guderianka 29.10.14, 20:50 bo ematka wszystko wie Cór idzie na imprezę w piątek, chce się zrobić na Jokera. Skąd na szybko, tanio i skutecznie-biały puder ? Farbek do twarzy w okolicy nie ma. Macie jakiś pomysł, domowy sposób ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 20:54 kredki do malowania twarzy dzieci są w każdym zabawkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:01 Tez bym to obstawiala - inne sztucznie wyjdzie i bedzie sie osypywac/syfic/kawalic. Chyba ze specjalne farby do makijazu kupisz? Nie jest to latwa sprawa wbrew pozorom- biel prawdZiwa (jak u gejszy) to sie uzyskuje tona podkladu i szpachli.. Chyba ze chcesz inwestowac www.kryolan.impre-art.com.pl/katalog/kat,26,kosmetyka-kolorowa-kryolan.html Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:02 Chyba ze masz puder dzieciecy ? answers.yahoo.com/question/index?qid=20091029185048AA61TQJ Tak jak looknelam to mieszasz z tlustym i tyle ale pewni jakies haczyki sa na starzenie sie Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 20:56 ja mojego malowalam kiedys moja biala konturowka do oczu... fakt, troche roboty z tym bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 20:57 mamy koło nas 1 zabawkowy , który będzie jutro czynny . i pepco. nie kojarzę by były tam te kredki ostatecznie zostanie biała konturówka-będzie miała dodatkową zabawę Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 22:16 rzecz można usprawnić,wydłubując konturówkę z oprawki i rozdrabniając Odpowiedz Link Zgłoś
mood_indigo Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 20:57 Popatrz po Smykach w Galaxy i Kaskadzie, powinny być farbki. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:02 podpowiem jej, najwyżej będzie po szkole jutro szukać jeśli motywacja jest na tyle silna Odpowiedz Link Zgłoś
mood_indigo Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:05 W Kaskadzie jest jeszcze taki sklepik z bajerami, NanuNana chyba się nazywa... Tam są różne cuda od kubków po organzę i kapcie, niech też zajrzy. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:06 jak będę jutro w jakimś sklepie(chcę jechac po kwiaty na cmentarz) to spojrzę za farbkami czy kredkami do twarzy(puder to chyba się będzie sypał?)-jakby co będę dzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:07 słonko moje-byłoby cudnie. w dzień będziesz jechała ? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:14 tak o14 mam lakowanie zębów Szymona więc muszę sklep załatwić wcześniej-Alka na 10 idzie do szkoły więc między tymi godzinami chcę wyskoczyć jak mnie znowu nie pokręci coś i będę mogła prowadzić auto... Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:20 masz nawrót ? jak dasz radę-to białą i czerwoną. Cór mówi że będzie wdzięczna ale ma tylko 28zł-więc jak znajdziesz to tańszą Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:25 Wczoraj szyja łupała i miałam problem z patrzeniem na boki a wtedy auto słabo się prowadzi-dzisiaj ok ale znowu jestem na lekach...odebrałam rtg, robiłam je 4 razy w ciagu kilku ostatnich lat za każdym razem coś innego wychodzi-nie wiem czy oni mi w ogóle moje dają i jaki to ma sen(nasz kuzyn lekarz-twierdzi, że żadnego i musze mieć rezonans)... Dobrze, jak będę w sklepie zobaczę i dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:28 A gdzie robisz rtg i co wyszło ? Z tym rezonansem to racja Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:37 na Starzyńskiego za każdym razem bo tam lekarka ma umowę i tam mnie kieruje-tym razem pogłębiona lordoza lędźwiowa i drobne zmiany zwyrodnieniowe na krawędziach trzonów kręgowych w szyjnym i lędźwiowym...poprzednio nic nie wyszło(serio rtg nie wykazało żadnych zmian)...wcześniej prawostronna skolioza(co było bardzo ciekawe bo całe życie miałam lewostronną i okrągłe plecy) i przesunięcie środka ciężkości.... Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:38 ale Ty powinnaś mieć rtg szyjnego... w Hahs na Felczaka możesz zrobić od ręki-60zł (szyjny) Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:49 Mam szyjny i lędźwiowy z boku i przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:52 i szyjny ok ?? sprzęt na Starzyńskiego jest nowy ? ja wiem by w "państwówkach" nie robić rtg bo mają przestarzały sprzęt Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 22:09 nieznacze zmiany zwyrodnieniowe ale kręcz nabyty to raczej od stanu zapalnego jest z tego co się wywiedziałam-crp i ob mi za wysokie wychodzi-morfologia idealna...wiec szyjnym się specjalnie nie przejmuję bardziej cierpię przez lędźwiowy zazwyczaj... Odpowiedz Link Zgłoś
novanicka Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:06 jeśli mowa o pudrze to mąka ziemniaczana zrobi z niej białego truposza, ale z tego co pamiętam Joker był nie blady a biały właśnie, więc w grę wchodzi tylko farbka lub kosmetyk tego typu Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:11 Nie. On byl tak niezdarnie wymalowany - w nowej wersji blog.mlive.com/chronicle/2008/07/01joker.jpg w starej img1.wikia.nocookie.net/__cb20130615111052/villains/images/6/6f/Batman_the_joker_jack_nicholson.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
novanicka Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:17 nie to mąka tak nie przykryje, chyba że położona na jakiś krem (tylko żeby kluski nie powstały) Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:08 A nie masz białego, waniliowego cienia do oczu? Można go wymieszać z kremem do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:10 mam jakieś takie maleństwo ( dwa w jednym) mały prostokącik ale może by wystarczyło zwykły krem ? Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:21 spróbowała za jasne, wygląda jak krem i źle się zmywa Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:29 To może pomieszaj ten jasny cień z fluidem. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:20 Witam Kup na bazarze jakiś bardzo jasny fluid "no name". Ja kupiłam za 5 złotych. Na twarzy wygląda trupio i nie obsypuje się. I jeszcze nawilża;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
blablanie Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:35 Ja mam kredki do malowania twarzy-kupiłam kiedyś w lidlu i jest biała i czerwona...ale nie wiem czy starczy do wymalowania twarzy...może... Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 21:37 biały-na twarz, czerwony- na usta Odpowiedz Link Zgłoś
blablanie Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 22:05 No właśnie nie wiem czy tej białej starczy bo czerwonej na pewno...one są w takiej plastikowej obudowie i nie wiem ile jej jest..ale mogę się podzielić tylko jak?w jakiej części Szczecina mieszkasz?ja już słabo mobilna jestem bo za tydzień mam termin porodu i dwulatke na stanie,więc się kręce wokół domu,ale jutro lub w piątek muszę pojechać do zdrojów do szpitala,tylko nie wiem o której... Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Na cito-biały puder 29.10.14, 22:12 ja też nie mobilna-bo chora i z gnojkami u pasa-ale bardzo Ci dziękuję za chęci a jak sprawa z małą i jej sensacjami ( pamiętam Cię z forum Karmienie Piersią) no i gratulacje!! zapraszam tutaj forum.gazeta.pl/forum/f,36415,Zakatek_Szczecinskich_MaM_.html Odpowiedz Link Zgłoś