Dodaj do ulubionych

Święta z Anją Rubik

13.12.14, 13:22
Zawsze jak oglądam reklamę firmy na A z Rubik zastanawiam się czemu ona taka wyfiokowana? Wytapetowana jak salon królowej brytyjskiej. Jakies tiule czy inne powłoczyste szaty, gołe ramiona, dekolty a za oknem -5. Jakiś kosmos zupełnie wg mnie nie przystający do rzeczywistości. Okazją jest kolacja z karpiem a tu kreacja prosto z czerwonego dywanu.
A może tak właśnie wyglądają świeta? też się tak odstawiacie na święta?
Obserwuj wątek
    • olewka100procent Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 13:52
      nie podoba mi się ta reklama i nie podoba mi się ONA. A reklamy są po to , żeby robić ludziom wodę z mózgownicy, później taka zakompleksiona dupa z aspiracjami uważa , że tak ma być i krytykuje bratową/szwagierkę, że przyszła na wigilie w zwykłej bluzce i dżinsach
      • jola-kotka Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 17:14
        Jak żyje na wigilii nie widziałam nikogo w dżinsach,obowiązują stroje wieczorowe.
        • mid.week Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 17:29
          jola-kotka napisał(a):

> Jak żyje na wigilii nie widziałam nikogo w dżinsach,obowiązują stroje wieczorow
          > e.

Krótko zyjesz i mało widziałaś wink
          • semihora Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 18:13
            10/10 smile
        • wegatka Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 18:20
          jola-kotka napisał(a):

> Jak żyje na wigilii nie widziałam nikogo w dżinsach,obowiązują stroje wieczorow
          > e.

Ale tylko wtedy, gdy owa wigilia odbywa się w operze.
          • annajustyna Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 19:48
            MNie tez zaszokowalo, ze tesc na wigilii zasiada w swetrze. U mnie w domu panowie zawsze przynajmneij w koszuli. A panie tak odswietniej, aczkolwiek oczywiscie nie balowo. A tesciowa to nawet codziennego fartucha kuchennego nie zdejmuje sad.
            • wegatka Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 01:22
              Zgadzam się, że w wigilię powinno się zasiadać do stołu w stroju eleganckim, odświętnym, ale pierwszy raz się spotykam z opinią, że powinien to być strój wieczorowy.
    • oqoq74 Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 14:01
      Święta,a szczególnie Wigilia to okazja, aby się lepiej ubrać, to fakt. Ale stylizacje AR, moim zdaniem, są przesadzone. Tyle, że to reklama, mająca podkreślać luksusowy charakter biżuterii.
      A wychodzi sztucznie i kiczowato.
    • kkalipso Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 15:15
      Uwielbiam oglądać jej zdjęcia. Tu ostatnia sesja - zastanawiam się to majtki i gorset czy to takie całość. Śliczne to to...
      www.pudelek.pl/artykul/74116/naga_anja_rubik_w_czerni_i_bieli_zdjecia/
      Reklamy jeszcze nie widziałam.
      • mid.week Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 15:19
        Napewno widziałaś, leciała już rok temu.

AR podoba mi się najbardziej tak ujęta:
        https://e5.pudelek.pl/8d0e06d2eb1f11bd6c37e5eda32a7d16bd79ca0c.jpg
        • kkalipso Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 15:22
          Laseczka jest. Delikatna krucha jak księżniczka.
          • mid.week Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 15:27
            yhy, ale od tyłu. Ma dla mnie coś okropnie kur....o w twarzy wink
        • k1k2 Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 18:20
          Piekna kobieta, piekna stylizacja i zdjecie
          • annajustyna Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 19:50
            Wyglada jak reklama anoreksji sad.
            • k1k2 Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 07:12
              Na tym zdjeciu? chyba zartujesz. Szczupla dziewczyna z kragla pupa.
              • annajustyna Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 11:21
                Chyba bardzo szczuply mezczyzna, typu Andrea z Monako:
                https://abhisays.com/wp-content/uploads/2008/05/andrea_casiraghi.jpg
              • thea19 Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 14:07
                wlasnie nie ma kraglej pupy, ma za slabo zaznaczone biodra
                • k1k2 Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 19:18
                  Taaa, i przez ten ewidentny defekt w urodzie pewnie nigdy nie zrobi kariery, albo - czekaj czekaj - "jest atrakcyjna tylko w oczach gejow", hehe.

Ja tam widze ladnie zaokraglone posladki, zgrabe, dlugie nogi, i jeszcze pare zalet.
                  • thea19 to sa ladne, kragle zadki 14.12.14, 19:35
                    https://en.protothema.gr/wp-content/uploads/2014/11/115.jpeg
      • demodee Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 15:44
        Te majtki to jest taki gorset dla kobiet, które mają na brzuchu oponkę i taki gorset/dłuższe majtki z tyłu sznurowane pomagają schować oponkę i ładnie zaznaczyć talię.

Ale oczywiście ubieranie A.Rubik w takie coś, to po prostu kpina z klientek, które byłyby zainteresowane (np. ja).
        • kkalipso Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 17:53
          Bardzo seksowne są muszę powiedzieć!
      • triss_merigold6 Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 17:35
        Na niej te majtki są bez sensu, do bielizna dla kobiet, które chcą wymodelować jakieś ciało.
      • misiowamama-2 Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 23:07
        Jezu, jaka ona wstrętna tongue_out
    • angazetka Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 15:45
      Trudno, żeby supermodelka w świątecznej reklamie marki aspirującej do luksusu była ubrana nie na bogato. To nie ma być stylizacja do skopiowania na twoją wigilię, tylko odbicie marzeń pewnej grupy kobiet.
      • mid.week Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 15:55
        Wydawało mi się, że ino rozdygotane emocjonalnie nastolatki mogą mieć takie marzenia...
        • adorra0 Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 10:45
          Wątpię czy nawet rozdygotane nastolatki zachowywałyby się tak sztucznie - ta mina, te pozy.....
    • lady-z-gaga Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 15:54
      Pomyliłas reklamę z serialem. To pierwsze jest do oglądania, drugie do naśladowania wink
    • jowita771 Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 17:33
      Jak sobie pomyśle, czego ta bidulka nie poje w wigilie, to bym się z nią na sukienkę nie zamieniła. Wyobraźcie sobie - pierogi stoją i pachną, rybka pyszna obok, a Anja jakiś listek sałaty wącha jeno albo wacik dietetyczny.
      • nanuk24 Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 19:06
        big_grin
    • 71tosia Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 18:41
      kiedys policzylam z ciekawsci jej BMI- ma 15.5, za granica chorobliwego wyglodzenia przyjmuje sie 15. Ale ona w wywiadach opowiada ze nawet zjedzenie jablka jest dla niej 'decyzja' na ktora musi sie zastanawiac.
      • obrus_w_paski Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 19:41
        A tej wersji to nie znam?
        Ja czytałam, ze ona w ogole nie "decyduje", tylko ma ekhm "świetny metabolizm".
        Twierdzi tez ze jest w stanie zjeść cała oselke masła polskiego, tak bardzo lubi. Chociaz na dobra sprawę ja tez jestem w stanie wypić np litr wina na jednym posiedzeniu, co nie znaczy ze to robie.
        Tak czy inaczej bmi 15 robi wrażenie.
        • annajustyna Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 19:51
          Taa, cala oselke - a potem meisiac nic uncertain.
        • thea19 Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 14:09
          jakby zjadla cale maslo, to by miala mega sraczke ale moze o to chodzi.
    • minor.revisions Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 18:57
      W tajemnicy zdradzę ci, że milki też tak naprawdę żaden świstak nie zawija.
      • zlotonaiwnych Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 19:06
        Naprawdę nie???? sad
        • rhysmeyers22 Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 23:19
          zanim schudla miała bardzo ladna buzie,typ klasycznej modelki.wychudzona mniej mi się podoba ale reklama calkiem spoko,przyjemnie się patrzy.widuje znacznie głupsze .a co do idei swiat u mnie zawsze wszyscy wyfiokowani(wtf w zasadzie) jeśli za "fiokowanie" uznamy to ze staramy się wygladac estetycznie ,jeśli przy okazji robimy wrazenie zrobionych "na bogato " to tym lepiej XD.
          • fadilla Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 12:27
            Ona wciaz próbuje na sile zachowac swoją naturalną, szczupłość z czasów gdy była nastoletnia modelką. Wtedy była urocza, po prostu typ chudej nastolatki, która wcale sie o ta szczupłość za bardzo nie stara, bo tak naturalnie ma.
            Teraz wygląda po prostu na wygłodzoną. Jej twarz, miny, sylwetka, sposób pozowania są okropne. I te jej włosy wyglądają równie niezdrowo jak ona. Rozumiem styl na pozorowany nieład we fryzurze, ale to nie jest to, ona zwyczajnie ma paskudne wlosy. Może właśnie te włosy świadczą o kondycji całego jej ciała.
    • misiowamama-2 Re: Święta z Anją Rubik 13.12.14, 23:05
      Broń Panie Boże tongue_out
      • bei Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 01:23
        Szacunek do imprezy podkreślamy strojemsmile
        W domu ciepło....niby dlaczego nie ubrać wieczorowej toalety, tylko musimy przewidzieć jak ubiora się goscie, by nikogo swoją garderobą nie przyćmic smile
        • jolunia01 Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 12:47
          bei napisała:

> Szacunek do imprezy podkreślamy strojemsmile
          > W domu ciepło....niby dlaczego nie ubrać wieczorowej toalety,...

to nic prywatnego, ale... po pierwsze: jakoś do Wigilii nie pasuje mi określenie "impreza", po drugie: stara jestem i "wieczorowa toaleta" znaczy dla mnie zapewne coś innego niż dla młodszego pokolenia, w każdym razie to coś, czego na kolacje wigilijna bym nie założyła. sukienkę koktajlowa, spódnicę/spodnie i elegancką bluzkę - tak.
          • bei Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 15:46
            jolunia01 napisała:

> bei napisała:
            >
            > > Szacunek do imprezy podkreślamy strojemsmile
            > > W domu ciepło....niby dlaczego nie ubrać wieczorowej toalety,...
            >
            > to nic prywatnego, ale... po pierwsze: jakoś do Wigilii nie pasuje mi określeni
            > e "impreza",
            Kajam się, miałam na myśli "do okazji" i tak wyszło, przepraszamsmile

olaromanska.blox.pl/html

www.dlaleszka.cba.pl/
    • eliszka25 Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 06:00
      na wigilie nie zakladamy wprawdzie strojow balowo-sylwestrowych, ale nikt nie przychodzi w jeansach. panowie zawsze co najmniej w koszuli i "garniturowych" spodniach (w marynarce nikt do stolu nie siada, bo w domu cieplo), a panie tez w sukienkach zwykle lub jakas ladna, elegancka bluzka i spodnica. zawsze sa tez makijaze i fryzury. bez przesady, ale jestesmy choc troche "zrobione". nawet moje dzieci nie wyobrazaja sobie inaczej i podczas pakowania walizek na swieta chlopcy sami wybieraja, ktore wziac koszule.

w ogole przez cale swieta jestesmy "odstawieni". jakos nie wyobrazam sobie swietowac w dresie.
      • zlotonaiwnych Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 08:00
        Kompletnie nie w moim ( i mojego męża) typie. Za chuda, za wątła, za mało kobieca. Wolę typ latynoski lekko przy kości, z dużą pupą, biustem i figurą o kształcie klepsydry. Anja zdecydowanie nie. Nie lubię patrzeć na jej roznegliżowane zdjęcia.
      • mid.week Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 10:01
        Wydaje mi się, że między garniturem, garsonką a dresem jest sporo przestrzeni.
        • olewka100procent Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 10:19
          nie wiem gdzie jeździcie na święta, ale u nas nie ma spiny, rodzina tylko najbliższa 20 osobowa, faceci przychodzą zazwyczaj w ciemnych klasycznych dżinsach i koszuli, żadnych garniturów
          • lady-z-gaga Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 10:51
            Az tak się spinacie? są rodziny, gdzie zamiast koszuli występuje bokserka. To jest dopiero brak spiny! tongue_out
            • mid.week Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 11:00
              Nie chodzi o idiotyczną licytację któ się mniej ubierze, ale o to czy ta kolacja jest dniem zwyczajnym czy fetą. Jeśli ktoś na codzień chodzi w jeansach i tak siada do wigilijnego stołu to znaczy, że traktuje ten wieczór jak każdy inny. Założenie bokserki byłoby takim samym zaprzeczeniem zwyczajności jak suknia z tiulu i pójście 23.12 do fryzjera - bo jest to już wtedy przebranie.
              • lady-z-gaga Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 11:19
                20 osob zbiera się w jednym miejscu, bo jest to dla nich wieczor, jak każdy inny? wink
                • mid.week Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 11:30
                  Na przeciętnej wigilii jest kilka osób a nie 20. Niezależnie od ilości, jeśli ci ludzie widują się systematycznie w ciagu roku to spotkanie 24 grudnia nie jest szczególnie wyjątkowe.
                  To rodzinne święto, widujemy się we własnym sosie, nie wychodzimy wtedy do przybytków kultury na prapremiery czy inne fety. Dla mnie to okropnie sztuczne kiedy np wpadam w środę do wujka mietka i cioci andzi na obiad i oni wyglądają zwyczajnie, a np. tydzień/miesiąc póżniej na kolacji odpicowani dla karpia wink
                  • lady-z-gaga Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 11:38
                    Chcesz koniecznie przekonac, że Wigilia nie jest szczególnym dniem, a tymczasem ludzie, dla ktorych ona nic nie znaczy, zwyczajnie jej nie obchodzą. Bo po co spotykac się dla karpia?
                    Dla pozostałych to jest ważna okazja, uroczysta, i dlatego podkreslają to strojem.
                    • mid.week Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 11:43
                      Są tez tacy, dla których to okazja ale nie podkreślają tego strojem. Oraz tacy dla których to nie świętoale i tak je obchodzą.
                      • lady-z-gaga Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 12:08
                        No własnie. Zastanawiam się, dlaczego ktos sięga do szafy i wyjmuje swoje codzienne, robocze można powiedziec ciuchy, skoro obok wiszą lepsze. Bo jak nie ma nic porządnego, to wkłada dżinsy i już. Trudno mu brać to za złe. A jak ma, ale świadomie te dżinsy bierze, to na jaką okazję ma wizytowe ubrania? Czy to nie jest demonstracja pt "nie ten skład, nie ta prywatka, nie zasługujecie na to, abym się dla Was stroił/a?" smile
                        • mid.week Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 12:15
                          Bo jak nie ma n
                          > ic porządnego, to wkłada dżinsy i już. Trudno mu brać to za złe

A ja nie rozumiem dlaczego miałabym brać komuś za złe, że włozy jeansy mimo ze obok w szafie miał smoking...
                          • lady-z-gaga Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 12:40
                            Może "brać za złe" to nie jest dobre określenie, po prostu ktos w ten sposób demonstruje brak szacunku dla towarzystwa, albo dla okazji, a ja to widzę. Nie obrażę się śmiertelnie, ale widzę smile
                            • mid.week Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 13:00
                              A może komus jest tak wygodnie, żle się czuje wyelegancony albo ma akurat tego dnia nastrój na casual. Ja nie łączę stroju z szacunkiem dla mnie. Zdaję sobie sprawę, że ludzie tak robią. Jak reprezentuję moją firmę na spotkaniach słuzbowych zakładam przepisowe ciuchy. Bo jestem tam w imieniu innych a nie swoim. Ale nie lubię tego, wolę jeansy, bluzkę, buty na koturnie. Żadne spotkanie rodzinne nie zmusi mnie do wskoczenia w gajerek, kieckę koktajlową i pończoszki. Nie ma to nic wspólnego z tym czy szanuję moją rodiznę czy nie. O szacunku dla okazji nie wypowiadam się, takie emocje zachowuję dla ludzi a nie dla tradycji, zwyczajów etc.
                              • lady-z-gaga Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 13:19
                                >Ja nie łączę stroju z szacunkiem dla mnie.

Mimo, że w tej dyskusji bronię tradycji własną piersią, również nie łączę smile tzn nie odbieram tego osobiście i nie traktuję cudzych dzinsow, albo braku krawata jako wymierzony przeciwko mnie afront smile raczej jako stawianie wygody i własnego dobrego samopoczucia ponad konwenanse - co czasami nie jest niczym złym, ale lepiej nie czynic z tego zasady.
                                • mid.week Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 13:40
                                  Konwenase są dla ludzi a nie odwrotnie. W mojej opinii oczywiście. Zdaję sobie sprawe, że w wielu innych rodzinach jest odwrotnie. Czyta się przecież o fochach bo ktoś nie dojechał na święta, bo miał zbyt ładną sukienke na weselu kuzynki, bo to i owo.
                                  Ja nie lubię być niewolnikiem umów społecznych. Tym bardziej, ze ja się z nikim tak nie umawiałam. Miałam tylko szczęscie urodzić się w miejscu gdzie takie a nie inne obowiązują. Ale w dzisiejszych czasach, kiedy każdy ma swobodny dostęp do widzy o innym końcu świata i widzi ogromną róznorodność może zacząc się zastanawiać "a wać mać, po c..j mam tak robić jak moja prawbabcia skoro Ihmar w Maroko robi inaczej a mi się to bardziej podoba?"
                                  • lady-z-gaga Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 15:01
                                    Prababcia juz nie żyje, natomiast ci, co żyją, są ważni i warto ich uczucia brac pod uwagę. smile
                                    Niech każda rodzina tworzy własny obyczaj, ale nie nazywajmy czegoś "spiną" tylko dlatego, ze nam nie pasuje. W mojej rodzinie ubieramy się elegancko na wigilię, właściwie jest to zlepek dwoch rodzin - mojej i męża. Są 4 pokolenia, przyjezdni z zagranicy i jest to dla wszystkich duża uroczystość. Gdzie indziej spotka się tylko grono domowników i będą chcieli czuc się swobodnie i na luzie. I wszystko ok, pod warunkiem, że uczestnicy są zgodni co do formuły uroczystości i nikt nie poczuje się urażony.
                                    • mid.week Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 20:37
                                      Niech każda rodzina tworzy własny obyczaj, ale nie sprowadzajmy luźnego podejścia do stroju do wystąpenia w boxerce a`la Al Bundy tylko dlatego, ze nam nie pasuje.
          • landora Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 13:12
            U nas spotyka się najbliższa rodzina, w tym roku na wigilii będzie 5 osób.
            Mój mąż włoży koszulę zamiast codziennego tshirta. Ojciec włoży świeżą koszulę na wieczór. Tylko wujek będzie w koszuli i krawacie.
            My z mamą pewnie włożymy sukienki, jeśli będzie nam się chciało. W zeszłym roku na przykład nam się nie chciało i paradowałyśmy w dżinsach.
            Potem na pasterkę i tak się przebierzemy w spodnie i grube swetry.
            Z roku na rok wychodzi nam to coraz bardziej nieformalnie. Za to można wygodnie rozłożyć się na podłodze z nowiutka książką w ręku smile
    • czajkax2 Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 11:07
      Mnie Anja Rubik obrzydza dokumentnie. Nie mogę patrzeć na jej końską twarz i wiecznie otwarte usta. Wygląda jak ciężko upośledzona. I jest zwyczajnie koszmarnie brzydka.
      Co do świąt. W naszej rodzinie obowiązuje ubiór ciut elegantszy niż codziennie, ale niekoniecznie suknie balowe smile
      • laska_wanilii79 Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 11:57
        Mnie też ona obrzydza! Twarz - dramat! Brak biustu i tyłka...masakra! Generalnie obozowy wygląd...dramat.
    • sl-14 Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 12:42
      Co do rubik to rzeczywiscie jest za chuda, ale ona oprócz tego ma chudą, koscistą (moim zdaniem nieładną) twarz - a takie osoby są postrzegane jako jeszcze chudsze. Moim zdanime rubik w biniki czy bieliźnie nei wydaje się aż tak chuda jak ubrana, kiedy widzisz właśnie wychudzoną twarz, ewentualnie wystają ręce i nogi, długie i chude jak u pająka. Z resztą moja koleżanka też tak ma - jest bardzo szczupła i ma chudą twarz z wystającymi kośćmi policzkowymi. Czasami słucha jakichś tekstów o anoreksji czy niejedzeniu. A kiedy założy bikini to widać, że jest szczuplutka, ma wąską talię, ale ładny, średniej wielkości biust i nawet trochę tyłka.
      Mnie zastanawia co innego - Rubik ma 179 cm wzrostu i waży 50 kg. Ta moja koleżanka waży tyle przy 168 cm, a ja przy 163 cm i gdybym schudła jeszcze 3 kilo, to nie trzeba by mi robić prześwietlenia do zdjęcia rentgenowskiego. Dlatego nie ogarniam, jak osoba mająca prawie 180 cm wzrostu, może tyle ważyć.
      • 71tosia Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 13:25
        no coz stroje wygladaja ladniej na ososbach szczuplych i te jej zdjecia sa calkiem ok, jej rozebrane juz nie. Co do urody dla mnie to typ na ktory bym zupelnie nie zwrocila uwagi na ulicy, ale na zdjeciach wyglada calkiem ok. Taki pewnie typ urody ktory lepiej wychodzi na zdejciach niz w realu, na jej twarzy mozna wymalowac wszystko. I pewnie o to chodzi w tym 'modelingu'. To ze potrafi na swej nie rzucajacej na kolona urodzie zarobic tyle ile zarabia zasluguje na szczunek.
        • sl-14 Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 15:25
          Szczupłych - tak, ale czy wychudzonych? Tak jak pisałam, nie podoba mi się jej twarz, więc nie mogę napisać, że na zdjęciach wygląda dobrze. Ot, spełnia wymogi zawodu i tyle.
      • obrus_w_paski Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 13:56
        Tez nie rozumiem. Sama wazę 50 kg przy 168 i uważam sie za masakrycznie chuda, ma specjalnie przygotowana dietę itp.
        Nie wyobrażam sobie jak ktos 10 cm wyższy musi sie czuć z taka waga, pewnie te miliony na koncie pomagają w cierpieniu.

Rubik ma plastyczna urodę, w roznych makijażach wyglada jak rożne osoby, a o to chyba chodzi...jak na tak szczupła osoba to i tak ma biust (powtarzam, zeby sie cycate nie obraziły- jak na tak szczupła sylwetkę), co jest ewenementem przy jej wymiarach.
        • sl-14 Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 15:26
          Ja tej plastyczności jej urody nie dostrzegam, no ale może to ja. smile
          • nolus Re: Święta z Anją Rubik 14.12.14, 16:28
            Hmm,ja pamiętam Rubik z początków jej kariery i wyglądała trochę inaczej i lepiej.Podaję linka do tych fotek: www.pudelek.pl/artykul/34296/mloda_anja_rubik_jako_szatynka_poznalibyscie/

Na tych zdjęciach u początków kariery(2004) nie widać jeszcze typowej "obróbki" wyglądu pod zawód modelki - jest szczupłą dziewczyną o ładnych włosach i skórze,aczkolwiek widać,że nogi ma z natury dość mocno chude.Patrząc na zdjęcia z "wtedy" i "dziś" widać diametralną różnicę w ilości kg i tego,jak mocno zmieniają wygląd - nawet jeśli mamy do czynienia z osobą z natury szczupłą i o smukłej sylwetce.Przy tego rodzaju figurze różnice są zazwyczaj subtelne,ale Anja już dawno przekroczyła ten próg - dla mnie przedstawia któreś stadium anoreksji i zdania nie zmienię.Nie podoba mi się promowanie w mediach wyglądu osoby chorej - te wychudzone nogi,wytrzeszcz oczu,cienie pod oczami i liche włosy...Ja mam wrażenie,że ona ledwo mówi,bo jej słabo.Sorry,ale to nie jest zwyczajna szczupłość,tutaj mamy do czynienia z chorobą.Już Magdalena Frąckowiak,choć również szczupła,wygląda raczej zdrowo i ma sylwetkę o bardziej kobiecych kształtach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka