezent leży pod choinką. Od zawsze.
      Ale reakcję odczytałam jakby "przez ciebie mam poczucie winy" i zrobiło mi się niefajnie.
      • segregatorwpaski Re: reakcja na prezent 26.08.14, 16:52
        Myślę, że to jej się zrobiło niefajnie, że Tobie nic nie dała, no i po prostu się jej wyrwało.
        I tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka