hema14 Re: Ile waszym zdaniem 02.04.15, 14:12 Nie znam się, ale strzelam, że 87kg. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Ile waszym zdaniem 02.04.15, 21:03 Nie wiem, ale też tak myślę, że koło 100 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Ile waszym zdaniem 02.04.15, 22:21 autorko watku, czas zrzucic te 50kg nadwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
hukop Re: Ile waszym zdaniem 02.04.15, 23:45 To jest zdjęcie mojej koleżanki, wczoraj była u mnie i rozmawiałyśmy że się odchudza i powiedziała że waży 125 kg jakoś nie chce mi się w to wierzyć, bo przecież na tyle nie wygląda. Nie mam w domu wagi a szkoda bo bym chciała na własne oczy się przekonać w życiu bym tyle jej nie dała 125 kg ! Dlatego wrzuciłam tu jej zdjęcie, oczywiście za jej zgodą bo chciałyśmy sprawdzić co wy o tym myślicie. A więc większość z was dała jej też mnie kg. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Ile waszym zdaniem 02.04.15, 23:57 Najwięcej ważyłam 78 kg przy wzroście 162 centymetrów i wyglądałam jednak mniej masywnie niż osoba na tym zdjęciu. To 125 kg jest prawdopodobne, zwłaszcza, jeżeli dziewczyna jest wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
hukop Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 00:33 wzrostu ma 1,65 wcześniej ważyła 129 kg ale zaczęła się odchudzać i 4 kg już schudła, mam nadzieje że jej się uda bo bardzo ją lubię. A tak w ogóle mam jedną taką znajomą która jest grubsza od mojej koleżanki a waży mniej, trochę to dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
hukop Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 00:44 Dlaczego? że tyle waży? Ja też jestem w szoku ale wiecie co? On mówiła że ona się waży w domu, na wadze elektronicznej, kupiła sobie w markecie za 30 zł to przecież też nie wiadomo czy ta waga pokazuje jej tam dobrze. Poradziłam jej że jak się odchudza to lepiej żeby się mierzyła, lepiej moim zdaniem oceni czy jej ubywa bo jakoś nie mam przekonania do tych wag. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 00:47 Właśnie ja nie wiem czy te wagi elektroniczne są takie ok - moja waga pokazuje różnie w zależności gdzie się ją ustawi - czy płytki w łazience czy w kuchni czy panele. Odpowiedz Link Zgłoś
hukop Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 00:55 Ja takiej wagi w życiu nie miałam ale kiedyś coś czytałam o tych wagach że fałszują wagę. To w takim razie jak ma poznać na 100 % swoją wagę? Wiadomo że jest przy sobie i chce się odchudzać to najważniejsze ale w sumie jak ja bym się odchudzała, to bym jednak chciała znać swoją prawdziwą wagę a nie tak jak mówisz, w dużym pokoju ważysz tyle i tyle a w łazience już mniej Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 00:59 Lepiej mierzyć sobie obwody. Odpowiedz Link Zgłoś
a.n.a0 Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 06:51 Matko tak sie zapuscic to szok. Ja waze ok 69 przy wzroscie 169. Ale przytylam 3,4 kg bo zarlam chipsy i slodycze. Jakbys tak wziela sie za diete to 20kg mniej. Znam rozne diety i jakies 4 lata temu schudlam 10 kg. Te 10 to troche bylo za duzo. Ale jednak. Jak widze takie kobiety to wiem ze sie same pasą. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 09:30 Nie mierz wszystkich swoją miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 12:07 Nie trzeba żreć, można jeść zdrowiej a i tak przytyć - wystarczy zmiana trybu życia, pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
kill.emall Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 12:11 Prawidłowa waga jest wzrost minus 110 dla kobiety. Nadwaga 10 kg to faktycznie z objadania, ale jak się waży o 70 kg za dużo to jest dla mnie dziwne. Albo jakaś choroba, albo nie wiem jakie objadanie, przecież nabranie 70 kilowej nadwagi to musiało trochę trwać. Ja palpitowałam przy nawet 2-3 kg dodatkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 12:02 a ile taka waga moze falszowac? 2-3kg? toz to praktycznie nic. poza tym niewazne ile kto wazy a jak wyglada i jakie ma proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 10:42 no ale nawet jak waga przekłamuje to nie o 40kg jak ma 165cm to jak najbardziej moze wazyc 120kg. Odpowiedz Link Zgłoś
kill.emall Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 11:53 Hukop, opadła mi szczęka, bo przy tym wzroście taka waga to jest CHOROBLIWA otyłość. Koleżanka powinna zrzucić kilogramy przede wszystkim dla zdrowia. Możemy sobie tu pierniczyć na forum ile wlezie o akceptacji, szczęściu i źle dobranych ciuchach, ale takie są fakty. Przede wszystkim ZDROWIE. Jeśli czegoś z tym nie zrobi, nabawi sie mnóstwa dodatkowych dolegliwości, o ile już się nie nabawiła. Polecam obejrzeć w necie przemianę Dominiki Gwit (aktorka młodzieżowa) i uwierzyć, że takie duże zmiany są możliwe. Waga elektroniczna może się mylić, ale o kilka kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 12:06 Dziś w DDTVN była dziewczyna która schudła 65 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 06:10 hukop napisała: > To jest zdjęcie mojej koleżanki, wczoraj była u mnie i rozmawiałyśmy że się odc > hudza i powiedziała że waży 125 kg Ha! Byłam najbliżej Lata praktyki Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 01:37 Co waszym zdaniem robi, skoro sie zapusciła? Nianczy dzieci? Swoje, cudze? Jest programistką w wieku 40 lat, fascynuje ją ta robota i ma niskie libido? Jest zbuntowaną nastolatką, która postanowiła sie zapuscic, zeby udowodnic, ze jej iq 150 nic nie znaczy dla facetów? Jest nastolatką, której matka wypusciła te zdjęcia, zeby ją zmotywowac, mimo ze od dziecka karmiła ją szitem? Odpowiedz Link Zgłoś
hukop Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 02:03 A ty co? Z policji jesteś że się tak dopytujesz? Co cie to obchodzi co robi w życiu prywatnym i kim jest? Może powiesz czym ty się zajmujesz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 09:31 A co Ciebie to obchodzi?! Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 11:59 Jak rany, po kiego grzyba siedzisz na tym forum? Żeby każdemu pytać "co cie to?" Nie czytaj, zdrowsza będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 10:46 moze jest szczęsliwą mężatką, przygotowującą pyszne posiłki i cieszącą się stuprocentową akceptacją męża?... Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Ile waszym zdaniem 03.04.15, 12:00 Ważę dużo, jestem niska, wyglądam lepiej niż kobieta na fotce. Obstawiam 100 -110. Odpowiedz Link Zgłoś