agnieszka77_11 27.12.14, 20:44 W sumie dobry kandydat na męża www.youtube.com/watch?v=pWIwLCI19rk#t=77 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roks30 Re: Kuchnia LEO 28.12.14, 11:43 Steczkowska kiedyś mówiła, że dzieci mają tylko się uczyć. Najpierw pokazała syna w pytaniu na śniadanie, teraz jak facjata syna już trochę znana, syn robi videobloga i tak to się kręci. He, he he zarzekała się żaba błota . Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Kuchnia LEO 28.12.14, 13:31 Może to wyłącznie jego pomysł na videobloga. W końcu ma już 13 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Kuchnia LEO 28.12.14, 15:13 męża już mam, więc oceniam pod innym kątem; jestem wrażliwa na ładne mówienie - ten chłopak mówi niedbale, momentami bełkotliwie, zasób słów marny.... wrażenie estetyczne przeciętne, kulinarnie nic odkrywczego, no i do tego jednak niegrzecznie potraktował karpia a przez to i jego amatorów - może i chłopczyna nie miał szans w swoim życiu zjeść dobrego i dobrze przyrządzonego karpia ale to nie powinno być usprawiedliwieniem do takiej bezczelnej postawy; do tego dołożył skandaliczny przekaz, że jaśnie pan nie będzie w tłumie z plebsem stał w kolejce za karpiem za 9 zł i postanowił nabyć mule... Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Kuchnia LEO 28.12.14, 16:03 Na mojego za młody, ale nawet gdyby był starszy, to bym nie chciała. Zarozumiały, bezczelny i głupi w dodatku. Poza tym rażą mnie niedostatki polszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Kuchnia LEO 28.12.14, 16:11 To 13 latek dopiero. Wyrobi się. Ale pietruszkę kroi sprawnie. Widać, że robi to nie pierwszy raz. Chyba pomaga w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Kuchnia LEO 28.12.14, 17:18 Obawiam się, że się nie wyrobi. Lata temu znałam jego matkę, tę "diwę", której bycie "diwą" przesłania świat. Ona mu wdrukowała "bycie ponad". Nie musiał kupować karpia "po 9 zł". Mógł bez kolejki kupić sandacza na przykład. Albo węgorza. To chyba zaspokoiłoby jego snobizm, a byłoby bardziej zgodne z polską tradycją. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Odcinek 2 - Deser 28.12.14, 19:47 no, niestety - nie umie się wysłowić (konsystencja...), literówki (sok z lemonki) próbuje czarować, więc nastolatki będą klikać, ale nic pozytywnego to nie wnosi w przestrzeń internetową Odpowiedz Link Zgłoś