13.10.14, 13:01
witam
niebawem moj chrzesnik bedzie mial roczek.I moje pytanie,poniewaz są to blizniaki.Ja jestem chrzestną jednego z nich....jak mam roziwazac problem prezentu ? Czy bratu dac jakis drobiazg czy tez prezent rozdzielic na dwojke...?mam dylemat...dziekuje za opinie
Obserwuj wątek
    • dziennik-niecodziennik Re: prezent 13.10.14, 13:09
      osobiscie nigdy nie rozróżniałam moich bratamnków pod tym kątem. tzn ze jak chrześniak to "lepszy" prezent. dostają podobne wartościowo.
      podobnie nie rozrozniam siostrzenic męża, choc tez jedna jest jego chrześnicą.
      bliźniąt nie rozróżniałabym tym bardziej.
    • pederastwa Re: prezent 13.10.14, 13:59
      A poza tym, że to chrześniak, to jest członkiem Twojej rodziny? Czy np. dzieckiem koleżanki?
      Jeśli bliźniaki byłyby np. moimi siostrzeńcami to prezenty takie same.
      W przeciwnym przypadku kupiłabym drugiemu dziecku jakiś drobiazg.
      • jodipiku Re: prezent 13.10.14, 14:11
        no wlasnie,to dzieci mojej kuzynki...na chrzest np. kupilam mojemu prezent a drugiemu nic,na urodziny mysle kupic mojemu jakas zabawke i ciuszek a drugiemu jakas drobniejsza rzecz...w imie czego mam np. kupowac dwa jezdziki....sama nie wiem, dlatego wlasnie pytam...
        • ailia Re: prezent 13.10.14, 14:20
          a masz Kontakt z chrzestna drugiego blizniaka? moze sie dogadajcie, zeby nie bylo jakos niezrecznie, ze ty dajesz tylko jednemu, a ona dwom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka