joasiiik25 09.09.04, 12:48 przyszla pora powiedziec PAPAJCIE znikam.dziekuje wszystkim za ok 2 lata spedzone razem na portalu gazeta.pl zycze wszystkim usmiechu,cierpliwosci i pociechy z dzieciaczkow asia mama 4,5m Kacperka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_radka Re: papajcie kochane emamy 09.09.04, 12:48 Czemu znikasz, jeśli mozna wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: papajcie kochane emamy 09.09.04, 13:08 Odruchowo podliczylam "i" w nicku,ale zgadza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: papajcie kochane emamy 09.09.04, 13:35 no tak, joasiiik25 jak jeszcze była joasiiikiem24 i siedziała na forum ciąża i poród to zrobiła taki sam numer, też napisała że już nie będzie zaglądać i w ogóle a potem się pojawiła na emamie. Może jej się znowu odwidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fackelmannka Re: papajcie kochane emamy 09.09.04, 13:40 dziwnie sie wam dziewczyny,ze nie potraficie uszanowac wyboru drugiej osoby!!! ---------- byc nowym nie jest tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: papajcie kochane emamy 09.09.04, 13:40 Podejrzewam,ze to chwyt marketingowy ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fackelmannka Re: papajcie kochane emamy 09.09.04, 13:52 chwyt czy nie chwyt,kogo to tak naprawde obchodzi? ------------------ być nowym nie jest tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: papajcie kochane emamy 09.09.04, 13:54 fackelmannko? to Ty jesteś Joasiiik25? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Joasiiik25 - załóż sobie nowe konto i 09.09.04, 14:01 wróć do nas pod nowym nickiem - nie do podrobienia. Hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina251 Re: Joasiiik25 - załóż sobie nowe konto i 09.09.04, 14:07 Ja sądzę że Joasiiik25 zmienia nick i niebawem nas zaskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: 09.09.04, 14:16 jasminko mylisz sie,nie zmieniam nicka a powody ktore mnie sklonily do pozegnaniem sie z tym portalem nie sa spowodowane przez nikogo z tego "towarzystwa",nie musze sie maskowac by moc sie swobodnie wypowiadac,nie jestem tchurzem by ukrywac sie pod inna "maska" dziekuje wszystkim za wspolnie spedzony czas Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: 09.09.04, 15:50 uuuuuuuuuu wstyd, asiu wstyd, a mowilam, ze slownik lepszy od encyklopedii ) oj, chyba trudno ci sie z nami rozstac. zdaje sie, ze jagienka miala racje Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina251 Re:Joasiiik25 09.09.04, 16:34 Ja Cie nie ocaniam a bynajmnie powodu Twojego odejścia. Poprostu gdzieś mi sie rzuciło w oczy że zmieniasz nick na asiamamakacperka Tyle!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oluncia Re: papajcie kochane emamy 09.09.04, 16:09 Kto nam teraz trolla przyciagac bedzie hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
antylopa1 żałosne.... 09.09.04, 16:13 jak ktoś chce sobie iść niech idzie. na cóż komu takie rzewne posty... Buahahaha. śmiać mi się chce. A może biedna Joanna się obraziła, a może poczułą urażona. ojej... ludzie. Dziecinada!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Straszne. I śmieszne. Żegnaj nam Joanno, bywaj zdrowa. Teraz bez ciebie zrozumiemy jak niedobre byłyśmy dla ciebie. cóż , nie opamiętałyśmy się w porę I TERAZ BĘDZIEMY ŻAŁOWAĆ. hahahahaahha Odpowiedz Link Zgłoś
larenata Re: papajcie kochane emamy 09.09.04, 16:28 Asiu, nie przesadzasz trochę?? Nie było Cię jakiś czas na forum, wróciłaś, narobiłaś szumu i żegnasz się... znowu.... Na co liczyłaś zakładając ten wątek? Dziwi mnie taka dziecinada u dorosłej, wykształconej kobiety, co często podkreślałaś..... i nie mówię tego złosliwie... Bywaj zdrowa! Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Tak sie cieszę Asiu!!! 09.09.04, 16:33 że nie będę juz czytać Twoich postów!powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa A ja JESZCZE nie... 09.09.04, 20:59 ... bo jakos tak podskornie czuje, ze zaraz nam sie tu objawi jakas nowa emama z 4,5 miesiecznym synkiem... a moze juz jest? poczekam jeszcze tydzien i dopiero bede swietowac pozdrawiam Fiszerowa Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Śmieszne... 09.09.04, 16:46 To po prostu taka dziecinada ze strony joasiiik jakich mało... Przeciez to jest komiczne! Na co liczyłać? Na 50 postów typu "Joasiu zostań znami ,nie odchodź"? Żałosne... Jak się nie wypowiadałam WCALE w tych wszystkich "dziwnych" postach z Twoim udziałem ,na Twój temat , tak teraz już nie mogłam...Buhahaha... I tak NAPEWNO będzisz czytać to forum, NA BANK! I znowu za jakiś czas napiszesz jakąś głupotę, a potem będziesz odchodzić! No chyba ze jest jeszcze jedno wyjście baaardzo prawdopodobne , że zmienisz nick...Ojjj PAPAJ(BUHAHAHA) TCH U RZU!) Ale mnie rozbawiłaś))))))) Mimo wszystko pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Re: Śmieszne...i zadziwiające 09.09.04, 16:52 Asia taka milutka... i nikt nie prosi żeby została, a 18Lipiec niby taka wredna a jednak więcej emam prosiło Ją o pozostanie) Ojej co ja tu za bzdury wypisuję, chyba z nudów)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 No w sumie zadziwiające ... 09.09.04, 17:03 Sam swego czasu napisałam w pewnym wątku ze wszędzie pełno panny 18 lipiec Wszędzie jej posty, rozpoczęte wątki...No i to fakt!Ale osobiście nic do niej nie mam. Czasami uważam ze pisze spoko , na temat, czasami mądrze, a szasami to mnie tak wkurzały niektóre jej posty że WYMIĘKAŁAM. No a pani Joasiiik? Pisze bzdury, robi takie "byki" że dziecko w 3 klasie SP by się załamało!Zakłada takie wątki ze głowa boli(typu ten np), no i ogólnie pisze jedno potem zmienia zdanie o 180 stopni , a POTEM to sama nawet nie wie o co chodzi(nawet o co JEJ SAMEJ CHYBA CHODZI) Więc jakby tak porównać te dwie osoby to... ...to w sumie Kubasalo to oczywiste a nie zadziwiające ) Ps.No proszę jaki mi wniosek wyszedł) Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: Śmieszne... 09.09.04, 22:47 "I tak NAPEWNO będzisz czytać to forum, NA BANK! " Poprawnie piszemy " na pewno " . Pozdrawiam . Życzę dobrej nocy . Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 A MOŻE MA URODZINY...? 09.09.04, 16:49 ...I zawita wnet jako joasik26 ??? Może nie ma co czarnych wizji roztaczać. No jak to jest, Asiu? Odpowiedz Link Zgłoś
mogli26 Re: Ale jesteście wredne!!! 09.09.04, 17:16 Wredota,chamstwo i chyba brak porządnego fiuta skłania was do tak okropnych wypowiedzi!!!Jesteście żałośne nawet pożegnać się nie można...Jak wasi faceci z wami wytrzymują to ja nie mam pojęcia.Dowidzenia Joasiiik miłego życia!Magda Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Re: Ale jesteście wredne!!! 09.09.04, 17:20 Ja mam porządnego "fiuta" w domu, a Ty przeczytaj sobie wszystkie posty Joasik i sama wyciągniesz wnioski dlaczego jest taka "lubiana". Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiapysia Re: Ale jesteście wredne!!! 09.09.04, 17:21 Nie miałam okazji poznać joasiiik,czytałam kilka ostatnich postów,były normalne jak większość na portalu,nie wywołała u mnie żadnych negatywnych emocji,zwykła matka jak wiele z nas. Jak zdecydujesz sie wrócić to fajnie,nie przejmuj się ludzkim gadaniem Renata Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Ojj Mogli przesadziłaś...:)) 09.09.04, 17:27 Chyba Tobie takie porządnego penisa(napiszę tak bo ładnie a to forum przeca)) Bo ja mam rozkosze w domu z moim lubym że ho ho ... No i zadna w nas złośliwość i chamstwo, po prostu napisałam co myśle, SZCZERZE! Bo zauważ ze pisałam ze w innych wątkach na takie podobne tematy głosu nie zabierałam , ale teraz to już... TRAAACH... Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: Ale jesteście wredne!!! 09.09.04, 17:29 "Brak porządnego fiuta skłania was do tak okropnych wypowiedzi!!!Jesteście żałośne" Uważasz, że jesteśmy wredne i chamskie, a ty jest nadzwyczajnym przykładem kultury osobistej? Pomieszanie pojęć. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiapysia Re: prawidłowość?? 09.09.04, 17:33 Zauważyłam taką dziwną prawidłowość panującą na forum: jedna wypowie się NIE LUBIE CIĘ a reszta za nią dokładnie to samo.Szkoda,że nie jesteście obiektywne i tak zapatszone na inne mamusie Renata ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiapysia Re: prawidłowość?? 09.09.04, 17:38 magda1711 napisała: > ZapatRZone a nie zaptszone Pouczasz mnie a sama robisz byki :zaptszone Renata ------ Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Re: prawidłowość?? 09.09.04, 17:42 Ale to tylko zjedzenie literki a nie taaaaki BYK ort ) Odpowiedz Link Zgłoś
mamania Re: prawidłowość?? 09.09.04, 20:43 magda1711 napisała: > Ale to tylko zjedzenie literki a nie taaaaki BYK ort ) zastanawiam sie, co bardziej razi - taaaakie byki, czy ich wytykanie? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Do Mamania 09.09.04, 22:02 Nie wiem czy widziałaś ten podwójny uśmiech na koncu zdania ,co świadczy o optymistycznym podejściu do tego błędu a nie o złośliwym i rażązym wytykaniu... O rannyyyy , lepiej dać osbie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Do Mamania 10.09.04, 14:08 magda1711 napisała: > Nie wiem czy widziałaś ten podwójny uśmiech na koncu zdania ,co świadczy o > optymistycznym podejściu do tego błędu a nie o złośliwym i rażązym wytykaniu... > O rannyyyy , lepiej dać osbie spokój... No lepiej daj sobie spokój faktycznie. Wytykanie błędu w formie złośliwej czy też z "optymistycznym podejściem" do tego błędu (heheheh tu się ubawiłam), jest zawsze wytykaniem błędu. Taki przytyk jest poprostu śmieszny i świadczy o nieumiejętności prowadzenia rzeczowej dyskusji. Papa Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: prawidłowość?? 09.09.04, 17:59 "Zauważyłam taką dziwną prawidłowość panującą na forum: jedna wypowie się NIE LUBIE CIĘ a reszta za nią dokładnie to samo.Szkoda,że nie jesteście obiektywne." Moja droga - Joasia nie jest na forum od dzisiaj i każda mama, która żegna ją powiedzmy chłodno; ma ku temu powody niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
beata32 Re: prawidłowość?? - krzysipysi Renaty 10.09.04, 10:33 > Zauważyłam taką dziwną prawidłowość panującą na forum: jedna wypowie się NIE > LUBIE CIĘ a reszta za nią dokładnie to samo.Szkoda,że nie jesteście obiektywne > i tak zapatszone na inne mamusie Bardzo pilną obserwatorką jesteś Ranatko i szybko wyciągasz wnioski, a dopiero wczoraj zaczęłaś się tu odzywać. Tylko dlaczego nawet tego wątku nie przeczytałaś w całości - wypowiedziały się tu zarówno dziewczyny lubiące Joasię jak i nie lubiące, jak i głosy obojętne. Więc nie bardzo wiem skąd ten 'obiektywny' wniosek. Chyba, że te pozytywne głosy, to były mimo różnych ników głosy tej samej osoby ... (tak samo robięcej błędy ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiapysia Re: prawidłowość?? - krzysipysi Renaty...beaty32 10.09.04, 10:42 beata32 jesteś kiedyś miła?Mam oczy i dużo widze zresztą po to Bozia dała mi rozum,abym mogła analizować i wyciągać wnioski(moim skromnym zdaniem-słuszne) nie Tobie oceniać i pouczać mnie. Renata -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: prawidłowość?? - krzysipysi Renaty...beaty32 10.09.04, 10:46 moim skromnym zdaniem beata nie jest niemila w stosunku do ciebie, a jej obserwacje i wypowiedzi sa wyjatkowo obiektywne. krzysia szkoda, ze wczoraj na czacie nie wypowiadalas sie na ten temat, kiedy z sakada poruszylysmy watek ocen wystawianych przez osoby nowe na forum. byla swietna okazja do bezposredniej dyskusji i trudno bylo nasza rozmowe przeoczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiapysia Re: prawidłowość?? - krzysipysi Renaty...beaty32 10.09.04, 10:49 Wiesz nie należe do osób,które wypowiadaja sie na temat innych,nieznanych osób,miłe były te Wasze ploteczki. Renata ------------- Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiapysia Re: prawidłowość?? - krzysipysi Renaty...beaty32 10.09.04, 10:51 Myślałam,że plotkowanie na temat osoby,która założyła ten wątek też sie odbywało.Może sie myle? Popraw mnie jak nie mam racji. Renata --------- Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: prawidłowość?? - krzysipysi Renaty...beaty32 10.09.04, 10:59 kobieto nie osmieszaj sie. nikt sie nie kryl z tym, ze rozmowa jest o asce, kazdy mogl wejsc, nawet ona. na gg cichaczem tego nie robilysmy. poza tym jak temat sie skonczyl sama prowokowalas : co juz sie skonczylo, ju nie rozmawiacie srutututu peczek drutu. pani podjudzaczka siedzaca cicho, a pozniej walaca na forum teksty: plotkowalysce o asce!! jestes najzwyczajniejej bezczelna. a skoro tak trudno ci zrozumiec o co mi chodzi wyloze ci to jasniej: powiedzialam, ze nie bralas udzialu w rozmowie na temat osob nie majacych pojecia co sie dzieje na forum i oceniajacych nas, ktore aske krytykowaly i byly przeciwko niej, jasne teraz??? akurat ja i sakada(i kilka dziewczyn, ktore tam wczoraj byly) znamy cala sprawe od pierwszego postu, wiec nie plec bzdur kobieto, bo nie masz zadnych podstaw aby sie obiektywnie do sprawy ustosunkowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 JAK DOBRZE ! 10.09.04, 10:51 że raczej nie robię rażących błędów ortograficznych !!! Zaraz by mnie stąd pogonili ! Odtąd będę się jeszcze bardziej starać, by nawet przez przypadek nie zasunąć jakimś "ó" kreskowanym, które byłoby nie na miejscu ! PS. A słyszałam, że większość e-mam jest taka TOLERANCYJNA! I oświadcza, że KAŻDY się może na forum SWOBODNIE wypowiedzieć, bo do tego forum służy. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: JAK DOBRZE ! 10.09.04, 11:00 Ewciu, tu nie chodzi o wytykanie bledow. Raczej o zauwazenie pewnej prawidlowosci... Ja jestem chyba tolerancyjna, nigdy nikomu nie wytykalam ortografow, bo uwazam, ze to nie na miejscu. Ale jakos tak pewne bledy same mi "wlaza pod oko" i mimo roznych nickow, ja bym je przypisala tej samej osobie. A ze za ta osoba nie przepadam? Mam prawo, wszak na forum kazdy moze sie swobodnie wypowiedziec . A ja sie z moim stosunkiem do joasiiik25 nigdy nie krylam. pozdrawiam Fiszerowa Odpowiedz Link Zgłoś
beata32 Re: prawidłowość?? - dokrzysipysi Renaty 10.09.04, 10:57 Zazwyczaj jestem miła Czyżbym kiedyś w przeszłości w stosunku do Ciebie nie byłam? W tych nielicznych momentach kiedy nie jestem - staram się być obiektywna. Nie oceniałam Cię i nie pouczałam. Napisałam tylko o moich odczuciach - tak jak Ty. Jeśli sie nie zgadzasz możesz mi podać konkretne przykłady - chętnie się ustosunkuję. (Rety chyba mam dejavu ... rozmawia mi się z Tobą dokładnie jak z Joasik) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: prawidłowość?? - krzysipysi Renaty 10.09.04, 10:54 a wiesz beata,ze ja tez zauwazylam"taka dziwna prawidlowosc",ze wraz z odejsciem joasiiik pojawily sie na forum nowe osoby robiace te same bledy?wiesz o czym pisze? I dlatego wczesniej napisalam, ze jeszcze sie nie ciesze i poczekam na rozwoj sytuacji Pozdrawiam Fiszerowa Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: :) 10.09.04, 11:05 swietna macie zabawe?milo wiedziec co ludzie mysla o nas tak na prawde,widze to po wszystkich wpisach,mam nadzieje,ze jestescie dumne i zadowolone z siebie ze takie rowne z was babki,takie swietne kolezanki,zawsze trzymacie sie razem i macie swietna zabawe.szkoda,ze wiele z was udaje mile kobietki a w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej aha i jeszcze jedno nie zmieniam nicka,nie mam takiej potrzeby by bawic sie w chowanego jak przystalo na dorosla kobiete nie lubie podchodow zycze wam milego dnia i dalszych owocnych,rozwaznych postow i wielu ciekawych tematow do rozmowy asia mama 4,5m Kacperka Odpowiedz Link Zgłoś
beata32 Re: prawidłowość?? 10.09.04, 11:01 prawda, )) I do Ewy - nie wytknęłam swoim postem błędu krzysipysi - tylko zauważyłam, że pisze tak samo jak inne osoby, które tu były i 'papatkały' - tylko tyle )) Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 o RANY 10.09.04, 11:17 JAK WY się wszystkie rozpoznajecie,bo ja mimo czytania postów nie wszystkich oczywiscie nie kojarzę wszystkich.jak to jest ,że rozpoznajecie tą samą osobę o różnych nicku??? czy to są już te forumowe przyjażnie i nie-??? pozdrawiam beata Odpowiedz Link Zgłoś
beata32 Re: o RANY 10.09.04, 11:26 Witam imienniczkę, akurat ja nie mam na forum żadnej przyjaciółki. Oczywiście, że nie wszystkich kojarzę, ale są osoby, które z różnych względów. da się zauważyć. Joasik do takich należy. Pisze dużo i moim zdaniem dość charakterystycznie. A co do rozpoznawania sposobu pisania - kiedyś pracowałam jako korektor tekstów ... więc bardzo zwracam na takie charakterystyczne szczegóły w pisowni uwagę ... ale oczywiście - mogę się mylić. Pewność tu mogliby mieć tylko moderatorzy, ale szkoda im głowę zawracać - kobiety mają ważniejsze sprawy na głowie. Ja chętnie pozostanę ze swoimi domysłami i będę obserwować dalszy rozwój sytuacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: o RANY 10.09.04, 12:03 no dzięki,ja tam czytam,a co do czepiania się to szkoda mojego czasu,wiec wolę omijać.od czasu do czasu coś napiszę papa Odpowiedz Link Zgłoś
beata32 Re: o RANY 10.09.04, 12:10 'co do czepiania się to szkoda mojego czasu' ok, zrozumiałam PS ... strasznie dużo nowych osób dziś nasze forum znalazło - fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: o RANY 10.09.04, 14:21 beata32 napisała: > > Pewność tu mogliby mieć tylko moderatorzy, ale szkoda im głowę zawracać - > kobiety mają ważniejsze sprawy na głowie. Ja chętnie pozostanę ze swoimi > domysłami i będę obserwować dalszy rozwój sytuacji. Jesli nie masz pewności to po co się wypowiadasz? A jeśli już się wypowiadasz to może lepiej jednak poproś moderatora o sprawdzenie czy to ta sama osoba, jak już bawić się w detektywa to na całego prawda )? > > Pozdrawiam > Odpowiedz Link Zgłoś
beata32 Re: do umasumak 10.09.04, 15:16 Nie potrzebuję się bawić w detektywa. Jeśli ktoś ma potrzebę występowania na forum w kilku osobach - to jego sprawa. Napisałam o swoich odczuciach przy okazji czytania tego wątku, dotyczących podobnego sposobu pisania, które zauważyłam u osób występujących pod różnymi nickami. (zresztą chyba nie tylko ja to zauważyłam) Nigdzie nie napisałam że xxx = yyy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: do umasumak 10.09.04, 15:32 beata32 napisała: > Nie potrzebuję się bawić w detektywa. > Jeśli ktoś ma potrzebę występowania na forum w kilku osobach - to jego sprawa. > > Napisałam o swoich odczuciach przy okazji czytania tego wątku, dotyczących > podobnego sposobu pisania, które zauważyłam u osób występujących pod różnymi > nickami. (zresztą chyba nie tylko ja to zauważyłam) Pewnie, że nie jedna. któraś napisała, następna podchwyciła i dawaj! > > Nigdzie nie napisałam że xxx = yyy > Jasne, że nie napisałaś. Osoba o nawet średniej inteligecji dojdzie o co chodzi, nie ma potrzeby wskazywać personalnie nieprawda? > Pozdrawiam > Odpowiedz Link Zgłoś
beata32 Re: do umasumak 10.09.04, 15:55 > Pewnie, że nie jedna. któraś napisała, następna podchwyciła i dawaj! 'dawaj'? ale co dawaj? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: do umasumak 10.09.04, 16:07 beata32 napisała: > > Pewnie, że nie jedna. któraś napisała, następna podchwyciła i dawaj! > > 'dawaj'? ale co dawaj? "dawaj" w potocznym znaczeniu oznacza "huzia na Józia". Dalej nie będę tłumaczyć bo znowu musiałabym powiedzieć - osoba o średniej inteligencji tra ta ta i tak dalej ). Pozdrawiam > > > > Pozdrawiam > Odpowiedz Link Zgłoś
beata32 Re: do umasumak 10.09.04, 16:21 no właśnie - nie było przecież żadnego 'dawaj' ani 'huzia' ... prawda z tą inteligencją to nie będę się wypowiadać ... bo właśnie wczoraj w Radiu Zet 2 razy słyszałam, ze zrobili badania, o inteligencji osób posiadających dzieci ... że zmniejsza się nawet o 20 punktów ...!!! ... nie wiem czy jako mama dwójki - to -40 punktów nie zaliczam ... i może trzeba mi szczególnie dogłębnie tłumaczyć Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emilkaq Re: papajcie kochane emamy 10.09.04, 13:00 Wiecie co??? Czytam, czytam i nadziwić się nie mogę... Jestem na forum od niedawna, ale akurat Joasiiik25 dobrze kojarzę i mam na jej temat swoje zdanie. Ona chciała się tylko pożegnać, skoro Was tak denerwuje i jej nie lubicie, to po co odpisujecie hasła typu, jak fajnie że Cię tu nie będzie. Czasem mam wrażenie, że grupa popularnych i znanych forumowiczek trzyma razem i wystarczy, że jedna rzuci hasło, a reszta jej przytakuje. Dla mnie szok poprostu, celowo robić komuś przykrość, komuś kto Wam zaufał i zwierzał się ze swoich problemów. Asiu, mam nadzieje że się zbytnio nie przejęłaś, życzę Ci wszystkiego naj!!! Aga mama Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: papajcie kochane emamy 10.09.04, 17:34 ja akurat "stoję" na forum na uboczu, na razie tylko dwóm osobom, co to się mnie czepiały, napisałam, że mam gdzieś je i to, że one mnie nie lubią, bo ja się z nimi nie zgadzam. Ale to jest ludzkie, ze tworzą się kółka wzajemnej adoracji i nie ma co się dziwić, jak w życiu, kochana, jak w życiu. Dziewczyny potrzebują akceptacji. Tylko tyle, aż tyle, dlatego tak wiele akcji typu huzia na Józia. Nawet wspólne anse dają poczucie wspólnoty i akceptacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aha44 Re: papajcie kochane emamy 10.09.04, 15:11 Muszę TO powiedzieć. Otóż, Wypowiedzi ,powiedzmy na pograniczu chamstwa nie świadczą o inteligencji,raczej o, powiedzmy pseudobłyskotliwości.I nie są to bynajmniej wypowiedzi typu Ty głupia krowo,w których intencje są jasne i zrozumiałe ,ale zawoluowane złośliwości, które mają na celu poniżenie rozmówcy. Zwracanie komuś uwagi,że robi błędy ortograficzne jest wyrazem braku dobrych manier.Nie jesteśmy w szkole , tylko na forum , na którym dyskutują osoby dorosłe. Dajcie żyć baby . Post jest ogólny . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marianka15 Re: Słyszałyście o dysortografii ? 10.09.04, 17:40 Słyszałyście? W dzisiejszych czasach, kiedy ta przypadłość jest tak dobrze znana, chyba nie na miejscu jest wytykanie obcej osobie błędów ortograficznych... Niektórzy nawet nie wiedzą, że cierpią na podobną dysfunkcję... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Słyszałyście o dysortografii ? 10.09.04, 17:43 dziwnym trafem przechodzi ona po intensywnych ćwiczeniach, o tym pewnie już nie słyszałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Słyszałyście o dysortografii ? 10.09.04, 19:00 Nie przechodzi u bardzo wielu ludzi. Dziwnym trafem. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Słyszałyście o dysortografii ? 10.09.04, 19:21 przechodzi, nie przechodzi, ale zeby nie wiedziec , ze sie to ma!? to jest dopiero przypadek! Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Słyszałyście o dysortografii ? 10.09.04, 20:48 To wtedy, gdy się ma tak głęboką dysleksję, ze nie można przeczytać co się napisało, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
marianka15 Re: Słyszałyście o dysortografii ? 11.09.04, 19:46 alpepe napisał: > dziwnym trafem przechodzi ona po intensywnych ćwiczeniach, o tym pewnie już nie > > słyszałaś? Tak kochana alpepe? To znaczy, że moi uczniowie w szkole średniej są po prostu tumanami i tłukami, skoro ćwiczą począwszy od podstawówki i im nie przechodzi? Jeżeli jesteś taka madra, to powiedz im to, bo ja się tego nie podejmuję! Nie mam Twojego tupetu Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: papajcie kochane emamy 10.09.04, 22:07 Szczerze mówiąc to czy Joasik będzie na tym forum czy nie ani mnie ziębi ani grzeje. Jednak wydaje mi się, że będzie tak samo jak z mamą-radka która z wielkim halo odchodziła a nadal postuje bardzo często. Pomimo tego jeżeli autorka postu rzeczywiście ma zamiar odejść na dobre mówię jej do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas A ja i tak Was wszystkie lubie... 10.09.04, 23:01 ...mimo, ze ujezdzacie rowno po Joasiiiku (ja nie mam nic przeciwko niej). Czasem ktoras z mam palnie cos mocno kontrowersyjnego, ale (taka jest moja dewiza) jesli sie chce byc tolerowanym, to trzeba byc tolerancyjnym. PS. Dajcie juz odetchnac Joasi... pewnie jej uszy splonely Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: A ja i tak Was wszystkie lubie... 11.09.04, 00:28 edzio_grubas napisał: > ...mimo, ze ujezdzacie rowno po Joasiiiku (ja nie mam nic przeciwko niej). > Czasem ktoras z mam palnie cos mocno kontrowersyjnego, ale (taka jest moja > dewiza) jesli sie chce byc tolerowanym, to trzeba byc tolerancyjnym. PS. Dajcie > > juz odetchnac Joasi... pewnie jej uszy splonely i o to chodzi ) Odpowiedz Link Zgłoś