Dodaj do ulubionych

Od Helu po Łebę/ Ustkę

27.12.14, 20:22
Bez efektu póki co szukam i szukam i szukam na weekend majowy, blisko morza, najlepiej z aneksem kuchennym, więc niekoniecznie z posiłkami. Żadne domki tylko w budynku, żeby w razie niepogody nie marznąć. Warunek, to bliskość morza, najlepiej tuz przy plaży (ważne, bo chcę jechać z mama, która ma kłopoty z chodzeniem). Podpowiedzcie, proszę. Może być na priv... I , jak w tytule, od Helu po Ustkę
Obserwuj wątek
    • alfa36 Re:i jeszcze 27.12.14, 21:04
      Podpowiedzcie mi, proszę, gdzie/jak szukać, żeby było ja najbliżej morza, tzn bez przejscia przez ulicę, najlepiej też bez przejście przez las (choć to mama pewnie dałaby radę przejść). wszystko, co ciekawego znajduję, to zdecydowanie bardziej na zachód od Ustki a ja chcę na wschód.
      • niunia19851 Re:i jeszcze 27.12.14, 21:19
        Ustka moim zdaniem jest rewelacyjna. Może tam ?? Przy samej promenadzie są pokoje z dostępem do kuchni.
        • alfa36 Re:i jeszcze 27.12.14, 21:41
          Przy promenadzie, czyli jakiej ulicy szukać?
    • a.va Re: Od Helu po Łebę/ Ustkę 27.12.14, 22:08
      Wydaje mi się, że w Jastrzębiej Górze są pensjonaty bez konieczności przechodzenia przez drogę, tylko tam się nad morze stromo schodzi, nie wiem, czy twoja mama da radę.
      • aguacate Re: Od Helu po Łebę/ Ustkę 27.12.14, 22:11
        Leba, pokoje roznej wielkosci, z dostepem do kuchni, pralni, grilem i ogrodkuem: willajar.pl
      • wielkafuria Re: Od Helu po Łebę/ Ustkę 28.12.14, 11:59
        jeju, tylko nie Jastrzebia Góra... waskie kamieniste plaże, wielkie nic do roboty i pizdzi jak w kieleckim bo jest bardzo wysunieta. mam traume zwiazana z tym miejscem.
        • a.va Re: Od Helu po Łebę/ Ustkę 28.12.14, 15:57
          No widzisz, a ja bardzo lubię (poza sezonem). A co masz mieć do roboty nad morzem? Plaża, spacery i drinki w barze.
    • bellatri.x.lestrange Re: Od Helu po Łebę/ Ustkę 27.12.14, 23:06
      napisałam na priv
    • alfa36 Re: Od Helu po Łebę/ Ustkę 28.12.14, 11:48
      Odebrałam. Dziękuję.
    • aguar Re: Od Helu po Łebę/ Ustkę 28.12.14, 12:36
      Polecam www.wczasy-paulina.pl/, byliśmy tam w czerwcu. Fajny dom wczasowy z windą, nad morze bliziutko (ale jest ulica i kawałek lasu), w budynku fajna kuchnia, bliziutko fajny bar (Perełka).
      • aguar Re: Od Helu po Łebę/ Ustkę 28.12.14, 12:42
        Inna sprawa, że na samym końcu Karwii (zachodnim) znalazłyby się noclegi, gdzie jest dojście do morza bez mijania ulicy i po całkiem płaskim terenie.
    • aankaa Re: Od Helu po Łebę/ Ustkę 28.12.14, 12:45
      do plaży ok. 150 m, w granicach rozsądnego spaceru (bez przechodzenia przez jezdnię) jezioro
      geovita.pl/pl/Uzdrowisko-Dabki
    • czar_bajry Re: Od Helu po Łebę/ Ustkę 28.12.14, 12:55
      Zapraszam do Dziwnówka, dom ogrzewany z osobną kuchnią dla gości, pokoje 2-4 os. Do plaży 350m w linii prostej 150 ale nie da się przejśćsmile
      Jak by co to pisz na priv.
      www.gumtree.pl/cp-krotki-termin-i-domki-letniskowe/szczecin/swieta-i-sylwester-2014-w-dziwnowku-616390033?featuredAd=true
    • mamakacperka11 Re: Od Helu po Łebę/ Ustkę 28.12.14, 16:09
      Alfa widziałam w Sarbinowie dokładnie przy plaży/promenadzie pokoje do wynajęcia.W Mielnie przy samej plaży był hotel Baltivia baltivia.pl/
      Korzystałam w tym roku z sąsiadującej z Baltivią Syreną-polecam gorąco.Na niepogodę duży basen.Gdybyś chciała w Mielnie to napisz,pewnie coś jeszcze mi się przypomni.
      • czar_bajry Re: Od Helu po Łebę/ Ustkę 28.12.14, 22:38
        W Mielnie przy samej plaży jest hotel Meduza, Generalnie od Mielna po Międzyzdroje znajdziesz coś przy samej plaży. Gąski, Sarbinowo, Dziwnówek, Pobierowo tam są domy prawie na wydmach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka