Dodaj do ulubionych

Jakie zabiegi na pupę przed latem?

23.02.15, 21:39
Moje lustro twierdzi, że udom i 4 literom przyda się jakiś lifting przed wbiciem się w strój kąpielowy. Cellulit je pokonał tej zimy.
Jakie stosujecie zabiegi na pozbycie się kliku cm z obwodu i likwidację pomarańczowej skórki?
Co będzie lepsze: body-therm czy masaże bańką chińską?
Obserwuj wątek
    • lily-evans01 Re: Jakie zabiegi na pupę przed latem? 23.02.15, 21:44
      Dużo seksu w różnych karkołomnych pozycjach tongue_out.
      • najkana Re: Jakie zabiegi na pupę przed latem? 24.02.15, 09:45
        Jak najbardziej pomocne big_grin

Ale ta bańka chińska- to bolesny zabieg? bo w najbliższym salonie mam do wyboru właśnie masaż bańką albo bodytherm z guam. Nie wiem co będzie lepsze na ujędrnienie i pozbycie cellulitu.
        • kk345 Re: Jakie zabiegi na pupę przed latem? 24.02.15, 09:48
          Jeśli sądzić po różnych wyciekających do sieci zdjęciach celebrytek/aktorek/supermodelek z workiem pieniędzy i sztabem ludzi od urody, przyłapanych znienacka na plaży bez fotoszopa, skuteczny zabieg NIE ISTNIEJE.
          Pozostaje cieszyć się, ze jest z tyłu i nie musisz go oglądać. Pomogłam?
          • rhaenyra Re: Jakie zabiegi na pupę przed latem? 24.02.15, 09:59
            big_grin
      • antyk-acap Szczególnie bdsm 24.02.15, 10:22
        Lanie pokrzywami czyli masaż bdsm
    • sonniva Re: Jakie zabiegi na pupę przed latem? 24.02.15, 09:49
      Bieganie 3 razy w tygodniu po 12-15 km i będzie ok. smile Masaże ... tak ... ale to dopiero po bieganiu kochana smile
      • najkana Re: Jakie zabiegi na pupę przed latem? 24.02.15, 10:29
        Biegać mam zabronione (bolący staw) , mogę spaaaacerooować. To chyba od razu 50 km bym musiala wink
    • morgen_stern Re: Jakie zabiegi na pupę przed latem? 24.02.15, 10:04
      Ćwiczenia na maszynie:
      https://www.gymsource.com/media/catalog/product/cache/1/image/650x650/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/C/Y/CYB-Eagle-Glute-1_2.jpg
      i przysiady. Wypychanie podobne jak na maszynie powyżej można też robić w domu, z obciążeniami lub bez.
      https://www.leanitup.com/wp-content/uploads/2013/09/1_hd.jpg
      Tu są też proste domowe ćwiczenia:
      https://img.zszywka.pl/1/0346/w_0382/dieta/cwiczenia-na-jedrne-posladki.jpg

Bańka chińska jako dodatek. Niestety, żeby były efekty trzeba się trochę spocić.
      • najkana Re: Jakie zabiegi na pupę przed latem? 24.02.15, 10:32
        W domu się nie zmuszę do ćwiczeń, próbowałam, nie cierpię takich stacjonarnych. Wolałabym już kopać rowy łopatą bo to fajne fizyczne zmęczenie. Tylko w mieście trudne do wykonania smile Chyba muszę ruszyć 4 litery na fitness.
    • bei Re: Jakie zabiegi na pupę przed latem? 24.02.15, 10:19
      Projekt 300 przysiadów, ćwiczenia na schodach ( wygooglasz)
      Odkurzacz ( moze byc nawet ten domowy, kolezanki przetestowaly, efekt spektakularny zwłaszcza do kosztów, a i siniakow mniejsmile
      Qp jeszcze spalacz skorki pomaranczowej i duzo folii spożywczej i dobrą książkę.
      Smaruj, zawijaj się na godzinkę i pod kocyk.
      Pod prysznic szorstka myjka....w cellulicie , tz w walce z nim najbardziej dziala masaż , mechaniczne rozbijanie .
      Mozna masować cialo bez chemicznego wsparcia i juz mamy niesamowite efekty.
      • najkana Re: Jakie zabiegi na pupę przed latem? 24.02.15, 10:27
        yyy...dobrze rozumiem, że mam się "odsysać" domowym odkurzaczem?
    • princess_yo_yo Re: Jakie zabiegi na pupę przed latem? 22.07.15, 12:08
      bieganie, proponuje zaczac juz teraz zeby zdazyc wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka