Dodaj do ulubionych

Lans na Facebooku?

• lafiorka2 Re: Lans na Facebooku? 14.11.14, 10:09
      zniosę wszystko oprócz ciągłego wstawiania że "jasio zrobił swoją pierwszą kupkę",albo "Zosia ma ospę..." tudzież " mamy w domu ospę"...
      zniosę różne wpisy,oprócz tych bardzo osobistych i jakiś dziwnych przemyśleń.

Oczywiście w stopniu znormalizowanym smile
    • fadilla Re: Lans na Facebooku? 14.11.14, 11:47
      Nie mam konta na fejsie, bo zwyczajnie nie mam się czym chwalić.
    • ziarenko-piasku Re: Lans na Facebooku? 14.11.14, 13:07
      echtom napisała:

Jakie treści wolno zatem zamieszczać, by nie zostać posądzonym o po
      > wyższe?
      >

Wolno wszystko, zwłaszcza, jeśli tego bardzo potrzebujesz.
      Ja tego nie rozumiem, ale ja nie mam konta na fb, co oznacza, że nie istnieję big_grin
      Cóż, mam inne potrzeby, jednakowoż rozumiem, ze niektórzy potrzebują "spowiadać" się światu ze swego życia - nie moja sprawa, nie mój świat tongue_out
    • agnieszka77_11 Cała prawda o "życiu na Facebooku" 14.11.14, 18:07
      www.deon.pl/po-godzinach/ludzie-i-inspiracje/art,47,zobacz-cala-prawde-o-cudownym-zyciu-na-facebooku.html
      • najma78 Re: Cała prawda o "życiu na Facebooku" 14.11.14, 18:19
        agnieszka77_11 napisała:

> www.deon.pl/po-godzinach/ludzie-i-inspiracje/art,47,zobacz-cala-prawde-o-cudownym-zyciu-na-facebooku.html

smile
      • echtom Re: Cała prawda o "życiu na Facebooku" 14.11.14, 18:21
        No i?
      • eraz-lilipop Re: Cała prawda o "życiu na Facebooku" 14.11.14, 18:22
        Mam na fb znajomego z podstawówki ( sam zaprosił) modela , męża chyba znanej piosenkarki. Co jakiś czas wrzuca zdjęcia z Włoch, Francji,Japonii a to z jakiejś gali , a to zdjęcia z domu wypasionego , ale też dzieciaki , pieski i koty.Ja przy nim to se mogę polansowac dziura w skarpetce .Ale mam też zwykłych znajomych którzy chwalą się dziećmi, zwierzakami ,potrawami,wycieczkami ,zakupami..... Fajnie popatrzeć co ludziska robią, czym się chwalą, co ich cieszy. Ją jak mam czym przyswirowac też wrzucam zdjęcie i liczę tylko like wink
        • kozica111 Re: Cała prawda o "życiu na Facebooku" 14.11.14, 18:31
          Nie rozumiem fenomenu facebooka, kontakty " w nim"wydają mi się mocno powierzchowne.Natomiast uważam że sporo osób tworzy na nim pewne swoje alter ego, lepsze, piękniejsze, ciekawsze niż w rzeczywistości, pewnie im to pomaga ale dla mnie t o smutne miejsce, za dużo wiem o tym jak bywa u tych osób naprawdę.
          • echtom Re: Cała prawda o "życiu na Facebooku" 14.11.14, 18:43
            Ja po prostu dobieram znajomych według klucza, tzn. głównie zawodowych i pozazawodowych zainteresowań, i wiem, czego mniej więcej po nich się spodziewać. I tak - denerwowała mnie trochę koleżanka-przewodniczka, która pisała na FB kronikę życia swego małego dziecka, ale jej nie wygasiłam, bo dla równowagi wrzucała świetne materiały przewodnickie i przepiękne zdjęcia z angielskiego magazynu wnętrzarskiego.
    • olewka100procent Re: Lans na Facebooku? 14.11.14, 20:27
      mam koleżankę po 30-stce. Dodaje zdjęcia z najlepszych kurortów, polubienia np. spa w zakopanem, perfumy dior itd. albo fotka na plaży z tabletem oczywiście logo jabłuszko, wszyscy w ukryciu drą z niej łacha, no ale komentarze słodkopierdzące są a jakże
      • znowu.to.samo Re: Lans na Facebooku? 15.11.14, 12:21
        Znajoma zamieściła ostatnio : ``oczekiwanie na operację`` i data tej operacji....nawet nie wiedziałam że tam jest taka opcja! czy to tez podchodzi pod lans???
        • eraz-lilipop Re: Lans na Facebooku? 15.11.14, 15:03
          To u mnie kiedys ktos wstawil fote potwierdzenia bardzo duzej kwoty do przeslania przez western union, z zaznaczeniem dla kogo big_grin, po co? 8)
          • falka_85 Re: Lans na Facebooku? 15.11.14, 20:38
            Jeszcze za czasów naszej klasy kolega z roku powstawiał sobie do galerii skany ocen z indeksu.
      • falka_85 Re: Lans na Facebooku? 15.11.14, 12:42
        Mam znajomego, który wrzucił na fejsa swoje zdjęcie z telewizorem, normalnie Pawlak mi się przypomina, gdy wysyłam zdjęcie rodziny do Johna do Ameryki smile
    • marianna1960 Re: Lans na Facebooku? 15.11.14, 19:59
      A co to jest facebook nie posiadam czegoś takiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka