maj18-98 Re: czysta krew final :D:D:D 28.08.14, 12:31 zabili ten serial jak dla mnie, juz Dexter był lepszy, co do Billa, to sama wzięłabym kołek, najpóźniej w 3 sezonie, w finale tylko motyw Erica i Pam mi sie podobał, reszta to koszmar, Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: czysta krew final :D:D:D 28.08.14, 12:33 > co do Billa, to sama wzięłabym kołek, najpóźniej w 3 sezonie, lepiej pozno niz wcale a z ta ciaza na koniec to wyskoczyli kto ja niby zbrzuchacil* ? * czekam na jatke Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: czysta krew final :D:D:D 28.08.14, 12:39 > a z ta ciaza na koniec to wyskoczyli > kto ja niby zbrzuchacil* ? no jakis pan "no name" - pokazali go w ostatnim ujeciu przeciez... NIKT i to mialo pokazac, ze bill mial racje i jego ofiara przyniosla pozytywne skutki - suki wreszcie moze wiesc NORMALNE zycie, bez wampirow i innych lakow Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: czysta krew final :D:D:D 28.08.14, 12:55 No właśnie taki, że nie ma o czym rozmawiać. Dłużyzny. Bill umiera i otwiera drzwi. Bill umiera i odbiera telefon. Bill siada w fotelu. Powoli, bo umiera. Nie mogłam się doczekać aż się w końcu rozpęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: czysta krew final :D:D:D 28.08.14, 14:50 Za dużo uwagi poświęcili Billowi a za mało reszcie. Ostatni odcinek był nijaki. Durnie skończyli. Miałam nadzieję ze lepiej to zakończą. Ogólnie wolałam Erica niż Billa Odpowiedz Link Zgłoś
priszczilla Re: czysta krew final :D:D:D 28.08.14, 14:53 Czemu nie napisałaś, że wątek zawiera spoiler? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: czysta krew final :D:D:D 28.08.14, 16:02 Billa nie lubiłam. Mydłek z rozwolnieniem (on zawsze miał taki wyraz twarzy). Jak suki go załatwiła mogłam tylko myśleć o tym że klęczy w farfoclach i posoce która po nim została. bleh Ponadto uważam że gościu był tchórzem - mógł to załatwić we własnym zakresie a nie zafundował dziewczynie traume. I jeszcze chciał jej odebrać czytanie w myślach - dupek. Ostatnie odcinki mnie rozczarowały choć było mi smutno że to koniec. Uważam że powinni nakręcić spin off z Erikiem i Pam jako głównym bohaterami. To jedyna para która mam jaj i którą lubię. I dużo dużo nagiego Erika. Ich przygody na polu interesów i biznesów musiałyby być ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: czysta krew final :D:D:D 28.08.14, 16:12 > Jak suki go załatwiła mogłam tylko myśleć o tym że klęczy w farfoclach i posoce > która po nim została. Tak mało dostojnie się rozpuknął, z efektem dźwiękowym przekłutego balonika i dymkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: czysta krew final :D:D:D 28.08.14, 17:46 > Uważam że powinni nakręcić spin off z Erikiem i Pam jako głównym bohaterami. To > jedyna para która mam jaj i którą lubię. jestem za > I dużo dużo nagiego Erika. o taaaaak !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: czysta krew final :D:D:D 21.09.14, 16:58 Eric w samochodzie w odcinku finałowym wymiata! Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: czysta krew final :D:D:D 21.09.14, 16:49 Wyrwałam wreszcie trochę czasu, żeby obejrzeć finał, i cóż mogę powiedzieć? Ponieważ jestem chyba jedyną osobą, która lubiła Billa (wśród stada szubrawców był jednak najbardziej prawym człowiekiem) i kibicowała jego związkowi z Sooki, to nawet sobie nie będę miała z kim popłakać nad jego losem. Każda formuła kiedyś musi się skończyć, i oto doszliśmy już do końca True blood po 7 seriach chlip. Teraz tylko czekać, aż zobaczymy aktorów, których wartość rynkowa znacznie wzrosła, w kolejnych produkcjach. Ja Ryana Kwantena już widziałam w thrillerze lotniczym, słodki jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: czysta krew final :D:D:D 21.09.14, 16:49 ups, nie człowiekiem, tylko wampirem, albo człowieczym wampirem Odpowiedz Link Zgłoś