Dodaj do ulubionych

ciuchy marki COS -?

22.09.14, 15:07
znacie?nosicie?
dziś natknęłam się na ten sklep .znalazłam kilka fajnych ciuchów-ujęły mnie prostotą .Niestety cena lekko powaliła;P
siedzi mi w głowie sukienka -niebalna ,czarna ...za 300 stówy
warto ?
Obserwuj wątek
    • elle.hivernale Re: ciuchy marki COS -? 22.09.14, 15:19
      Przyzwoita jakość, warto, ale na przecenie.
    • cherry.coke Re: ciuchy marki COS -? 22.09.14, 16:00
      Dobra jakosc, ale zachowawcze kolorystycznie i bezksztaltno-kanciaste w kroju. Jak ci sie kroj akurat podoba to bierz, powinny sie dobrze trzymac.
      • mysiam Re: ciuchy marki COS -? 22.09.14, 16:21
        no właśnie znalazłam sukienkę czarną,w swej prostocie piękną

łazi mi po głowie od wczorajwink
        wskocze jutro w szpilki i pójdę przymierzyć jeszcze raz (wczoraj byłam w dzinsach i birkenstockach,wiec nijako się to miało do kiecki;P)
        tylko ta cena..
        • 55albomniej Re: ciuchy marki COS -? 22.09.14, 19:12
          pokaż kieckę
    • neffi79 Re: ciuchy marki COS -? 22.09.14, 16:13
      mierzyłam tuniki i sukienki, wyglądałam bardzo niekorzystnie, mierzyłam też swetry na guziki, było dużo śmiechu bo wyglądałam jak własny wujekwink
      nie każdemu pasuje minimalizm w tej wersji
      jakość ogólnie jest dobra
      ubrania ciekawe, bardzo fajnie wyglądają na manekinachwink i paniach młodych, wysokich, bardzo szczupłych, o specyficznej urodzie
    • best_bej Re: ciuchy marki COS -? 22.09.14, 17:51
      dla mnie to hipsteriada - ciągle widuję wystylizowanych chłopców z ich torbami.
      a wogóle to H&M tyle że w wersji lux.
      • burina Re: ciuchy marki COS -? 23.09.14, 01:57
        best_bej napisała:

> a wogóle to H&M tyle że w wersji lux.

Gdzieś Ci dzwoni... Właściciel jest ten sam, ale to zupełnie inna stylistyka. DO tego dbałość o wykończenia i jakość materiałów.

Ja bardzo lubię swetry stamtąd: bez problemu można wybrać coś o składzie 100% wełny i dodatkowo tak zaprojektowane, że rzeczywiście jest ubraniem zimowym: zakrywa nerki, ma odpowiednio długie rękawy.
    • minkapinka Re: ciuchy marki COS -? 22.09.14, 18:16
      Mam, dobre jakościowo. Kupuję głównie sukienki.
    • joa66 Re: ciuchy marki COS -? 22.09.14, 21:46
      Kupuję głownie swetry i szale. Super ciepłe smile Jakość ok, ale bez rewelacji (albo ja nie umiem dbać o wełnę)
      • pole_koniczyny Re: ciuchy marki COS -? 22.09.14, 22:22
        Warto.
        Dobra jakość, choć zgadzam się, że akurat wełniane rzeczy są przeciętne, ale inne naprawdę dobre jak na sieciówkę. Na pewno nie warto sugerować się ani ich rozmiarówką ani stylizacjami ubrań na stronie internetowej. Na żywym człowieku prezentują się zupełnie inaczej. Jeżeli podpasował Ci krój to bierz.
        • mysiam Re: ciuchy marki COS -? 23.09.14, 16:32
          wzięłam smile
          i wielcem zadowolna
          a jeszcze piękny płaszcz wełniany przymierzyłam -cudo ,klasyka ,,ale 1200 wołają za niego sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka