Dodaj do ulubionych

Powrót do pracy :)

14.04.15, 13:00
Nigdy nie myślałam, że to może być taka radość, a jest; po prawie 11 miesiącach bycia na zwolnieniu (szpital, L4 po szpitalu, świadczenie rehabilitacyjne z ZUS-u) za tydzień wracam do pracy. Dziś byłam tak orientacyjnie i cieszę się, że wracam, chociaż nie ukrywam, że czas ten miałam i na rehabilitację, ale też dla siebie: na odpoczynek, czytanie, a także ematkowe forum.
Ale naprawdę cieszę się, że wracam i co prawda zaraz wpadnę w wir matur, i słuchania ustanych, i sprawdzania pisemnych, ale chce mi się bardzo.
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: Powrót do pracy :) 14.04.15, 13:22
      smile Miłe to smile
      ja aktualnie jestem na zwolnieniu i zapowiada się dłuższe, na pewno kilkumiesięczne. Obejrzę zaległe filmy, poczytam książki i z zazdrością będę patrzeć jak reszta rodziny jeździ na wycieczki rowerowe sad
      • marzeka1 Re: Powrót do pracy :) 14.04.15, 13:25
        Bo na to nagle jest czas, to takie fajne, gdy do tego dochodzą dobre wyniki i zdrowie- do takie nakręcenie z radości życia smile
        Aurinko, zdrowia życzę smile
      • kk345 Re: Powrót do pracy :) 14.04.15, 13:27
        Aurinko, Ty też zdrowiej, niech marzeka przeciera śladybig_grin
    • kk345 Re: Powrót do pracy :) 14.04.15, 13:24
      Gratulacjebig_grin Dobrze, ze wszystko ze zdrowiem w porządku, wracaj do pracy.
      • chocolate_cake Re: Powrót do pracy :) 14.04.15, 13:25
        Dobrze że jesteś zdrowa smile
        Pozdrawiam.

I tak akurat na matury smile
    • marychna31 Re: Powrót do pracy :) 14.04.15, 13:25
      gratulacjesmile
    • princess_yo_yo Re: Powrót do pracy :) 14.04.15, 13:28
      tak jest praktycznie zawsze smile siedze teraz w domu z czterema chirurgicznymi drenami wiec codzienny spacer po kawe jest przygoda i tak, mimo ze doceniam 'czas wolny' bardzo chcialabym wstac rano i isc do pracy. mam szczera nadzieje ze zaczne czesciowo wracac do biura za jakies 2 tygodnie.
      ciesze sie ze ty sie juz cieszysz!
    • gazeta_mi_placi Re: Powrót do pracy :) 14.04.15, 14:50
      Współczuję, miałaś chwilę świętego spokoju, a teraz znowu kierat, Trzymaj się piwo
      • marzeka1 Re: Powrót do pracy :) 14.04.15, 14:55
        E tam, współczujesz, to akurat kierat, który lubię i chcę. Fakt- święty spokój trochę trwał smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka