18lipiec 31.08.04, 11:34 Ja protestuje. Jestem przeciw opcji BRAK SEKSU. Naprawde niedługo wpadnę w ciężką chorobe, juz się zaczyna - tiki nerwowe, nerwica, bóle kręgoslupa!!!! Ale to już DZIŚ!!!!!! Kto jest ZA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipiec Re: Brak seksu prowadzi do ciężkich schorzeń. 31.08.04, 11:35 zapomniałam dodać o zaburzeniach snu i myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas No to ja jestem strasznie chora! 31.08.04, 12:12 Mam celibat od 8 miesiaca ciazy a jestem prawie miesiac po porodzie... co razem daje 3 miechy przerwy. Juz czuje jak sie rozsypuje.. drga mi powieka, strzyka w kregoslupie, a z psychika tez bywa roznie... Chyba pojde do geriatry.. Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: No to ja jestem strasznie chora! 31.08.04, 12:25 Oj Lipiec alez potrzebujesz judzic, byle się ludzie rzucali, na siebie wzajemnie, na Ciebie. Tylko czemu akurat ba eMamie? Co Ty biedna zrobisz w ciąży jak Ci lekarz zabroni przez 9 msc seksu? i jakegokolwiek innego zaspokojenia? I czy przyznasz partnerowi prawo szukania zaspokojenia gdzie indziej? Znajdz sobie jakies zajecie sensowne, szkoda ruchu w sieci... Pozdrawiam Franula Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: No to ja jestem strasznie chora! 31.08.04, 12:29 Oj franula, głupiutka! Chyba mnie nie zrozumialaś.Chyba jesteś przewrażliwona na moim punkcie, albo próbujesz szukać powodu do czepiania się mnie na sile. Nikogo nie chcę sprowokować, ani dawać powodu do kłótni! Nie pisalam o nikim innych jak o sobie i jest to troszkę w żartobliwej formie. Wiadomo że można bez tego wytrzymać długo długo ,ale jak się ma świezy związek, świetnego faceta to przerwa tyogdniowa to tak dużo, że odbija sie na moim zdrowiu fizycznym i psychicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_safira dlaczego jesteś złośliwa 31.08.04, 12:31 seks jest też potrzebny w życiu. Tobie nie jest?? Każdy ma prawo do wyrażania swoich myśli i emocji. Jeżeli nie podobają ci się kontrowersyjne tematy nie czytaj ich, nie bedzie ci rosło ciśnienie i adrenalina nie będzie skakała. Ja lubie watki lipiec, poruszają kontrowersyjne tematy, których zazwyczaj mamuśki nie poruszaja bo to tematy tabu, może według nich rozmowa o nich jest grzechem. Dlatego Polska jest takim ciemnogrodem.MOże dla ciebie seks też jest tematem tabu?? Nie lubie dulszczyzny...... Lipiec tak trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Franula 31.08.04, 12:41 Jak do tej pory to tylko ty sie rzucilas )) Przymruz troche oko,co? A wracajac do tematu:brak seksu czyni mnie zlosliwa istota, nerwowa i czpiajaca sie wszystkiego i wszystkich )))(ale tylko w przenosni ,nie rzucam sie na nikogo,tylko czepiam Czesto tez nie rozumiem zartow )) Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Agonia 31.08.04, 12:33 No to ja do pierwszego seksowania po ciazy i porodzie przystapilam w stanie agonalnym )))) Mialam szlaban przez cala ciaze no i jeszcze te 6 tygodni pologu. Prawie dziewica mnie bral )) (zeby nie bylo mialam cesarke) Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas Kurde, Fiszka jestes zaj.....sta! 31.08.04, 14:47 Ty jak cos palniesz, to ja boki zrywam! To mnie pewnie tez chlop wezmie prawie jak dziewice Ale my w ciazy harcowalismy (bo mozna bylo) ale delikatnie (czyli prawie jak kroliki). Odpowiedz Link Zgłoś
lady_safira jestem.. 31.08.04, 12:36 w horoskopie chińskiem spod znaku tygrysa a co tygrysy lubią najbardziej?? jeść, spać i seks!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec lady safiro ! 31.08.04, 12:42 Ja w chińskim jestem Kogut. Też niezły kogut ze mnie... A po franuli widać że albo ma mało seksu i jest drażliwa, albo nie uznaje takich "obleśnych" i prowokoujących tematów i robi to tylko po bożemu. Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: jestem.. 31.08.04, 12:47 Nie musisz sie martwic o moje cisnienie. Na szcezscie mam powazniejsze tematy do przejmowania sie ... Wątek nie wydaje mi się szczególnie kontrowersyjny Potrzebny mi seks i nie jest tematem tabu. Ale nie jest tez jedyna wartoscia w zyciu... nie mowiac o tym, ze o moim zyciu intymnym wole rozmawiac z bliskiemi niz na publicznym forum - ale nikomu przeciez tego nie zabraniam. Zwracam jedynie uwage, zerzadko akurat eMAmy spotykajace sie na tym forum akurat maja nowy zwiazek i nowego faceta... i wydaje mi sie ze Lipiec raczej o tym wie. Duzo czesciej borykaja sie z problemem wlasnie: tego ze lekarz nie pozwala, albo ze zmiany hormonalne w ciązy lub wczesnym macierzyństwie zmieniaja kompletnie perspktywe seksu... czasem pozytywnie czasem negatywnie. Stad i z dotychczasowej dzialalnosci Lipca na forum wysnulam wniosek - byc może niesłuszny, że celem jest wywolanie jak największego ruchu w sieci. Przepraszam urażone Odpowiedz Link Zgłoś
lady_safira jak masz 31.08.04, 12:52 poważniejsze tematy to dlaczego siedzisz w sieci i czepiasz sie?? Jak było mi źle z facetem w łóżku to i w życiu nie mogłam się z nim dogadać. Brak seksu sprawia ze robię sie podła, złośliwa,czepiam się bez powodu. Za nic nie mogę się skupić. Seks jest mi potrzebny dożycia jak powietrze............. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: jak masz 31.08.04, 13:04 W życiu bym nie pomyslała by napisac ten wątek po to by wywołać jak najwiecej komentarzy, ruchu i dyskusji. A z resztą nawet...czy nie o to na forum chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Re: Brak seksu prowadzi do ciężkich schorzeń. 31.08.04, 12:39 Jak jeszcze "chodziłam" z moim obecnym mężem to gdy nie chciałam kochac sie codziennie to On się obrażał, ciąża była dla Niego prawdziwym sprawdzianem cierpliwości) Moim zdaniem z seksem to jak z alkoholem im więcej pijesz tym więcej masz ochotę.... A co do braku seksu, to myśle, że negatywnie on wpływa na związek, ludzie, którzy często sie kochaja mają mniej nieporozumień między sobą. Oczywiście okresu ciązy i połogu to nie dotyczy, bo wtedy wiadomo jak jest. Ja jednak apeluje!!!Kochajcie się często!!!! Dla mnie to dodatkowa motywacja, kazdy stosunek to minus 500 kalorii)))) Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Brak seksu prowadzi do ciężkich schorzeń. 31.08.04, 12:45 a u mnie....od tygodnia NIC. Ale to nie od nas zależne. Na szczęscie dziś, do tego cudownego momentu brakuje tylko 3 godzin!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Brak seksu prowadzi do ciężkich schorzeń. 31.08.04, 12:52 Jako typowy skorpion i chiński wąż, nie znam BRAKU SEKSU, Lipiec rozumiem i powodzenia.... a pamiętaj o antykoncepcji... a książeczkę zdrowia sprawdziłaś a dowód osobisty a..... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Brak seksu prowadzi do ciężkich schorzeń. 31.08.04, 13:06 Sprawdziłam - zdrowy, bezdzietny, nieżonaty. Antykoncepcja jest i to pełna pozwalająca cieszyc się seksem jakieś 25 dni w miesiacu. A jednak są takie osoby które mnie rozumieją. Ah ta franula...chyba naprawdę zazdrości... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Brak seksu prowadzi do ciężkich schorzeń. 31.08.04, 13:13 18lipiec napisała: > Sprawdziłam - zdrowy, bezdzietny, nieżonaty. Gdzieś Ty taki skarb znalazła ? Myślałam,że ten gatunek wyginął z dinozaurami, Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Brak seksu prowadzi do ciężkich schorzeń. 31.08.04, 13:17 Na szczęście udalo się się ocalić jednego. I do tego jeszcze pracowity, umiejący i lubiący sprzątać i gotować, czuły, wrażliwy, zaradny, przystojny, zadbany no i lubiący bardzo TE brzydkie rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Franula, przesadzasz.... 31.08.04, 13:00 Masz zły dzień?ugryzła cię osa? a może ci troche dowcipów na skrzynke przesłać? Ja nie adwokat Lipiec, ale Ty,to juz trzecia osoba, w tym tygodniu która krytykuje temat wątku. Mnie osobiście wkurza jak ktoś kogoś na forum celowo obraża, natomiast tematyka chyba dowolna? Jakiś czas temu ktos wystosował post ze my tylko o dzieciach i o niczym innym nie potrafimy rozmawiać, wczoraj Gabbik,że my sobie zdjęcia wysyłamy itd i nie ma ciekawych tematów.A dzis Ty o tym,ze jak ktoś ma nowego faceta to nie powinien sie tu tym chwalić. Co to za cenzura?? Jest tyle watków do przeczytania, choćbym siedziała 24 godziny na forum to nie zdążyłabym wszystkich przeczytać, więc jest w czym wybierać, o co chodzi? Dla mnie forum to m.in zabawa a dla Ciebie? chyba też, to baw się! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_safira Re: Franula, przesadzasz....a może zazdrościsz 31.08.04, 13:04 może brakuj jej seksu, i dlatego taka zł?? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Franula, przesadzasz....a może zazdrościsz 31.08.04, 13:08 Safiro własnie to u niej podejrzewam... Ja tez powinnam być zła bo miałam przerwę, ale w związku z tym że ta przerwa już się konczy dziś jestem szczesliwa i nikt mnie dzis juz nie zezlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_safira mnie jak brakuje 31.08.04, 13:11 to szukam sobie kogoś na zastępstwo............. tak mają wagi z cechami skorpiona i wojownicze tygrysice Odpowiedz Link Zgłoś
kazia76 Re: Brak seksu prowadzi do ciężkich schorzeń. 31.08.04, 15:15 moja mamusia weszła do pokoju.... Odpowiedz Link Zgłoś