Dodaj do ulubionych

Narty w Świeradowie???

08.02.15, 19:44
Tak wlasnie mi mignela reklama w tv i weszlam sobie poogladac i chyba sie powoli napalam. Jest tam w miare sensownie dla mocno poczatkujacych narciarzy? Cos dla dzieci, ew. taty z mlodszym kiedy mama ze starszym beda udawac, ze szusuja??? Wyjazd krotki, weekendowy. Ewentualnie mozecie polecic jakis hotel blisko gondoli, ze sniadaniami i najlepiej basenem?
Obserwuj wątek
    • paul_ina Re: Narty w Świeradowie??? 08.02.15, 20:32
      tak, dla mocno początkujących jest super, dla zaawansowanych - nudziarstwo
      ogólnie jak zaczynacie jeździć to pokochacie Świeradów

hoteli i noclegów jest bardzo dużo, ogólnie wydaje mi się, że można pojechać w ciemno
      • mea8 Re: Narty w Świeradowie??? 09.02.15, 15:38
        Dzieki serdeczne. Moze ktos jeszcze cos???
        • jesienna.nuta Re: Narty w Świeradowie??? 09.02.15, 15:42
          Malachit Interferie - całkiem sympatyczny, niedrogi hotel z basenem. Najfajniej jest w apartamentach na najwyższych piętrach. W Malachicie podają jedną z najlepszych kaw w Polsce.
          • q_fla Re: Narty w Świeradowie??? 09.02.15, 15:57
            W Izerskiej Chacie, tuż przy gondoli podają najlepszego pstrąga w Polsce, oraz kaszankę z pieca...
    • ywwy Re: Narty w Świeradowie??? 09.02.15, 16:24
      Tak, dla początkujących tak! Bardzo klimatyczne miejsce, warto!
      Mi tutaj na forum dziewczyny poleciły Czeszkę i Słowaczkę - byliśmy bardzo zadowoleni!

Ale hotel jest na uboczu, położeniem przypomina schronisko górskie, a i basen nie za duży. Ale dla dzieci wystarczy. Na narty też daleko- właściciele dowożą do gondoli, za to powrót na deskach do hotelu smile

Ze względu na narty polecam zdecydowanie lokalizację Flinski Hotel, z zewnątrz świetnie się prezentuje. Obok wyciąg talerzykowy dla dzieci w sam raz . A potem kolejka gondolowa- główna atrakcja Świeradowa. Masz bardzo blisko do gondoli. Ale daleko do "centrum" czyli parku zdrojowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka