m-j 19.12.01, 00:20 Czy jest jakies zycie w sieci na bemowie, kurde czy ktos tu pisuje. Martwe to forum. Eeeeeeeeeeeee tam!!!!!!! ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mnk Re: Żenada!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.12.01, 07:34 ano nie ma... Bemowo pograzylo sie w marazmie, nic sie nie dzieje, nie ma o czym pisac... A moze jednak na Woli cos sie dzieje? :-) Odkryłem dzisiaj rano jadąc do pracy, że bulwiaste delfinki ćwierkają :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzik Re: Żenada!!!! IP: *.wlochy.leased.ids.pl 19.12.01, 08:53 bulwiaste delfinki ćwierkają???????? no i mam szkopuł o co Ci chodziło??? A tak wogóle to jak wyjeżdzałam dziś rano z Woli to tyle osób w moim bloku jeszcze spało w cieplutkich łóżeczkach.....eeeeehhhhhhh! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Żenada!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.12.01, 09:20 :-))) Chodzilo mi o tramwaj, ten nowy typ tramwajow, ktorych jest coraz wiecej w wawie :-) te bez kabiny motorniczego w drugim wagonie. Usiadlem dzis w pierwszym wagonie zaraz za motorniczym, obok tej metalowej szafy z bezpiecznikami, przetwornicami, itp... z szafy caly czas dolatywalo urocze ćwir ćwir ćwir ćwir :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzik Re: Żenada!!!! IP: *.wlochy.leased.ids.pl 19.12.01, 11:51 ha ha .....:-)))))- nie wpadłam na to! ale to pewnie dlatego że ja do pracy raczej autobusem- a tam ....... nic nie ćwierka. Pozdrawiam :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś