Dodaj do ulubionych

Zmarła Anna Przybylska

• heca7 Re: Zmarła Anna Przybylska 05.10.14, 23:05
      Nie wyobrażam sobie jak musi się czuć mąż i dzieci. Tragedia sad
    • chloe30 Re: Zmarła Anna Przybylska 05.10.14, 23:05
      To niewyobrażalne co musiała czuć wiedząc, ze zostawia małe dzieci, którym tak jest potrzebna. Taka piękna, pozytywna osoba. Niech ci, którzy zostali, maja sile. Wyrazy współczucia
    • volta2 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 01:05
      kilka tygodni temu pochowaliśmy kogoś z rodziny z powodu raka trzustki, wiem, że wspominałam wówczas że przybylska też z tym walczy i że jeszcze nie nadszedł jej czas,

dziś nadszedł, szkoda, bo liczyłam, że jej wiek będzie pomagał w walce z chorobą, a jednak nie.
      siły im tam wszystkim trzeba i nie tylko w zwiazku ze śmiercią, ale i z tym czy zostanie ona uszanowana(dzieci , bieniuk)
      • paliwodaj Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 01:39

>gazeta_mi_placi 05.10.14, 22:30
        >Biorąc pod uwagę, że jest mężczyzną i dość zamożnym piłkarzem szybko znajdą się pocieszycielki.
        gazeta ty nawet chyba czlowiekiem nie jestes, jakas sfrustrowana gnida z ciebie z kupa gowna zamiast serca i mozgu

Straszna wiadomosc sad
        W zeszlym tygodniu zmarl maz znajomej, 36 lat, tez na raka, 3 malych dzieci , najstarsze 8 lat. Boze jakie to straszne

• edelstein Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 17:32
          To debil,ale ma wierne grono fanekuncertain
    • mid.week Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 06:11
      okropnie smutna wiadomość sad
      • tabakierka2 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 07:25
        crying
    • aquella Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 07:44
      straszne, ale niestety mam w komórce smsa na Gwiazdkę 2013 od osoby, której już nie ma bo zabrał ją ( go) ten sam rak.
      Niech ziemia lekką będzie tej przepięknej kobiecie, czytałam wywiady z nią, myślałam, że ma wszystko o czym można zamarzyć, jednocześnie nie głupia, doceniająca to co ma, ach, słów brakuje......
    • 0ldjoanna Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 09:31
      Wieczny odpoczynek racz jej dać Panie... Wyrazy współczucia dla rodziny.

Trochę razi mnie podkreślanie przez wiele osób, że była młoda i piękna. Co to ma do rzeczy? Śmierć każdego człowieka, również niemłodego i niepięknego, zwłaszcza w wyniku tak okrutnej choroby, jest taką samą tragedią.
      • kandyzowana3x Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 10:39
        bo byla mloda i piekna jak kwiat, i taka ja ludzie beda pamietac
        • gazeta_mi_placi Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 11:19
          A brzydką lub przeciętną z wyglądu kasjerkę lub kogoś na podobnym stanowisku? E...
          Kogo takie obchodzą uncertain
          • semihora Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 17:20
            W punkt, zdecydowanie w punkt. Kasjerki są mało medialne, ba, mogą osierocić nawet ośmioraczki. Kasjerek nie szkoda. Zwykłych ludzi nie szkoda, nie są znani z bycia znanymi, więc nie ma powodów do rozpaczy.
            • larrisa Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 17:58
              Ale jesteście głupiutkie, podobnie jak ludzie, którzy sami nigdy nikomu nie pomogą, ale oburzają się jak ktoś inny śmie dawać pieniądze na psy jak ludzie głodują.
              Nie da się rozpaczać nad każdą osobą, co nie znaczy, że ich nie szkoda. Anna Przybylska była osobą medialną, przez to znaną wielu ludziom, dlatego o niej ludzie piszą, a o kasjerce nie. I co teraz żeby jakaś semihora czy mozambigue miały poczucie że świat jest sprawiedliwy nie można o nikim pisać? No bo pytam - jakie widzisz wyjście z sytuacji - udawać, że nikt nie umarł, że nikogo to nie obeszło? Bo nie da się pisać o wszystkich - zaproponuj coś sensownego zamiast kreować się w tym wątku na guru moralności i sprawiedliwości przypisując innym podłe rzeczy.
          • werualta Re: Zmarła Anna Przybylska 07.10.14, 07:36
            kasjerek nie zna tyle osób, co osób medialnych, każda śmierć boli, nie nad każdą zatrzymujemy się długo.. Ostatnio zmarło sporo osób, umiera codziennie tylko my ich nie znamy więc nie możemy nad tym boleć. Nie znam osób, które umierają codziennie w Polsce; nie znam wielu osób, które umierają w moim mieście, ale jak widzę na cmentarzu morze białych kwiatów , które zajmują aż 4 miejsca kwater to boleję nad śmiercią tej osoby (tu mówię np o kobiecie 38 lat). Pani Anna była osobą powszechnie znaną, lubianą, normalną. Licytowanie czyja śmierć jest ważniejsza jest żenująca. Zresztą taki ból po śmierci rozumie tylko ten, kto stracił kogoś bliskiego. A jeszcze bardziej rozumie ten, kto obserwował walkę bliskiej osoby z chorobą nowotworową.. widział jak słabnie, niknie w oczach dosłownie... Niektóre komentarze tutaj są żałosne, ale tak sobie myślę, że niektórzy polacy (celowo mała litera) tak mają, tak lubią... Facebook i podpinanie jako "lubię to" to kolejna żenada ale to chyba taki czas. Pochylam głowę nad bólem Rodziny Anny Przybylskiej. Spoczywaj w Pokoju, Dziewczyno!
    • larrisa Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 10:41
      Ogromnie smutna wiadomość, miała wszystko - miłość, rodzinę, urodę...zabrakło trochę szczęścia.
      • paul_ina Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 10:56
        zdrowia zabrakło

dlatego mili Państwo zdrowia nam wszystkim życzę i tego, co podkreślała śp Anna Przybylska, wspaniała matka, piękna aktorka i modelka, dziewczyna z poczuciem humoru i dystansem - żebyśmy doceniali każdą minutę

• gazeta_mi_placi Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 11:19
          Jak się ma dużo hajsu to można doceniać każdą minutę. W to akurat wierzę.
          • paul_ina Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 12:05
            Gazeta... proszę Cię.
          • edelstein Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 17:33
            Gazeciaru stul pysk.
    • agaja5b Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 11:02
      Szkoda, taka młoda, 2 lata ode mnie starsza, dzieci w podobnym wiekusad Najbardziej dzieci żal, ale życzę im by zawsze czuły obecnośc matki i jej miłość. Partnerowi wyrazy współczucia i dużo siły.
    • a-inka Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 11:11
      żal ogromny...
      bliska mi osoba zmarla na raka trzustki,straszne to jest...
      gdziekolwiek jestes Aniu,mam nadzieje,że jest ci teraz lepiej i już nic cie nie boli...
    • panirogalik Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 11:16
      O rany, jaka szkoda. Tak liczyłam na to, ze wyzdrowieje...

• aleksandra1977 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 11:21
        z tego nie da sie wyzdrowiec, niestety uncertain
        • jagienka75 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 12:50
          z raka trzustki wychodzi może 5% chorych. reszta umiera, niestetysad
        • panirogalik Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 15:53
          ja jednak cały czas miałam nadzieję, ze tym razem się uda.
    • beatrycja.30 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 11:31
      Strasznie dziwna teoria krąży po Internecie że ona zmarła w lipcu. Na instagramie nic nie zamieszczała od lipca do końca września. Strasznie dziwne to sad
      • alexa0000 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 11:38
        Serio dziwne? Moze od lipca po prostu odchodzila? Czy może jeszcze 4 pazdziernika miała wrzucic ostatnia fotkę?
        • beatrycja.30 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 11:44
          Nagle 24.09 zamieściła buty. K K Piotrowska widziała ją na rowerze w lipcu. Nie wiem ja to tylko czytałam gdzieś sad
          • aleksandra1977 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 12:02
            beatrycja.30 napisała:

> Nagle 24.09 zamieściła buty

na swoim profilu FB
            www.facebook.com/aniablond?fref=ts, a dzien pozniej jeszcze jedno zdjecie
        • lafiorka2 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 13:21
          alexa0000 napisała:

> Serio dziwne? Moze od lipca po prostu odchodzila? Czy może jeszcze 4 pazdzierni
          > ka miała wrzucic ostatnia fotkę?

matko kochana! każdy teraz będzie snuł teorię,bo "przecież od lipca NIC nie napisała na fejsie ,nie wrzuciła foty na insta"...
          Ja pie...lę co za czasy?!
          • alexa0000 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 13:25
            Internetowe. jak sie lepiej poczujesz i wrzucisz fotke-sciemniasz,że chorujesz, bo fotka. Jak nie masz siły i nie wrzucasz, klamiesz, że zyjesz.
      • mondovi Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 11:50
        Dziwne, że śmiertelnie chory, umierający człowiek nie wrzuca zdjęć do sieci? Miałam nieprzyjemność widzieć, jak bardzo wyniszcza rak trzustki, jak bardzo jest bolesny. Uwierz, nie ma nic dziwnego w tym, że nie pokazywała się gawiedzi.
      • mary_lu Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 12:11
        Matko, czego to ludzie nie wymyślą.

Bzdura, jeszcze w sierpniu leżała w jednym z gdańskich szpitali, dziesiątki osób ją spotykały codziennie.
        • beatrycja.30 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 13:44
          Ja tylko mówię że ktoś to gdzies napisał.
          • mary_lu Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 13:49
            Po co powtarzasz takie ploty? Przecież to śmierdzi idiotyzmem na kilometr! Wiadomo, że zawsze coś takiego się pojawia, trzeba tępić takie bzdury, a nie je rozpowszechniać.
            • beatrycja.30 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 13:50
              sorry
      • rosapulchra-0 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 13:28
        beatrycja.30 napisała:

> Strasznie dziwna teoria krąży po Internecie że ona zmarła w lipcu. Na instagram
        > ie nic nie zamieszczała od lipca do końca września. Strasznie dziwne to sad

Nic w tym dziwnego. Prawdopodobnie była już tak chora, że nie była w stanie czegokolwiek wrzucać.
        • beatrycja.30 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 13:43
          a 24 września nagle miała siłę? tylko o tym czytałam
          • beatrycja.30 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 13:48
            Naprawdę ktoś ją widywał w sierpniu i we wrześniu?
            • mary_lu Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 13:51
              Słów na Ciebie brak.
            • rosapulchra-0 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 13:52
              Naprawdę masz z tym problem?
            • edelstein Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 17:36
              Naprawde masz mozg,bo mam wrazenie,ze nie i nie bylo go ani w sierpniu,ani we wrzesniutongue_out
          • cherry.coke Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 13:54
            Na 99% to nie ona sama wrzucala fotki jakichs tam bzdurnych butow, tylko automat albo asystent firmy, z ktora miala umowe na ich promocje.
            Dajcie spokoj, zmarla mloda kobieta, nie ma co bzdur wymyslac.
      • demonii.larua Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 20:09
        Matko jedyna, ktoś kto umiera nie myśli raczej co i kiedy wstawiać na instagram czy inne takie.
        Zwłaszcza jak w hospicjum przebywa lub w innych przybytkach medycznych. Raczej usiłuje wyzwolić sie od cierpienia i spędza ten czas z najbliższymi, prawda?
        • beatrycja.30 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 21:56
          O to chodzi. Skoro wiemy że od lata była już bardzo słaba a jednak coś tam wstawiała raz czy dwa, to może ktoś to robił za nią? Przecież nie ona wstawiła te buty bo była już bardzo słaba ale z podpisu wynika że ona. To mnie szokuje, była tak chora ale coś pisała i zamieszczała zdjęcia. Nieważne. Kończę temat. To tylko spekulacje i to nie moje.
          • ammazuko_powrot Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 22:33
            Sugerujesz, że zmarła już kilka miesięcy temu?

Jeśli ktoś nie był po tej drugiej stronie to nie zrozumie...
            Nawet będąc na morfinie ma się lepsze dni i siły do robienia różnych rzeczy.
            • beatrycja.30 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 22:52
              Ja nie wiem tylko mówię że czytałam opinię taką że zmarła wtedy latem. Wątpię aby to była prawda. Piszą też że zmarła kilka dni temu. Ludzie wiedzą wszystko. Tylko mówię co piszą. Ja nie mam powodu aby w to wierzyć.
              • alexa0000 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 22:53
                I nwaet gdyby zmarła wtedy latem to? Masz iloraz -90 ?
              • ammazuko_powrot Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 23:00
                Skoro nie masz powodu, żeby w to wierzyć to co piszesz takie dalej takie głupoty? Współczuję jej rodzinie, szczególnie jeśli muszą czytać takie wspaniałe wymysły.

To nic miłego być pochowanym za życia tylko dlatego, że się choruje....
            • rosapulchra-0 Re: Zmarła Anna Przybylska 07.10.14, 03:49
              Byłam na morfinie przez prawie pół roku. Potwierdzam.
    • fadilla Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 11:56
      Wyjdź! Miała w sobie chęć i radość życia, wesołość, serdeczność, uśmiech, urodę i tyle do zrobienia- kolejny obiad dla dzieci i sprawdzenie ich lekcji, wyjście na spacer, a za jakiś miesiąc może role w filmie. W odniesieniu do tych, co snuja się bez chęci życia po tym świecie, dręcząc sobą innych to tak, tak jej śmierć jest bardzo niesprawiedliwa.
      • lilka69 wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 13:34
        stracily matke. to najmlodsze ma chyba dopiero ze 3 czy 4 lata?

ale dlaczego tak wszyscy to przezywaja? bo byla WYBITNA (chyba jakis zart) aktorka? czy po prostu to jest osoba znana z mediow?

jakos o biednych kobiecinach w IDENTYCZNEJ sytuacji zdrowotnej z malych i wiekszych miast nikt nie mowi. a takie rzeczy dzieja sie codziennie.
        • rosapulchra-0 Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 13:40
          Lilka, bo była młoda i całe życie miało być przed nią. Miała się cieszyć z dzieci, swojego życia rodzinnego, żyć miłością i serdecznością. I należała do tych sympatycznych i ślicznych aktorek, które na zawsze zostają w pamięci.
          • mozambique Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 13:56
            tja
            jak napisałąm identyczny wątek to mi go wycięli

jak widac - tu mozan tylko o smierci łądnych , mlodych i sławnych

stare , brzydkie umęczone, żyjące od pierwszego do pierwszego z czwórką drobiazgu ( juz nie uroczego i nieslicznego jak dzieciątka tych mlodych i pięknych) umierają w cierpieniach zapomniane i nikt im kretynskich zniczy w necie nie stawia

jzu sie pojawilo se wybitna aktorka ( mniej wiecej tak jak Ewa Sałacka) , ze cudowna kobieta

ja pamietam ja glownie nie z rol ( bo wlasciwiei aktorsko była glwnie sliczną buzią i nic wiecej) a ostatnich glosnych staran o zwalczanie paprazzi- hien i prawo do prywatnosci kazdej osoby , i za to ją szanuję
            • larrisa Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 13:59
              Jakie widzisz wyjście w takim razie? Nie pisać o nikim? No bo o wszystkich raczej się nie da.
              • mozambique Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 14:05
                wiesz
                jak jakis espresiak pisze ze jakas kobieta zosatal zabita/zamordowana/przejechana autem a "taka preaciez młoda była, i ładna i zdolna...
                to sobe mysle ze co ?
                ze te stare , brzydkie i tępawe to jzu mogą sobei umierac spokojnie
                przeciez ich nie szkoda nie ?
                • larrisa Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 14:21
                  Trochę przesadzasz, bo tu raczej nie chodzi, że dobrze że umierają tępe, stare i brzydkie, tylko o szok związany z kontrastem pomiędzy życiem jak w bajce a nagłą śmiercią, która odbiera to wszystko.
                  • mozambique Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 15:12
                    smierc zawze odbiera wszystko

i akurat tu raczej nie była nagła

bo nagle to zginęło 6 osób skoszonych na chodniku przez naćpanego debila za kierownicą albo kobieta zabita na pasach przez exa Edzi Górniak
                    im tez smierc zabrała wszystko a jakos nie widzialam na w Faktach ani Wiadomościch uroczych kolaży z pozowanych sesji i komentarzy zachwycającyc sie urodą, wiekeim i urokiem owych ofiar
                    o nich walsciwie nic nie wiadomo - o uroczej aktorce teraz wszyscy będa pisac i gadać długo
                    • gazeta_mi_placi Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 15:47
                      Może ci o których piszesz byli szpetni albo nie fotogeniczni, myślę że zwłaszcza ostatnia ofiara - miała bodaj około 60 lat.
                      Sama nie wiem.
                      Może tamci od pijanego kierowcy BMW nie umieli się tak cieszyć życiem, byli mało radośni i nigdy nawet nie wystąpili w dwuminutowej reklamie syropu na kaszel?
                      Niedawno czytałam o nich ciąg dalszy (Angora), mimo obietnic ich rodziny nie dostali żadnego wsparcia finansowego mimo, że jedyny dzieciak który przeżył nadal potrzebuje rehabilitacji, ma w dalszym ciągu gips na całą nogę.
                      Zdjęć nie było ani nr konta żeby ktoś tam mógł coś wpłacić czy coś.
                      O tej potrąconej Pani niewiele wiadomo oprócz tego, że miała około 60 lat.
                      • mozambique Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 15:54
                        10/10
                        sliczne dzieci slicznej aktorki stracily matke ale maja zabezpieczenie finansowe pewnei wartosc kilku milionów złotych ( jak nie lepiej)

ten ocalały synek zabitej kobiety w ciązy stracil oboje rodziców
                        jakos nie zauwazylam aby jakis dziennikarzyna czy inny pajac z tv szarpnął sie choc stówę dla niego
                        świr z sopockeigo mola kilkadziesiąty ludzi wysłłs do szpitala albo na rehabilitacje ale nie beknie za nic bo przeceiz niepoczytalny jest
                        itd
                        • larrisa Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 17:50
                          Podłe te twoje komentarze. Ile musisz mieć w sobie złości i jadu, żeby pisać takie rzeczy.
                          • regin.a1974 Re: wspolczuje malym dzieciom 07.10.14, 15:38
                            a może kobiecie żal d.upę ściska bo innego wytłumaczenia nie ma
                            • mozambique Re: wspolczuje malym dzieciom 07.10.14, 15:50
                              to wy udajecie ze tak przezywacie
                              a jutro zadna z was nie bedzie o niej pamietała
                              za to rzucicie sie jak hieny do jakiegos faktu aby obejrzec zdjecie jakiegos paparazzo z pogrzebu albo kaplicy - moze fote otwartej trumny gdzies ustrzelą? aalbo jakas piguła zkliniki juz cos gdzies spzredała za pare tysięcy
                              pierwsze polecicie to oglądac
                              /

hipokrytki az mdłość bierze
                              • regin.a1974 Re: wspolczuje malym dzieciom 07.10.14, 15:55
                                niczego nie udaję i nie mam zamiaru oglądać żadnych zdjęć , nigdzie nie pisałam o rozpaczy ani rwaniu włosów z głowy, żal mi jej tak po ludzku tak jak żal mi każdej innej matki która umiera zostawiając małe dzieci - może dlatego że sama mam małe dzieci i pop prostu ciężko mi zrozumieć i wyobrazić to sobie
                                tyle w temacie
                        • regin.a1974 Re: wspolczuje malym dzieciom 07.10.14, 15:37
                          a nie przyszło Ci do głowy że za pieniądze z reklam starała sie szukać pomocy za granicą(leczyć) nie lepsze to niż zbieranie pieniędzy od ludzi i wysyłanie apeli jak to nie dawno zrobiła rodzina znanej aktorki? tak Was to boli że chciała leczyć się za własne, zarobione pieniądze
                        • araceli Re: wspolczuje malym dzieciom 07.10.14, 15:44
                          mozambique napisała:
                          > świr z sopockeigo mola kilkadziesiąty ludzi wysłłs do szpitala albo na rehabili
                          > tacje ale nie beknie za nic bo przeceiz niepoczytalny jest

Przecież oni dostaną pieniadze z ubezpieczenia.
                          • mozambique Re: wspolczuje malym dzieciom 07.10.14, 15:47
                            taaaak ? czyjego ?

zapewne nie oc kierowcy - wiekszosc firm ubezpieczeniowych wyłącza swoja odpowiedzialnosc gdy kierowca byla naprany , nacpany , jezdizl po wyroku, bez prawa jazdy albo w okolicznosciach wyłączających jego odpowiedzialnosc

bardzo jestem ciekawa czy jego firma wypalci odszkodowania
                            • araceli Re: wspolczuje malym dzieciom 07.10.14, 15:54
                              mozambique napisała:
                              > taaaak ? czyjego ?
                              >
                              > zapewne nie oc kierowcy - wiekszosc firm ubezpieczeniowych wyłącza swoja odpowi
                              > edzialnosc gdy kierowca byla naprany , nacpany , jezdizl po wyroku, bez prawa j
                              > azdy albo w okolicznosciach wyłączających jego odpowiedzialnosc

Nieprawda nie siej bzdur! Nie ma wyłączenia odpowiedzialności wobec ofiar w takim przypadku - ubezpieczyciel wypłaca odszkodowanie a potem może dochodzić tych pieniędzy od sprawcy wypadku. Odpowiedzialność może być ograniczona tylko, jeżeli np. ofiara wsiadając do samochodu wiedziała, że kierowca jest pijany czy naćpany.
                  • gazeta_mi_placi Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 15:50
                    Myślisz, że dzieci matki przeciętnej odnośnie zawodu (np. urzędniczka, kasjerka) i brzydkiej z wyglądu mniej cierpią bo matka była szpetna i nieznana mediom?
                    • kandyzowana3x Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 17:11
                      Mysle ze nad smiercia pani Lidki z warzywniaka i losem jej dzieci pochylaja sie, ci ktorzy ja znali. Podobnie jest ze smiercia Ani, po prostu wiecej osob ja znalo, w koncu byla osoba publiczna.
                      • semihora Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 17:25
                        Raczej "znało" niż znało, szczególnie spośród tych piszących łzawe komentarze w necie.
                        • kandyzowana3x Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 17:31
                          Oczywiscie, ze znalo tylko z mediow, tylko obraz Ani, ale dalej byla bardziej im znana niz pani X z miasta Y.
              • z_pokladu_idy Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 22:44
                Trzeba znać jakiś umiar, a ta żałoba staje się powoli groteskowa - całe mnóstwo pretensjonalnych i egzaltowanych komentarzy ludzi, którzy pytają, gdzie jest 'Bóg', kiedy w hospicjach codziennie umiera mnóstwo młodych matek. Do tego ta cała zgraja celebryckich lansiarzy, którzy skrzyknęli się w TV, żeby w blasku fleszy kilka godzin po śmierci Anny wychwalać jej wybitność aktorską sprawia wrażenie, jakby śmierć Przybylskiej miała stać się kolejną po śmierci Jana Pawła II i Smoleńsku tragikomedię medialną.
                • alexa0000 Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 22:52
                  Ludzie po prostu bardzo jaąlubili. Wystarczy.
        • aneta-skarpeta Re: wspolczuje malym dzieciom 06.10.14, 13:52
          fb mnie rozwala- 11tys "lubie to" przy notce o smierci Przybylskiej

masakra
        • 18lipcowa3 ale dobrze że jest ich trójka 06.10.14, 15:50
          mają siebie nawzajem, dadzą radę. Jarek mądry facet, Przybylska nie raz go chwalila, będzie dobrze, ma zapewne wsparcie, pomoc, stać go by teraz poświęcić się dzieciom.
          • mozambique Re: ale dobrze że jest ich trójka 06.10.14, 15:56
            switny facet

zakłąd ze za rok bedzie mial nową żonę ?
            • rosapulchra-0 Re: ale dobrze że jest ich trójka 06.10.14, 16:01
              mozambique napisała:

> switny facet
              >
              > zakłąd ze za rok bedzie mial nową żonę ?

Przeca on nigdy się nie ożenił.
            • gazeta_mi_placi Re: ale dobrze że jest ich trójka 06.10.14, 16:03
              Cóż, dzieci potrzebują matki, akurat nic w tym złego, zwłaszcza że nie czarujmy się, ale osieroceni przez żony zamożni mężczyźni rzadko kiedy pozostają "niezaopiekowani" przez dłuższy okres czasu, nawet jak mają kilkoro dzieci.
              • mozambique Re: ale dobrze że jest ich trójka 07.10.14, 11:31
                dokaldnie o tym pisalam
                mąz zmarlej siatkarki, mąz tej zmarłej slawnej blogerki =- dlugo sami nie byli , mimo wielkeij i nieutulonej rozpaczy

zreszta czytając te glupoty widze ze taka edlestein sama by poleciala szybko pocieszac nieutulonego wdowca, mimo ze zona jeszcze ciepła
                • lauren6 Re: ale dobrze że jest ich trójka 07.10.14, 20:16
                  "zreszta czytając te glupoty widze ze taka edlestein sama by poleciala szybko pocieszac nieutulonego wdowca, mimo ze zona jeszcze ciepła "

Będzie koszmarny offtopic w tym smutnym wątku.

Sorry, ale ja bym wolała wziąć wdowca z trójką dzieci, niż kawalera po 30-stce, którego najdłuższy związek trwał kilka miesięcy. Już nie raz na tym forum zostało powiedziane, że w pewnym wieku singlami zostają tylko emocjonalne lub fizyczne odpady atomowe. Rozwodnicy, też ryzyko, bo z jakiegoś powodu się rozwiedli.
                  Taki wdowiec to bardzo dobra partia. Nie dziwię się, że ci panowie są tacy rozchwytywani.
            • edelstein Re: ale dobrze że jest ich trójka 06.10.14, 17:39
              Gdyby twoj stary widzial co ty za pierdoly wypisujesz to za rok tez by mial nowa.
              • mozambique Re: ale dobrze że jest ich trójka 07.10.14, 11:30
                duzo wiesz o starych facetach , tak doglebeni ze tak powiem
            • 18lipcowa3 Re: ale dobrze że jest ich trójka 06.10.14, 18:06
              mozambique napisała:

> switny facet
              >
              > zakłąd ze za rok bedzie mial nową żonę ?

a co ma sie biczować do konca zycia?
        • werualta Re: wspolczuje malym dzieciom 07.10.14, 07:40
          ale kto ma mówić? my? skąd mamy znać te kobiety? przecież nie mówią o nich w mediach? rozróżniajcie pewne sprawy, osoby - to naprawdę nie jest trudne... Panią Annę znaliśmy z monitora, tv, gazet itp. Ale z przekazów mediów nie znamy wszystkich ludzi, którzy odchodzą... Każda śmierć jest bólem...
    • anestezjolog72 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 13:52
      Zal mi dzieci, żal mi rodziców- bo pewnie jeszcze żyja, żal mi Jej partnera zyciowego. Naprawdę bardzo żal. Ale codziennie umieraja ludzie z róznych powodów - raka trzustki nie potrafimy leczyc i pewnie szybko nikt niczego nie wymysli. Bardzo przykra wiadomość, ale czy nie żal Wam w równym stopniu anonimowej pani Ewy C zabitej na warszawskim Ursynowie przez Dariusza K, który wsiadł do samochodu po narkotykach? Dlaczego nikt głosno nie krzyczy "straszne", "tragedia", "okropna wiadomość" itd. Czy życie pani Ewy C było mniej warte? Czy ona była gorsza dlatego, ze nie znana? Powtarzam smutna, bardzo smutna wiadomość, ale dla mnie ani bardziej ani mniej niz ta, którą przeczytałam po morderstwie dokonanym na pani Ewie. Nie nzłam obu.
      • mozambique Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 13:57
        jak naprawny debil w wozie zabil matke w ciązy i w konswekwensji jej męza ( zmarl pozniej w szpitalu ) to widzialm w necie komentarze pod jej fotkami " ale gruba świnia była"

tak wlasnie to sie odbywa
        • anestezjolog72 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 14:06
          I dla mnie to jest przerażające. Każda śmierć boli, bliskich najbardziej........
          • alexa0000 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 14:19
            Przykro mi to pisac, ale nie każda smierc bolie. A juz na pewno nie każdego w tym samy stopniu. Mnie smierc Ani boli bardziej, niz smierc kogoś, kogo nie znam. A smierc kogos z rodziny bardziej,niz smierc Ani. I byłabym wdzieczna, gdyby ktos nie próbował mi mówic, kiedy mam czuc wiekszy smutek.
            • aleksandra1977 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 14:27
              Mnie smierc Ani boli bardziej, niz smierc kogoś, kogo nie znam.

Bardziej boli, bo znalas ja z mediow?
              • alexa0000 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 14:30
                Bardziej boli, bo bardziej boli. Czy muszę podawać powód?
                • mozambique Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 15:08
                  boze - podjarałaś sie medialnie i tylnie
                  • aquella Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 16:14
                    Strasznie sfrustrowana jesteś, żałujesz, że nie tak sławna jak omawiana zmarła?
                    I nie jest uwierz tak, że się człowiek tylko pochyla gdy umrze ktoś młody piękny i sławny albo bliski.
                    Mnie mocno poruszył na pogotowiu widok staruszki potrąconej przez samochód, dosłownie uświadomił mi, że są sytuacje, że człowiek w życiu zostaje z tym co ma lub nie ma tak jak stoi i jest zdany na los/ludzi obcych. Wyglądała strasznie a tragiczność i bezwzględność tego podkreślał fakt, że ktoś kto ją tak urządził/ prawie zabił po prostu odjechał.
                    Po śmierci sąsiada, który miał zawał na moich oczach i o nie odratowali chodziłam "chora" przez tydzień ( forum jeszcze nie było) i do dziś pamiętam tamte chwile i ogólnie, że był w sumie młody i miał połowę życia przed sobą.

Tutaj myślę każdy wierzył, że skoro młoda piękna i ma kasę to nie umrze ( ja też) i to całkowicie normalna reakcja, że się "płacze" nad sytuacją, że matka zostawia małe dzieci, a że znana była to coraz więcej odpowiedzi będzie miał ten wątek
                  • alexa0000 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 18:31
                    Rzekła Mozambique,jedna z inteligentniejszych i bardziej przenikliwych osób na ematce.
                    • mozambique Re: Zmarła Anna Przybylska 07.10.14, 11:27
                      długo trwało ale w koncu zrozumiałaś
      • malwi.4 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 15:57
        Bo uczestniczyliśmy w pewnym sensie w jej życiu. Bo była choć obca, to bliska. Bo jej odejście pokazało, jak wygląda odejście setek ludzi: nagle w szczęśliwe życie pełne planów na przyszłość wkrada się cień śmierci i zaczyna człowiek marzyć jedynie, by doczekać kolejnej pory roku. Odeszła jak wiele matek. Ale my to odejście potraktowaliśmy jak odejście kogoś bliskiego. Bo jej życie obserwowaliśmy.

Będzie mi brakować z nią wywiadów. Ten ostatni chyba, w którym wspominała, że pewne sprawy jeszcze przed nią - to stwierdzenie... gdy czytałam powodowało ścisk w gardle. Potrafiła subtelnie dzielić się tym, co czuła. Gdy żyła pełnią życia również. Będzie mi brakować jej przemyśleń, jej komentarzy do życia matki... partnerki...
        • gazeta_mi_placi Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 16:05
          Sorry, pomyliłaś tematy i daty, w dodatku te ostatnie o ponad 8 lat, to nie wątek o śmierci Naszego Papieża.
        • ertyla Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 17:11
          malwi 4 - myślę podobnie

i nic mnie nie obchodzi, ze ktos będzie udowadniał,ze moje myslenie jest błędne
        • afro.ninja Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 18:05
          Zawsze zal pięknych, młodych i bogatych. Troche to jednak płytkie, ale może i ludzkie...
    • bbb21 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 14:42
      \*/
      • ammazuko_powrot Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 18:13
        Trudno ubolewać nad śmiercią człowieka, o którego istnieniu nawet się nie słyszało i się nie wie, że taki człowiek właśnie umarł. A takich ludzi umiera sporo każdego dnia.
        Ale jeśli nawet przeciętny człowiek opisuje swoje zmagania z chorobą na blogu i umiera, robi się o tym głośno. Dlaczego? Bo taka osoba nie jest anonimowa, podobnie jak aktor, sportowiec czy inna gwiazda.
        Myślę, że każda śmierć boli, mniej lub więcej ale boli.
        • azja001 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 18:21
          Smutek i współczucie dla Rodziny, w szczególności jej Dzieci
    • jola-kotka Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 21:28
      Wiecie co prostactwo tego forum powala,ja nie wiem kupa nowych nikow i taki cyrk. Co wy sobie tutaj licytacje robicie,która śmierć ważniejsza itd. Każda znaczy tyle samo tylko o śmierci osób publicznych jest głośno tyle w temacie.
      • zdzisnadzis Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 22:53
        Jolka Kotka w koncu napisała cos mądrego....
    • lelija05 Re: Zmarła Anna Przybylska 07.10.14, 07:12
      Bardzo mi dzieci żal.

I tak sobie pomyślałam, czy te zas.ane hieny paparazzi wlezą teraz do trumny by zdjęcia porobić.
      • alexa0000 Re: Zmarła Anna Przybylska 07.10.14, 10:45
        A kto wie, moze i tak. Jakis deweloper juz sie reklamuje,że niezyjąca A. P korzystała z ich basenu w ich budynku. Miodzio.
        • feleedia szkoda jej, dobrze że pojednała się 07.10.14, 19:46
          z Bogiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka