Dodaj do ulubionych

Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie...

28.04.15, 10:02
z doktorem Derkiem Shepardem?sad(( Ponoć dlatego, że aktor za bardzo gwiazdorzył. Ale i tak mi smutno, bo nie wyobrażam sobie serialu bez jego postaci.
Obserwuj wątek
    • nika222 Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 10:12
      Tak, słyszałam. Miałam takie przeczucie od początku ostatniego odcinka. Trochę szkoda, bo fajny on jest, ten Shepard.
      • zlotarybka_1 Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 10:14
        a co sie stanie?
        • aurinko5 Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 11:07
          Już się stało sad aż mi w oczach łzy stanęły sad Marka i Lexie jakoś przebolałam, ale Derek ?
          • arista80 Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 11:13
            No to jest przecież jedna z głównych postaci. Zastanawiam się kogo (i jak szybko) po Shepardzie pchną w ramiona Meredith.
          • nanuk24 Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 16:29
            Po odejsciu Christine Young przestalam ogladac. Shonda usmieraca pomalu glownych bohaterow, na koncu chyba juz nikt nie zostanie. ydaje mi sie, ze ona jest zajeta innymi serialalmi, a do tego stracila serce i zapal i jej wychodzi to co widac.
            No i co tu duzo mowic, Mark mial piekny pozegnalny odcinek, Christine nawet kilka odcinkow, kazdy bohater mial swoj piekny pozegnalny odcinek, tylko nie Derek, a jakby nie patrzec jeden z wazniejszych glownych bohaterow.
    • filipianka Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 11:16
      taaa
      oglądałam w weekend
      sposób konkuruje z naszymi rodzimymi kartonami
      ale ironia udana, fakt
      • karme-lowa Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 11:17
        A jak zginie?
        • arista80 Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 11:20
          W wypadku samochodowym
          • karme-lowa Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 11:24
            Szkodasad
        • filipianka Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 11:27
          najpierw uratuje ofiary wypadku, na drodze przez którą nic nie jeździ, po wszystkim wsiądzie do samochodu i stając na środku jedni będzie sięgał po telefon i akurat wjedzie ciężarówka
          następne odwieziony do małego szpitala padnie ofiarą małej siły przebicia młodej kobiety lekarza i nie zrobią mu tomografii, potem na stole się zorientują że ma krwiaka w mózgu i będą czekać 1,5 godziny na neurochirurga aż skończy kolację
          uratowane ofiary wypadku będące w tym samym szpitalu powiedzą, że tan facet to Derek chirurg z USA i w ten sposób wujek google naprowadzi ich do Mer, która wyjątkowo nie będzie miała co zrobić z dziećmi, więc zaciągnie je ze sobą w nocy do odległego szpitala, aby tam udzielić lekcji młodej lekarce, a następnie bez konsultacji ze znajomymi specjalistami, bez telefonu do rodziny, podpisze papiery dotyczące organów i odłączą Dereka od aparatury
          ciekawe czy na pogrzeb przyjedzie Addison i Cristina?
          • ginger.ale Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 13:12
            nie oglądam tego serialu, ale opis jak z telenoweli smile
    • sadosia75 Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 11:24
      I tak go przecież nie było praktycznie w tej serii, później niby wrócił i BUM.
      No cóż. O ironio Greyowej nawet powieka nie drgnęła. Biedna taka obstrzykana. Jak dla mnie to po odejściu Kryśki serial stracił. I jakoś tak dla zasady oglądam niż z chęci.
      • loola_kr Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 14:46
        Cristina odeszła?
        Derek nie żyje?
        o matko!
        • sadosia75 Spojlery 29.04.15, 11:39
          Prawda?!
          A Callie rozstała się z Arizoną. I co najsmutniejsze : Karev się zrobił maślano nudny i Grejowa znalazła kolejną siostrę,która pewnie podzieli los siostry poprzedniej....
    • zuleyka.z.talgaru Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 13:30
      Powiedział, ze już dawno myślał o odejściu z serialu i teraz nadarzył się dobry moment.
      Acz szkoda, szkoda sad
      • arista80 Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 13:39
        Ja słyszałam, że ponoć zaczął za bardzo gwiazdorzyć, dlatego Shonda Rhimes postanowiła się go pozbyć w tak dość okrutny sposób.
    • mynia_pynia Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 16:10
      Skończylam ogpadac na 4 serii, tam sie trup ściele bardziej niz w grze o tron - chociaz i tu co kolejna seria to vaedziej wieje nudą. Patrz Lost itp.
    • stasiowa-marynia Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 18:36
      jeezu,myślałam,że o modzie na sukces rozmawiacie big_grin
    • schat-be Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 20:02
      Nie gwiazdorzy, tylko woli zajmować się karierą kierowcy rajdowego, więc skrócił kontrakt o rok. Reszta ma kontrakty na jeszcze jeden sezon. A potem to nie wiadomo.
      • wioskowy_glupek Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 20:37
        Dawno już tego nie oglądam ale widzę że idą w ślady GOT wink
      • zeldaf Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 29.04.15, 11:46
        Nie wiedziałam, że się ściga zawodowo. Ja z kolei słyszałam o jakiejś niedyspozycji z powodu problemów osobistych (rozwód).
    • nataliam2 Re: Greys Anatomy - słyszałyście co się stanie... 28.04.15, 20:48
      Ja chętnie oglądałam, ale po tym odcinku już mi się nie chce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka