viola_tricolor 18.10.14, 08:06 Dzisiaj pierwszy raz robię urodziny córeczki w domu, przyznam,że jestem zdenerwowana czy wszystko będzie o.k.Czy ktoś doda otuchy lub udzieli cennych wskazówek.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eo_n Re: Urodziny 18.10.14, 08:35 Też tak miałam i wszystko się udało znakomicie. U Was też tak będzie - w końcu to nie aż taka filozofia Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Urodziny 18.10.14, 09:21 A które to urodziny? ja się domowymi iprezami córeczki będę denerwowała za jakieś 10lat jak zaprosi np. bandę wyrostków z irokezami którzy przytargają skrzynię taniego wina Odpowiedz Link Zgłoś
viola_tricolor Re: Urodziny 18.10.14, 10:25 I tu chyba masz rację...To dopiero 6- te urodziny, więc o tanie wino nie mam się co martwić...jeszcze nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Urodziny 18.10.14, 10:38 Jeśli potrafisz zapanować nad kilkunastoma dzieciakami płci różnej to ok. Albo jeśli zaprosiłaś 3 dziewczynki z gatunku grzecznych To będzie dobrze. W przeciwnym razie trzeba się wysilić żeby zapanować nad tym zywiołem Odpowiedz Link Zgłoś
viola_tricolor Re: Urodziny 18.10.14, 10:44 Dzieci będzie tylko ośmioro, albo aż ośmioro..same dziewczynki, chociaż sama nie wiem czy same kobietki to rzeczywiście żaden problem... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Urodziny 18.10.14, 11:08 A przygotowałaś sobie zabawy, które im podsuniesz i zorganizujesz, konkursy z drobnymi nagrodami, i tego typu atrakcje? Odpowiedz Link Zgłoś
viola_tricolor Re: Urodziny 18.10.14, 11:17 Wszystko mam przygotowane, tylko jeszcze się taki nie urodził ,co by wszystkim dogodził. Ale co tam , zobaczymy.. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Urodziny 18.10.14, 11:17 To bardzo niegenderowe, ale na takich babskich spotkaniach mojej córki furorę robiły moje stare lakiery do paznokci, cienie, szminki etc Odpowiedz Link Zgłoś
viola_tricolor Re: Urodziny 18.10.14, 11:27 Córa tak zdecydowała. Też się zdziwiłam, że chłopców brak, ale cóż..Myślałam też o szminkach, cieniach i tym podobnych tylko nie mam tylu luster. No chyba żeby jedna malowała drugą z zawiązanymi oczami a potem jakaś fotka.. Odpowiedz Link Zgłoś