mamakasienki1 Re: perfumy 18.09.14, 11:41 jeden jedyny Versace bright crystal, używam już z 5 lat i zawsze mi pasuje i na codzień i na wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: perfumy 18.09.14, 12:18 Poeme od Lancome, z nowymi eksperymentuję, ale zawsze hołduję tym pierwszym Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: perfumy 18.09.14, 12:56 Elizabeth Arden Green Tea, ta podstawowa. Próbowałam wariacji tych perfum, próbowałam innych, ale i tak nałogowo wracam do tych pierwszych. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladove.love Re: perfumy 18.09.14, 13:21 piekne sa, ciagnie mnie do nich zima Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: perfumy 18.09.14, 13:17 Moje ulubione i naj to Extrawagance Givenchy, ale juz dawno ich nie miałam. Teraz latem miałam Green tea E. Arden, a od jesieni do wiosny Truth C Kleina, ale to chyba ostatni raz bo jakoś zaczął mnie drażnic ten zapach, musze poszukac czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: perfumy 18.09.14, 19:56 a wiesz ze Truth przywiezione z USA zupełnie inaczej pachną niż te kupione w PL? Te amerykańskie są bardziej pudrowe (i takie też wolę). Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: perfumy 18.09.14, 20:48 Nie wiedziałam, ja mam kupione w pl, przez dłuższy czas były ok, wiosną zaczęły mi przeszkadzać po paru godzinach od spryskania, jakies takie duszące mi sie teraz wydają. Odpowiedz Link Zgłoś
cocainne Re: perfumy 18.09.14, 13:27 Zawsze mam V&R Flowerbomb, zazwyczaj też Chanel Coco Mademoiselle i CK in2u (lato) Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: perfumy 18.09.14, 13:27 Wiele lat temu zakochałam się w Innocence Chloe. Potem przestali je produkować ale identyczny zapach miał energizing fragrance Shiseido Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: perfumy 18.09.14, 15:18 Od wielu, wielu lat przynajmniej raz na rok wracam do Chanel #19, w jakims sensie indentyfikuje sie z tym zapachem A poza tym eksperymentuje, ostatnio cieszy mnie bardzo Bottega Veneta. Odpowiedz Link Zgłoś
szamanta Re: perfumy 18.09.14, 15:37 Orginalne wszystkie Lady Million ( męzol one milion się prysznicuje) reb'l fleur by rihanna ( 100 ml kupuje zawsze) Calvin Klein - Euphoria - tez w 100 ml się zaopatrzam Te od jakiegoś czasu na pedestal stawiam Jakis czas temu miałam szal na Gabriele Sabatini (używam ,ale już nie tak intensywnie) i Beyonce (przeważnie heat) Odpowiedz Link Zgłoś
quilte Re: perfumy 18.09.14, 16:38 U mnie kultowy jest antyk: Wild Musk Coty. Mama używała, ja podkradałam Uwielbiam do dziś. Chyba już tego nie robią, ale na ebayu można czasem znaleźć. Poza tym Angel Muglera i Dune Diora. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: perfumy 18.09.14, 19:43 Chanel 5 na przemian z Chanel 19. Inne ledwo toleruję na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomato.soup Re: perfumy 18.09.14, 19:49 CK One - bez niego czuję się nieubrana Kiedyś tak miałam też z Charlie white (revlon albo rimmel, nie pamiętam) ale mi go, cholera, wycofali ze sprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: perfumy 18.09.14, 19:59 Cacharel Eden - jesiennozimowe Gucci Envy Me - całoroczne Odpowiedz Link Zgłoś
bovirag Re: perfumy 18.09.14, 20:07 Poeme od Lancom. Uzywam tylko tych niezaleznie od pory dnia i roku. Wszystkie moje rzeczy nimi pachna. Kocham je i mimo, ze kupowalam inne, te zawsze byly moje i skrojone na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorpomidorowy Re: perfumy 18.09.14, 20:04 kenzon tiger niestety juz nieprodukowany czasami mozna gdzies wyhaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: perfumy 18.09.14, 20:17 Poison Dior Niezmiennie od ponad dwudziestu (!) lat Odpowiedz Link Zgłoś
tais86 Re: perfumy 18.09.14, 20:26 nie mam takiego zapachu i chyba nie chcę mieć uwielbiam perfumy, a na świecie jest tyle pięknych pachnideł, że czasem wydaje mi się, że nie zdążę poznać wszystkich, które mnie interesują dlatego jeszcze nigdy nie powtórzyłam żadnej. Amorka też miałam i bardzo mi się podobał, zresztą inne jego wariacje też są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: perfumy 18.09.14, 20:30 Po pewnym czasie eksperymentowania ustaliłam już skład główny mojej półkowej drużyny perfumowej. Chociaż czasami zdarzają się rezerwiści, to niezmienne pozostają w składzie podstawowym: Paloma Picasso Alien Thierrego Muglera DKNY Be delicious Dot Marca Jacobsa i last but not least 5th Avenue Elisabeth Arden i Chanel nr 5 Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: perfumy 18.09.14, 20:44 Jestem perfumeryjną seryjną monogamistką, zafiksowuję się na jednym zapachu na parę lat. Dawno temu Folwer by Kenzo, potem dłuuugo Extravagance d'Amarige (ten stary jest nieosiągalny, a nowy popsuli), było też Contradiction Kleina, a teraz Alien. Zawsze mam jedną butelkę. No i mgiełki zapachowe, ale to nie perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: perfumy 18.09.14, 20:53 Mam euphorię, do której wracam z małymi przerwami. A kiedyś takim zapachem był Issey Miyake Le Feu, ale niestety wycofano je już dość dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: perfumy 18.09.14, 22:34 o, to to: Extravagance D'Amarige Givenchy- moj najukochanszy zapach od kilkunastu lat. Tez ubolewam, ze zniknal ten w starej formie, musze sie zadowolic tym nowym, kupowanym na amazonie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: perfumy 18.09.14, 20:54 hehe, ciekawe kto mnie przebije: od jakis 25 lat uzywam tego samego zapachu i prawie wylacznie tego: marbert woman czasami miewam dune i hypnotic poison diora, ale marbert jest glownym i czesto przez bardzo dlugi czas jedynym zapachem ... tzn tak bylo do czasu, gdy rok temu zakochalam sie od pierwszego powachania w dzongkhce L'Artisan... po prostu uwielbiam ten zapach, jest idealny na jesien - pachnie zbutwialymi liscmi... tak wiec teraz mam dwie zapachowe milosci Odpowiedz Link Zgłoś
ironia-losu11 Re: perfumy 18.09.14, 21:26 Perfumy, których nie zamienię na żadne inne: Dior Escale a Portofino. Zakochałam się w nich od pierwszego razu i kupuję regularnie. Poza tym: Chanel 19 Dior J'adore Dior Dune Paloma Picasso (mam jeszcze flakonik w domu, ale w sklepie już od lat nie widzialam nigdzie) Lancome Miracle (ale tego już tez dawno nie widziałam, wycofali?) Salvador Dali Little Kiss Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: perfumy 18.09.14, 22:54 Od okolo 13 lat Issey Miyake- L'eau D'issey. A ostatnio Issey Miyake-Pleats, Please. A i czasem cool water Davidoff Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: perfumy 19.09.14, 05:58 DKNY Cashemere Mist od ponad 10 lat. Ostatnio zakupilam kolejne trzy butle, to starczy mi na nastepne 20 lat . Ja sie bardzo przywiazuje do herbat i do perfum. Jak mi wycofuja i zmieniaja formulacje, to dlugo nie moge znalezc kolejneych ukochanych. Odpowiedz Link Zgłoś