edelstein 04.11.14, 13:24 Jakie czapki maja wasze dzieci na zime 2014/2015.Juz ustalilismy,ze nosza i ze to zboczenie narodowe.Teraz czas dowiedziec sie co nosza. Moje dzieciatko ma taka jak na zdjeciu nr1,ale z bawelny pasuja mu te rogi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichi51e Re: To ja tez o czapkach:-P 04.11.14, 13:27 Ha ha ha - no coz moje ma jak norweskie dzieci - granatowa kominiarke. Jest to odkrycie mojego macierzynstwa - oczywiscie ze sobie zciaga ale robi to tak ze wystawia glowe przez otwor na twarz w zwiazku z czym czapka laduje na szyi jako gustowny komin i wszyscy sa zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: To ja tez o czapkach:-P 04.11.14, 13:28 na mrozy teraz nosi zwykłą narciarkę Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: To ja tez o czapkach:-P 04.11.14, 13:34 Teraz jeszcze bez czapki, gdy będzie chlodniej to cienki Buff, na mrozy Buff polarowy albo Eisbar . Czasami czapki z membranami do biegania- Xbionic lub firm japońskich ( nie mają dużych znaczkow) Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: To ja tez o czapkach:-P 04.11.14, 13:29 Moja strojnisia ma milion pińcet czapek: uszatakę z Hello Kitty, wełnianą z pomponem - taką samą jak jej przyjaciółka, wełnianą na polarze "sówkę" - to jej ukochana, czapkę mikołaja, kominiarę ortalionową na wełnie (tylko takie akceptują w przedszkolu, więc do i z przedszkola wybiera jaką chce, ale na przedszkolne wyjscia ma kominiarę), to tego tradycyną, norweską z warkoczykami, i kilka pomniejszych bawełnianych z brylantami, kotkami, pieskami, motylkami, konikami pony, wróżkami - wspólny mianownik dla wszystkich to "różowa-albo-lilla" Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocnaniespodzianka Re: To ja tez o czapkach:-P 04.11.14, 13:32 przy takiej temp, jaką mamy dziś - ma prostą , z grubszej bawełny; dobieram mu do koloru kurtek. gdy jest chłodniej-nosi dzianinowe na polarze, natomiast w mrozy zakłada dzianinowe na sztucznym futerku. przeważnie kupuję mu komplety: czapka i szalik. Od 2 lat nie lubi czapek wiązanych. Odpowiedz Link Zgłoś
a.n.i.a.78 Re: To ja tez o czapkach:-P 04.11.14, 13:38 młodszy: allegro.pl/sliczny-zimowy-komplet-next-i4753229059.html allegro.pl/czapka-na-zime-hm-uszatka-nowa-6-8-lat-i4736874048.html starszy: www.reserved.com/pl/pl/kids/boy/newseason/kids-1-5-8-lat/accessories/kl201-55x/pom-pom-hat i taką tylko niebieską www.reserved.com/pl/pl/kids/boy/newseason/kids-1-5-8-lat/accessories/kl193-71x/hat Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: To ja tez o czapkach:-P 04.11.14, 13:41 www.hm.com/pl/product/17005?article=17005-E Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: To ja tez o czapkach:-P 04.11.14, 13:49 Ciepło jest to na kij komu czapka? Jak się zrobi zimno to zakładamy jak leziemy gdzie pieszo. Lubie takie z nausznikami i futerkiem Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: To ja tez o czapkach:-P 04.11.14, 14:07 na mrozy tego typu, ale przywiezione z moskwy przez tate: www.dolasu.pl/product_info.php?products_id=845 poza tym zwykle welniane z pomponem, a na teraz maja bawelniane, cienkie i rano chetnie zakladaja, bo juz niezle zimno jest Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: To ja tez o czapkach:-P 04.11.14, 14:13 zwykle maja, chlopackie starszy ma taka sklep.cropp.com/odziez-meska_6/czapki_52/czapka-meska_45421.html/s/pcreateddate/a/11678 mlodszy ma taka www.house.pl/pl/pl/on/kolekcja/akcesoria/kg566-56x/hat nie cierpie tych potworkowych, uszatych, oczatych i ogoniastych one sa takie osmieszajace dziecko wyglada jak nieścięście na maskaradzie Odpowiedz Link Zgłoś
a.n.i.a.78 Re: To ja tez o czapkach:-P 04.11.14, 14:15 rozumiem ze to do mnie moi mają 2 i 4 lata, więc na czapki z croppa mają czas Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: To ja tez o czapkach:-P 04.11.14, 14:18 nie do ciebie akurat ta oczata zalinkowana jest calkiem prosta i fajna w cropie chodzi moj szesciolatek nie dal sie zaprowadzic do sklepu dla 'dzidziuchow' ale on jest podworkowy blokers i ma starszego brata mialam na mysli bardziej takie stwory allegro.pl/szydelkowa-czapka-monster-42-44-6-9-potwor-i4707291199.html Odpowiedz Link Zgłoś
tomato.soup Re: To ja tez o czapkach:-P 04.11.14, 17:13 podobną czapkę to ja mam na narty, z daleka mnie na stoku widać a córka najcześciej do szkoly nauszniki nosi i kaptur na to Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Okropne są te dziergane 04.11.14, 14:22 na drutach, zalatuje komuną kiedy babcie dziergały co by cokolwiek było. Odpowiedz Link Zgłoś
sonniva Re: Okropne są te dziergane 04.11.14, 14:41 Mój syn sobie właśnie kupił: Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Okropne są te dziergane 04.11.14, 14:53 Syna jest z bawelny a nie dziergana.Ksztalt ma taki jak ta Pierwsza i znaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
maeve_binchy Re: Okropne są te dziergane 04.11.14, 15:01 Mój 6-latek ma kilka, m.in. w paski bawelniane, letnie z ochrona karku, kominiarke z reimy z uszami misia (i ja uwielbia). Ma też jaskrawo zielona z lidla - zlapal i nie puscil, jak bylismy na zakupach: 3-latka ma tony czapek, m.in: dziergana na drutach, tego typu, tylko troche inne kolory z kotem - ostatnio uwielbia: kilka podobnych w roznych kolorach: Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: To ja tez o czapkach:-P 04.11.14, 14:52 Mój ma fazę na angry birds, więc będzie z ptakami Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: To ja tez o czapkach:-P 04.11.14, 16:30 Moje dzieciatko pomyka obecnie w bawelnianej czapce Spiderman. www.hm.com/de/product/32506?article=32506-B Na zime mamy, o zgrozo!!! taka zakrywajaca uszy, z pomponem: www.hm.com/de/product/30166?article=30166-A Juz sie zastanawiam, jak bede mu leczyc traume, ktorej sie w zwiazku z tym nabawi Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: To ja tez o czapkach:-P 05.11.14, 09:36 Moje córki mają najczesciej z sieciówek, typu HM czy Next. Zwykłe proste, bez tych wsiowych zdobien, uszu i innych paskudztw. Najczesciej kupuje np po dwie typu granatowe i kremowe bo pasuja do wszystkiego, do kazdej kurtki. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: To ja tez o czapkach:-P 05.11.14, 10:00 se wczoraj wybrali takie: czapka nr 1 czapka nr 2 Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: To ja tez o czapkach:-P 05.11.14, 12:15 aha no tak.Zapomniałam dodac,że te czapki wybrali na zimę...na razie zamówilam je na all.Teraz nosza nadal czapki z daszkiem tzw baseboloowki Odpowiedz Link Zgłoś
monique_alt Re: To ja tez o czapkach:-P 05.11.14, 10:22 U nas dzisiaj 8 stopni. Starsza: od jakichś dwóch tygodni nosi cienką polarową różową czapkę z pomponem i nie daje sobie przemówić że jest ciepło. Oprócz czapki nosi zimowe ocieplane buty, kurtkę ocieplaną i bije się ze mną że jeszcze pod kurtkę bluzę włoży. Ciągle jej zimno. Na mrozy ma jeszcze grubą akrylową czapkę i gruby szal. Młodszy: czapki na razie nie nosi, a jeśli już to cieniutką bawełnianą i w takiej całą zimę przechodzi (ma też grubą ale nie daje się w nią ubrać). Teraz chodzi w bawełnianej koszulce i cienkim softshelu i nieocieplanych jesiennych butach. Nie wiem które z moich dzieci jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: To ja tez o czapkach:-P 05.11.14, 10:54 Mój syn na okres przejściowy ma: A na chłodniejsze dni: I jeszcze podobną do tej też z szopem praczem (i bez rękawiczek) Córka jeszcze czapy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
valtho Re: To ja tez o czapkach:-P 05.11.14, 12:24 Dzisiaj żadnych, bo za ciepło. Na zimę córka taką: www.zara.com/pl/pl/dzieci/dziewczynka-%283-14-lat%29/akcesoria/dwukolorowa-czapka-z-futerkiem-c459002p2027078.html, a synek taką: dpam.pl/czapki-szaliki-rekawiczk/1857-staghat-3609453154307.html#/kolory-czerwony W zasadzie nie noszą przejściowych, do późnej jesieni bez czapek, a jak się zrobi naprawdę zimno to grube. Synek też bardzo lubi kominiarki. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: To ja tez o czapkach:-P 05.11.14, 13:04 Moja ma taką tylko inne szlaczki i kolory. Odpowiedz Link Zgłoś