Dodaj do ulubionych

Szerokie (grube?) biodra

07.04.15, 17:28
Normalnie bym się nie czepiała, ot gruba baba i tyle, ale na boga jakie piękno, jaki atrybut, to zwykłe kalectwo, promowanie chorobliwej otyłości staje się jak widać modne, na razie w USA, ale sądząc po bardzo otyłych promowanych ostatnio modelkach, rozsiewa się coraz dalej. To ja już sto razy bardziej wolę wychudzone wieszaki.

Tu link:

onet.tv/l/stylzycia/kobieta-ktora-ma-najwieksze-uda-na-swiecie/q50030
Obserwuj wątek
    • mildenhurst Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 17:40
      auć. długo nie pociągnie, ale odejdzie piękna, w swoim przekonaniu.
    • stasiowa-marynia Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 17:42
      mam w biodrach 110 cm. właśnie pozbyłam się kompleksów.
      • jesienna.nuta Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 17:45
        Ja mam 100 - idę coś zjeść.
      • mildenhurst Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 17:45
        ale tłuszczu już nie, akceptacja swojego ciała nie zawsze idzie z natychmiastowy jego wypięknieniem czy też ozdrowieniem. To tylko perspektywa widzenia.
      • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 17:53
        stasiowa-marynia napisała:

> mam w biodrach 110 cm. właśnie pozbyłam się kompleksów.

????
        Nie wierzę, że można być tak tępym.
        • kota_marcowa Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 18:07
          Bo co? Bo napisała wprost to, o czym większość myśli ukradkiem? Ta kobieta jest obleśnie spasiona i nie dość, że nie zamierza nic z tym robić, to uważa to za piękne i chełpi się tym, uważa za wzór godny naśladowania, a prawda jest taka, że wygląda obrzydliwie.
          • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 18:17
            ???
            Nie. Napiszę bardzo grzecznie: nie podoba mi się ciało tej pani.
            Ale totalnie żenującą tępotą jest tzw. "pozbywanie się kompleksów" w odniesieniu do sylwetek innych osób.
            Znaczy, jak któraś uważa, że ma np. okropny cellulit to wystarczy jej, że popatrzy np. na Serenę Williams i od razu pozbędzie się kompleksów?
            Nie dość, że niskie, tępe i żenujące to jeszcze w dodatku absolutnie tak nie działa.
            • fornitta69 Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 23:23
              Nie zgadzam sie. Patrzenie na Serene Williams i pozbywanie sie kompleksow jest ok. mysle sobie: ma cellulit ale jest kobieta sukcesu i w dodatku chyba lubi swoje nieidealne cialo,warto brac z niej przyklad. Ale juz patrzenie na ludzi chorobliwie otylych zeby sie pozbyc kompleksow jest dla mnie bez sensu. Chociaz jak komus pomaga to czemu nie wink
              • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Szerokie (grube?) biodra 08.04.15, 09:11
                Ale to przecież nie o to chodzi. A o dowartościowanie się czyimś kosztem.
    • kozica111 Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 17:58
      Wygląda jakby ją coś oblepiło.
    • fornitta69 Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 18:10
      Ona jest cala za gruba ale fakt,ze najbardziej jej wchodzi w biodra i wyglada to nieproporcjonalnie. Ale mnie sie i tak bardziej podobaja babki ktorym idzie w biodra niz w biustobrzuch. jakby sie az tak nie utuczyla byloby ok.
      • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 18:19
        Znam dziewczynę, która nosi rozmiar 36 od pasa w górę i 44/46 od pasa w dół.
        • gazeta_mi_placi Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 19:30
          Lepiej byłoby na odwrót.
          • azja-od-kuchni Re: Szerokie (grube?) biodra 08.04.15, 01:50
            Gazeta Tobie słabo ... pomyśl, że ja widuję prawie takie na żywo... i w dodatku odziane w leginsy i króciutką kurtkę ....Czasem te d pu sa tak wielkie, że nie mają siły się poruszać i nawet po skepie poruszają się wózkiem elektrycznym ... otyłośc to inwalidztwo niestety Ameryka tego nie widzi...
            • gazeta_mi_placi Re: Szerokie (grube?) biodra 08.04.15, 10:04
              To bardzo smutne.
      • moofka Re: Szerokie (grube?) biodra 08.04.15, 05:03
        Wszędzie jej wchodzi, badziuch tez jet wielki i ramiona jak baobaby. Tyle ze przy 2-metrowej d?pie mało co zaimponuje
    • kropkacom Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 18:21
      Boisz się, że od patrzenia na nią przytyjesz? big_grin
      • kropkacom Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 18:22
        Podpowiadam, nie patrz.
      • kota_marcowa Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 18:37
        Nie, zniesmacza mnie promowanie chorobliwej otyłości i kalectwa jako czegoś atrakcyjnego i godnego naśladowania.
        • kropkacom Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 18:44
          To jest promowanie? Kolejne bicie piany. Raczej pomyśl, czemu ty na to trafiłaś, bo gdyby nie ty o pani nie miałabym pojęcia.
          • kropkacom Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 18:47
            Chyba, ze to ty panią promujesz. Tu pełna zgoda.
        • zuleyka.z.talgaru Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 20:06
          Ale promujesz - bo ja w ogóle o tej kobiecie nie słyszałam zanim nie weszłam do tego wątku.
          • kota_marcowa Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 20:11
            Było na głównej onetu to wlazłam, tak mnie to obrzydziło, że musiałam to z siebie wyrzucić na forum, niech inni tez cierpią tongue_out
    • gazeta_mi_placi Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 19:30
      Słabo mi, słabo.
    • kkalipso Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 19:56
      Mam 94 to pewnie jak jej jedno udo.
      Dla mnie wygląda jak kaleka.
      • cosmetic.wipes Re: Szerokie (grube?) biodra 08.04.15, 07:38
        Ona jest kaleką.
        Nie może normalnie wejść do brodzika, nie może długo stać. Nie chcę wiedzieć w jakim stanie jest jej kręgosłup i stawy.
    • 4inside Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 20:02
      Moja babcia wyglądała bardzo podobnie.
    • edelstein Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 20:16
      Juz ja kiedys widzialam.Dla mnie masakra.
    • klubgogo Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 21:11
      No kalectwo.
    • thea19 Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 22:13
      a co w tym ladnego? nawet do wielkiego amerykanskiego samochodu ledwo sie wgramolila. 2,5m w obwodzie to dramat (to 2 grube baby) a nie atrybut.
    • claudel6 Re: Szerokie (grube?) biodra 07.04.15, 22:59
      ona cierpi na defekt genetyczny, na który cierpiała Saartjie Baartman, hotentocka Venus, to się nazywa Steatopygia i występuje u osób pochodzących z chyba dwóch plemion w Afryce.
      • annpierle Re: Szerokie (grube?) biodra 08.04.15, 19:59
        Czy ktos powie, dlaczego u mnie sie wyswietla napis: "Nie mozemy wyswietlic filmu. Film jest niedostepny w twoim kraju."?
        Cenzura netu? (nie mieszkam ani w Chinach, ani w Korei pln)
    • dziennik-niecodziennik Re: Szerokie (grube?) biodra 08.04.15, 10:58
      mnie rozbroiło to co tam panowie mówili ze "jak mozna miec taki dół szeroki i taka szczupłą górę". przy całej mojej sympatii do krągłości - no szczupłej góry to ta pani nie ma.

a ogolnie - cóż, kalectwo. ale fajnie że sie akceptuje i że się sobie podoba. byle juz nie tyla bardziej.
      • kota_marcowa Re: Szerokie (grube?) biodra 08.04.15, 11:04
        przy całej mojej sympatii do krągłości - no szczupłej
        > ] góry to ta pani nie ma.
        >

Według standardów amerykańskich, niestety masad
        • azja-od-kuchni Re: Szerokie (grube?) biodra 08.04.15, 14:33
          A wiesz jakie to jest fajne ... w Polsce nosiłam 14 w Sinagpurze 16 ,a w Stanach noszę 12 ... czasem nawet spodnie 10, bo ja cycasta jestem.... ( Nie schudłam po drrodze ani trochę )
          • hipinka Re: Szerokie (grube?) biodra 08.04.15, 16:47
            Moja znajoma Amerykanka, która w Stanach uchodzi za szczupła osobę i nosi ciuchy XS w Polsce musiała zakupić L ??
            • azja-od-kuchni Re: Szerokie (grube?) biodra 08.04.15, 20:24
              Hipinka napisała :
              Moja znajoma Amerykanka, która w Stanach uchodzi za szczupła osobę i nosi ciuchy XS w Polsce musiała zakupić L

Wcale mnie to nie dziwi...
      • 3-mamuska Re: Szerokie (grube?) biodra 08.04.15, 19:44
        Chodzi raczej o proporcje ciale.
        Ma bardzo szczupła talie, biorąc pod uwagę obwód bioder, nie o szczupłość.
    • 3kolorniebieski Re: Szerokie (grube?) biodra 08.04.15, 16:59
      Przykro pisać,ale mnie obrzydzaja takie tluscioszki;w ogóle grubi ludzie.okropienstwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka