Dodaj do ulubionych

weekend w spa

03.01.15, 19:47
Dziewczyny w związku ze zbliżającymi się moimi urodzinami wymyśliłam, że nie mam większych potrzeb czy pragnień "materialnie namacalnych", ale chętnie wybrałabym się z mężem na weekend do spa. Nigdy nie byłam wiec mam kilka założeń i liczę na to, że coś doradzicie - jeśli coś jest nierealne sprostujcie mnie smile 1. Hotel w odległości maks. 200 -300 km od Śląska 2. Jaki to koszt 3. Jestem w ciąży - moze są jakieś specjalne pakiety zabiegów, może coś specjalnego doradzicie Będę wdzięczna za opinie i polecenie czegoś godnego uwagi.
Obserwuj wątek
    • moofka Re: weekend w spa 03.01.15, 19:52
      w ciazy to chala
      bylam jakis czas temu w cudnym spa z fajnymi pakietami
      byla z nami dziewczyna w 4 m-cu
      my robilysmy maski, kawitacje, masaze
      jej bala sie dotknac jakakolwiek kosmetyczka
      z tego co pamietam skonczyla na zabiegach na dlonie z masazem parafina i manikiurem
      z saun nie skorzystala bo wiadomo
      basen jedynie
      co do kosztu roznie
      zabieg w spa jest duzo drozszy niz u swoich kosmetyczek
      sensowny zabieg zaczyna sie od `120 zl
      • moofka Re: weekend w spa 03.01.15, 19:58
        tu przykladowy pakiet dla mamy - tak jak mowie
        rece nogi wlosy lekka maska
        nic mocniejszeo nikt nie zaryzykuje
        www.hotelstok.pl/przyszla-mama-w-spa
        ja w ciazy zrezygnowalam z saun na przyklad, ktore uwielbiam
        ale nie z ulubionego pilingu kawitacyjnego czy farbowania smile
        • puellae_2007 Re: weekend w spa 03.01.15, 20:58
          Dziękuję moofka. Orientujesz się może czy ta cena za weekend to już z zabiegami czy sam pobyt? Ubolewam nad ubogim wyborem zabiegów... Masaże tez odpadają?
          • moofka Re: weekend w spa 03.01.15, 21:13
            z zabiegami juz
            warto celowac w pakiety na gruponach
            czesto mozna znalezc cos fajnego w sensownej cenie
            nie ma raczej roznicy w traktowaniu kuponowym i cennikowym
            wszystko co obiecane zawsze robia smile
          • naomi19 Re: weekend w spa 04.01.15, 11:52
            Nie, masaze oczywiscie nie odpadaja, wrecz sa (jak dla mnie) konieczne w trakcie i po ciazy. Wlasnie teraz masz najlepszy czas na taki wyjazd! W dobrym spa nikt nie bedzie sie bal Ciebie tknac! A Twoja skora, stawy i przede wszystkim umysl bedzie w o niebo lepszym stanie. Najlepiej, jak bedziesz miala karteczke od lekarza ze ciaza nie jest zagrozona i nie ma przeciwwskazan
        • klamkas Re: weekend w spa 03.01.15, 21:28
          Aj, stok jest świetny (ze spa nie korzystałam, ale hotel bardzo lubię smile).
      • ja204 Re: weekend w spa 04.01.15, 07:46
        Spa w ciazy to chyba nie bardzo. Najfajniesze czylu masaz odpada. Zalezy ktory tez miesiac. Bo na brzuchu mozesz sie juz nie polozyc. Sauna odpada. Ja na spa jezdze czesto i podstawa sauna najpierw, łaznia a dopiero masaze. To calkiem inaczej czujesz niz sam masaz bez wczesniejszego wejscia do sauny. A dlonie czy maseczka to odpusc sobie. Poczekaj jak urodzisz na takie rzeczy.
        • ichi51e Re: weekend w spa 04.01.15, 08:30
          Dlaczego sauna odpada? Przeciez czlowiek to nie zaba... Cala ciaze chodzilam smile
        • naomi19 Re: weekend w spa 04.01.15, 11:53
          myslalam, ze tylko jedna taka 'madra', a tu widze wiecej tego typu bzdurek...
    • niunia19851 Spa- okolice Wrocławia ?? 03.01.15, 20:45
      Macie jakieś sprawdzone i godne polecenia SPA tak w okolicach (max. 100-150 km) Wrocławia ?? Chciałabym się z mężem na weekend wybrać a też to by była pierwsza taka wizyta wink
      • ja204 Re: Spa- okolice Wrocławia ?? 04.01.15, 07:49
        Wybieram sie do kotliny klodzkiej. Sa fajne hotele. Jeden wlasnie wybralismy.
    • krejzimama Re: weekend w spa 03.01.15, 21:02
      Google nie działa?
    • ichi51e Re: weekend w spa 03.01.15, 21:16
      Szukaj spa dla ciezarnych - dr irena eris np m.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/SPA-w-ciazy-to-doskonaly-pomysl_35341.html
      • naomi19 Re: weekend w spa 04.01.15, 11:54
        to nie tylko doskonaly pomysl, ale i najlepszy czas na spa, na reaks, na zadbanie o skore

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka