Dodaj do ulubionych

Na dziendobry w 2015 :)

01.01.15, 08:44
U mnie jest 2:45 rano, u Was juz pewnie swita - wlasnie skonczylam narciano-schroniskowe "balowanie", w glowie lekki szumek po "szmpanskoye" i innych trunkach wiec niech sie swieci 1 stycznia 2015 i wszystkiego swietnego w tym roku dla emam, edzieci, eojcow, etesciowych, eforumiarzy i calej reszty swiata tez big_grin
A jesli watek ma byc inspirujacy, to jakie macie plany na pierwszy weekend 2015? Dla mnie to jeszcze ciag dalszy nart i plawienia sie w rodzinnej atmosferze, bo mam kolo siebie cala trojke moich kittens plus ich wybrane dodatki - czy moze byc lepiej? wink The reality wroci o 6 rano w poniedzialek, 5 stycznia. Life.
Obserwuj wątek
    • asia_i_p Re: Na dziendobry w 2015 :) 01.01.15, 10:05
      Dzięki za życzenia i wzajemnie.
      W sobotę jedziemy na 90-te urodziny mojej babci i już się od jakiegoś miesiąca tym cieszę. 90 lat życia, z tego przynajmniej część bardzo niełatwa, a wciąż bystra, serdeczna, zainteresowana ludźmi.
    • monika3411 Re: Na dziendobry w 2015 :) 01.01.15, 10:13
      jutro do pracy, w weekend też.
    • rosapulchra-0 Re: Na dziendobry w 2015 :) 01.01.15, 10:16
      I tobie wszystkiego dobrego!
      Ja wykorzystuje czas na zarabianie pieniędzy, które wydaję na prezenty dla dzieci i męża. No dobra, sobie kupiłam bluzkę i spódnicę - pierwszą od dobrych ośmiu lat..
    • run_away83 Re: Na dziendobry w 2015 :) 01.01.15, 10:45
      I ja życzę ematkom wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Tobie, bi_scotti gratuluję fajnie spędzonego sylwestra - góry, snieg i sporty zimowe to dla mnie jeden z najfajniejszych sposobów świętowania smile

Na jutro i na weekend mamy ambitne plany - zamek do zwiedzenia, wycieczka do parku krajobrazowego i do narodowego centrum kosmicznego. A w poniedziałek chyba pójdziemy na łyżwy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka