Dodaj do ulubionych

Romas z szefem szefów

27.11.14, 14:25
Czyli kimś w piradzie korporacyjnej wysoko, wysoko ponad głowami. On jest wolny i bezdzietny jesli ma to jakieś znaczenie. Przystojny, elegancki, zadbany, bogaty, bezdzietny i wolny 39letni pracoholik. Jak na Anglika przystało sarkastyczny do bólu, ale mnie akurat szczególnie oszczędza (na co część osób już zwrociła uwagę!), bardzo inteligentny. Ma uśmiech z reklamy pasty colgate i z tego co widzę przez ubranie, ciało z reklamy dietetycznej coli. Nie przepuszcza żadnej okazji kontaktu, szuka pretekstu by zadzwonić. Jest bardzo ogniście, ale jeszcze do niczego nie doszlo. Co robi ematka w takiej sytuacji???
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:28
      Uciekam z krzykiem, to typ facetów kompletnie dla mnie nieczytelnych.
      • sueellen Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:30
        Tris, nie chcę go czytać. Ja go tylko chcę przelecieć!
        • jamesonwhiskey Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:35
          czym go chcesz przleciec, palcem ?
          • sueellen Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:37
            Na przykład tongue_out
            • jamesonwhiskey Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:41
              jesli lubi takie zabawy to raczej nie z toba
              i dla twojej wiadomosci
              mozesz co najwyzej dac sie przeleciec
              • sueellen Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:45
                whatever
              • semihora Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 20:44
                A to niby czemu? Jakiś kompleksik albo żal pupcię ściska, że to nie o Tobie kobiety fantazjują i nie Ciebie chcą przelecieć?
              • anorektycznazdzira Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 10:38
                Uuuuuu, ścisnęło... big_grin
            • 7dosia Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 15:24
              a gdzie, z przeproszeniem, chcesz mu wsadzić ten palec? bo jeśli tam gdzie myślę, to w przypadku sarkastycznego Anglika musisz mu chyba włożyć całą rękę, żeby cię w ogóle zapamiętał
        • triss_merigold6 Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:37
          Ale w tym celu trzeba wykonać jakieś manewry, a z takimi to diabli wiedzą o co im chodzi i jak zachowają się później. Nieprzewidywalni są.
    • incubus_0 Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:32
      A Twój Hiszpan? Co on na to, jak się dowie?
      • slonecznik.1981 Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:33
        Hiszpan to forumowa kreacja, autorka wątku też big_grin
      • sueellen Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:36
        A Hiszpan musi wiedzieć????
        • lucerka Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 09:48
          No ale cale forum ma wiedziec a Hiszpan nie?
    • oqoq74 Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:33
      Szuka innej pracy?
    • kamunyak Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:33
      robię swoje.
      jesli mi sie podoba, czekam na rozwój wypadków, dając się adorować .
    • eve-lynn Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:34
      Ematka wie, że raczej nic dobrego z tego nie wyniknie, chyba, że ma w planach zmianę pracy w trybie pilnym - to może by się i skusiła, gdyby również była wolna.
    • kkalipso Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:39
      To flirt czy już romans?
      • sueellen Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:45
        Na razie flirt.
    • kruche_ciacho Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:47
      na ile jestes pewna swojej pracy? jesli dosc pewna i bezposrednio pod niego nie podlegasz to.... rwij zebami jak reksio szynke wink
    • snakelilith Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:54
      Oczywiście, opcja "idziesz z nim do łóżka, trwa trochę, albo i nie ,rozstajecie jak gdyby nic, nikt nigdy sytuacji nie wspomina", jest możliwa. Ale w rzeczywistym życiu zwykle mało realna, gdy trzeba tego kogoś potem też spotykać w pracy i istnieje pewna hierarchia. Może być, że coś nie wyjdzie i będziesz miała nieprzyjemności w pracy i nie będziesz mogła się nawet nikomu poskarżyć, bo musiałabyś przyznać się do słabości. Kobiety sypiające z szefami mają pewną opinię i przed tymi automatycznym wartościowaniem trudno się bronić. Może być, że poczujesz się jednak wykorzystana, dobry seks i oksytocyna robią swoje, trochę trudno pracuje się potem obok faceta, którego trzeba zapomnieć.
      Może być, że będzie super i on pomoże ci zrobić karierę, albo staniecie się nawet parą na dłużej, facet z opisu jest niezłym kandydatem, ale tego nikt nie zagwarantuje.
      Ja osobiście skorzystałabym z sytuacji, gdybym też była wolna. Do odważnych świat należy. Jednak sytuacja ze stałym partnerem w domu byłaby mi zbyt skomplikowana. Nie wdając się tu w żadne moralne debaty, to nie jest to wtedy taki mały skok w bok, o którym można szybko zapomnieć, szef jest u ciebie w pracy i ciągle będzie ci o tym przypominał.

• leanne_paul_piper Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 19:04
        No z szefem to faktycznie nie bałdzo, lepiej nie bawić się w te klocki, jeżeli występuje zależność służbowa. I tu w zasadzie miałabym na miejscu autorki największe wątpliwości.
        Ale gdyby tej zależności nie było, to why not?
        Mnie się zdarzyło zaciągnąć pracowych kolegów do pokoju hotelowego (no, umówmy się, wołami ich nie ciągnęłamwink), no i nic. Normalnie dalej razem pracujemy i sumie to jak mi się nie przypomni, to nawet nie pamiętam, że coś tam było. Tyle, że trzeba wiedzieć, kogo wybrać, kandydat na krótkotrwały romans musi umieć trzymać gębę na kłódkę. Ci moi wiedzą, że za niedyskrecję urwałabym im jaja na żywcawink.
        • nini6 Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 20:17
          leanne_paul_piper napisała:

kandydat na krótkotrwały romans musi umieć tr
          > zymać gębę na kłódkę. Ci moi wiedzą, że za niedyskrecję urwałabym im jaja na ży
          > wcawink.

Łudź się, łudź wink
        • menodo Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 20:39
          Normalnie dalej razem pracujemy i sumie to jak mi się nie przypomni, to nawet nie pamiętam, że coś tam było. Tyle, że trzeba wiedzieć, kogo wybrać, kandydat na krótkotrwały romans musi umieć trzymać gębę na kłódkę. Ci moi wiedzą, że za niedyskrecję urwałabym im jaja na żywcawink. "

Podejrzewam, że w twoim pracowym otoczeniu wszyscy uważają cie za żałosną dzidzie piernik.
          --
          • menodo Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 20:51
            ale to oczywiście takie dywagacje o forumowych kreacjach smile
    • mozambique Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:57
      nie wierze ze taki facet naprawde jest wolny

choc to niezly kit expatów - POlki zwykle to łykają bezproblemowo
      • snakelilith Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 15:13
        mozambique napisała:

> nie wierze ze taki facet naprawde jest wolny

A sueellen jest wolna? Jeżeli chodzi jej tylko o seks, to w sumie rybka, czy facet kogoś tam ma. Lepiej byłoby wiedzieć, czy nie startował już w przeszłości do koleżanek w pracy, bo może być ferment. Z mojego doświadczenia wynika, że tylko zainteresowanym wydaje się, że nikt tego ognia nie zauważył. Zawsze w firmie jest ktoś, kto ma do tego czułki.
        • anorektycznazdzira Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 10:42
          >tylko zainteresowanym wydaje się, że nikt tego ognia nie zauważył.
          święte słowa
    • zielonakrufka88 Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:59
      Ale co Ci tu te ematki poradzą?
      Jezeli chcesz podjąć ryzyko i wylądujesz z nim w łozku to musisz się liczyc z ewnetualnymi konsekwencjami.
      Jezeli to jest taki typ jaki opisujesz czyli bezdzietny pracoholik to interesuje go tylko że tak powiem Twoja doopa. I to prawdopodobnie raz, albo na kilka razy. Potem koniec. I teraz sobie zrewiduj czy po wszytskim przejdziesz bez problemu do porzadku dziennego, przestanie Ci zależeć na kontacie z nim, nie bedziesz miała moralniaka etc...
      Mi zawsze rachunek zysków i strat wychodzi na niekorzyść płomiennego romansu.
    • goodnightmoon Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 14:59
      sueellen napisała:

> Co robi ematka w takiej sytuacji???

Modli sie, oczywiscie!!!
      • riki_i Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 15:19
        Znam taka jedna co zadala sie z portugalcem , szycha z millenium. Wolny to on faktycznie byl, ale co z tego. W karierze bankowej pomogl, ale zenic sie nie chcial i wpedzil ja w lata oraz rozne frustracje.
        • goodnightmoon Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 15:40
          Ale kolezanka Sueellen chyba chce z panem "milo spedzic czas" a nie wyjsc za niego za maz suspicious
    • mag1982 Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 15:17
      Wycofuje się, bo ma męża i dzieci, ale czasem sobie pofantazjuje co by było gdyby wink
    • ichi51e Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 15:31
      mysli co jest nie tak z jej malzenstwem i jak temu zaradzic.
    • goodnightmoon A swoja droga ... 27.11.14, 15:42
      Cos w tych biurach musi byc, cholera ... u nas tez sie kreci jeden taki, ze zaczyna mi sie robic przykro, ze "nieladnie jest zdradzac" wink

Bylo siedziec sobie w domu i juz smile
    • paul_ina Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 15:44
      Cokolwiek zrobisz, nie zapomnij nam napisać big_grin

Może zapytaj teściowej, co by zrobiła na Twoim miejscu?
    • pederastwa Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 15:55
      Przede wszystkim będąc tak łatwą do rozpoznania w realu osobą, nie piszę na publicznych forach, że mam ochotę na romans.
    • 3livka Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 16:02
      Opcja romansu w pracy to tylko gdybym była wolna, po rozważeniu wszystkch za i przeciw. Tak to za dużo komplikacji. Poszukaj sobie kogoś w biurowcu obok wink
    • dziennik-niecodziennik Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 16:29
      ja bym proponowała zrobic bilans potencjalnych zyskow i strat i działać według wyniku.
    • menodo Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 16:35
      Troszkę to żenujące i wskazujące na forumową kreację - zresztą, też troszkę obciachową.
      Gazeta miała rację, a nie chciałam jej wierzyć.
      • edelstein Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 20:58
        A co gazeta pisal?
        • menodo Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 21:05
          że to troll.
    • minor.revisions Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 16:58
      Idzie z nim do łóżka, czystym "przypadkiem" zachodzi w ciążę, od pana ciągnie duże alimenta, hiszpanowi sugeruje, żeby pokochał jak własne.
      • mag1982 Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 18:35
        big_grin
    • aurinko Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 18:38
      sueellen napisała:

> Co robi ematka w takiej sytuacji???

Budzi się.
    • przystanek_tramwajowy Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 19:08
      Daj mu się raz przelecieć. Po jednym razie znowu będzie na ciebie patrzył jakbyś była częścią kserokopiarki, którą obsługujesz. tongue_out
      • menodo Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 19:48
        Po jednym razie znowu będzie na ciebie patrzył jakby
        > ś była częścią kserokopiarki, którą obsługujesz. tongue_out"

No, dokładnie, wsiurstwo straszne - hihi, zwłaszcza, ten "szef wszystkich szefów" to już kompletny syf, a jak tam twoje badania w sprawie raka, sue ???
    • antyk-acap Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 19:11
      Czyli moja teoria sprawdza się - władza i kas to seks...
      • paliwodaj Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 19:59
        ale po co zaraz dposywac zakonczenie czegos co wogole sie jeszcze nie zaczelo i nie wiadomo o co wogole chodzi?
        Nie sadze ze to juz jest flirt, do romansu daleko a wy juz myslicie o potencjalnch sullenowych wnukach razem z wysoko postawionycm szefem. Litosci!
        Sullen zlap go przy drukarce za krocze , jak odwzajemni twoj gest to znaczy ze cos bedzie
      • snakelilith Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 22:43
        antyk-acap napisał:

> Czyli moja teoria sprawdza się - władza i kas to seks...
        >

Władza i kasa pachnie ambicją, a ambitni faceci starają się także bardziej w łóżku. A co pociągającego jest niby w gołodupcu i nieudaczniku życiowym? Dobry charakter? Cha, cha, facetów też nie kręcą fajne cycki i jędrny tyłek, tylko szczera dusza u kobiety. wink
    • edelstein Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 20:09
      Zenujace
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka