arwena_11 10.05.15, 21:02 No to pierwsze sondaże Duda 34,9 Komorowski 32 Kukiz ponad 20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuleyka.z.talgaru Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:03 Masakra ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:03 Mam nadzieję, że to się jeszcze zmieni. Przynajmniej w drugiej turze Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:04 oby Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:17 kasuja wpisy popierajace Dude tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:18 Jak pisałeś w czasie ciszy wyborczej, to nic dziwnego trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:04 Ale jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:04 Nie ciesz się, PiS ma bardzo zmobilizowany elektorat. W II turze ludzie ruszą tyłki i zagłosują na Komorowskiego. A jeszcze zostaną wyborcy Kukiza, wielu z nich też zagłosuje na Komorowskiego za dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:06 O wybacz, ja na PO już nie oddam nigdy jednego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:18 wolisz PiS? bo jezeli Komoropwski to PO to Duda to piS. Możesz mi powiedzieć CO DOBREGO zrobil PiS dla polskiej gospodarki? Bo jakos sobie nie przypominam, tyle że za wiele nie spie...lili, za to skłocić ludzi potrafili bezkonkurencyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
esme83 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:22 PO miało cztery razy tyle czasu i też nic nie zrobiło, więc im już podziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:33 wieszco, ierd....lisz jak potluczona i nie ty jedna. jeżeli już tak porownujemy to wynik jest niemal remisowy, ani jedni ani drudzy NICZEGO dobrego nie zrobili. PO probowało wprowadzic jakies reformy, niepopularne wśród ludzi i dlatego sobie nagrabili. Kolesiostwo w obu frakcjach takie samo, tylko PiS ma więcej pięknych słow na ustach i sztandarach. Ponadto PO mi tak nachalnie do wyra nie zgląda, choć np. odnośnie nieszczęsnej ustawy antyaborcyjnej też sobie u mnie nagrabili. Ale nikt mnie nie osądzal. A PiS szczuje ludzi na siebie, odżegnuje od czci i wiary tych co nie z nimi, wymysla jakies durne spiski itp. Podoba ci się kandydat na prezydenta przemawiający w kościele? Bo mnie kurna nie. Glosowalam na PREZYDENTA a nie na partię polityczną. A wy to widze traktujecie jak wybory do Sejmu. I żeby bylo jasne - NIGDY nie oddalam w żadnych wyborach parlamentarnych ani samorządowych na ludzi z PO. Ale, jak już pisalam, NIE CHCĘ prezydenta sterowanego przez Jaroslawa i Episkopat Polski, nie chcę czlowieka, który nazywa "oszustwem" osiągnięcia naukowe z dziedziny medycyny tylko dlatego, że mu do światopoglądu nie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
szamanta Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:42 I tak tego nie pojmą o czym piszesz, przecież to dla nich same zalety i superlatywy co taki prezydent z tego kraju zrobi. Wlasnie to o czym powyżej napisałaś, dla wyborców dudy to jak miód na serducho Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 15:17 Jak to - PO nic nie zrobiło? Bezczelnie OKRADŁO ludzi ze 150 miliardów złotych zgromadzonych w OFE, z 2 lat emerytury i z pieniędzy płaconych w podwyższonych podatkach. Do tego dochodzi obniżenie rangi Polski w stosunkach międzynarodowych i niekorzystne umowy międzynarodowe, np. ws. roszczeń żydowskich i redukcji CO2. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 15:33 misiu-1 napisał: > Jak to - PO nic nie zrobiło? Bezczelnie OKRADŁO ludzi ze 150 miliardów z > łotych zgromadzonych w OFE, To chyba Nie PO ale emeryci w takim razie, którzy te pieniądze dostali? Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:23 Możesz mi powiedzieć CO > DOBREGO zrobil PiS dla polskiej gospodarki? No jak to co, z entuzjazmem wydawali nadwyżkę budżetową, która została po Marku Belce. To wymagało wysiłku i umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 21:26 I jeszcze po cichu zamknął spory % żłobków i przedszkoli w całej Polsce, bo im się wydawało, że jak będzie ich mniej, to te głupie baby wreszcie będą siedzieć w domu z dziećmi, co jakże dodatnio wpłynie na kondycję polskiej rodziny, społeczeństwa i przeciętnego obywatela. Głupie baby, zamiast wreszcie zaakceptować swoją jedynie słuszną rolę... przestały rodzić dzieci Niech kto chce mówi co chce (nie jestem fanem PO), ale zrujnowaną przez oszołomów z PiSu infrastrukturę przedszkolno-żłobkową odbudowywało PO. Do jednego z przedszkoli otwartych przez POwców dostał się (jako pierwszy rocznik działalności instytucji) mój syn. W mojej dzielnicy poza tym przedszkolem otwarto w ostatnich latach jeszcze trzy, plus trudne do policzenia punkty opieki jadące na ustawie żłobkowej. Więc jako matka skreślam PiS całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 21:35 Do jednego z pr > zedszkoli otwartych przez POwców dostał się (jako pierwszy rocznik działalności > instytucji) mój syn Brr, jak bym czytala jakis poemat na temat zaslug Lenina czy Gierka, i po co ci ludzie przelewali krew za obalenie komunizmu??? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:08 Też tak uważam więc wynik mnie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:09 ja głosowałam na Kukiza i na pewno nie oddam głosu na Komorowskiego, podobnie jak i wszyscy w moim otoczeniu, którzy teraz zaglosowali na Kukiza Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:12 Ale ci zdecydowanie nie lubiący PiS zagłosują na Komorowskiego, nie łudź się. Odpowiedz Link Zgłoś
5venuss Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:40 a ci, którzy już na PO nie mogą patrzeć zagłosują na Dudę - i też się nie łudź Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:42 Pożyjemy zobaczymy. Najwyżej odszczekam za dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:12 arwena_11 napisała: > jak i wszyscy w moim otoczeniu, którzy teraz zaglosowali na Kukiza Czyli Twój mąż? Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:18 Jeszcze kochanka męża. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:21 cała rodzina i znajomi Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:24 Tak, tak oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:35 a co cię dziwi, że ludzie nie wierzą w Gajowego? Jest ich więcej niż myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:45 Nie - katolstwo po prostu nie głosuje na Kukiza. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:17 lubisz obrażać? Na Kukiza głosowało się żeby pokazać, że nie podoba się obecny układ. Wybór komorowski-duda, będzie głosowaniem przeciw komorowskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
dzikafoka Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:36 Jestem katoliczką i głosowałam na Kukiza. Nie liczyłabym na to, że wyborcy Kukiza pójdą teraz na Komorowskiego. Trochę to naiwne. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 09:25 Nieładnie tak mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
roxa79 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 11:52 mój mąż jest katolikiem i głosował na Kukiza. W II turze zagłosuje na Dudę, ale raczej będzie to głos przeciwko PO i Komorowskiemu niż głos za PISem i Dudą. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:28 A właśnie jestem ciekawa - dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:41 ale co dlaczego? Dlaczego nie Gajowy? Marionetka Po, nie umie dwóch zdań sam sklecić. Nigdy nie byłam elektoratem PO Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:44 Arweno - opowiedz nam proszę jak łączysz katolicką miłość bliźniego z pogardliwymi wypowiedziami na temat prezydenta RP? Spowiadasz się za każdym razem? Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:57 opinia, że Gajowy jest kipeski i nieudolny, nie ma nic wspólnego z miłością bliźniego po wiek wieków trwać będzie Królestwo Boże, nie rządy PO Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:00 wtop.ek napisał(a): > opinia, że Gajowy jest kipeski i nieudolny, nie ma nic wspólnego z miłością bli > źniego Określenie 'Gajowy' jest wyrazem pogardy dla bliźniego. Pogarda jest zaprzeczeniem miłości. Swoją drogą Kukiz też jest myśliwym Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:12 araceli napisała: > Określenie 'Gajowy' jest wyrazem pogardy dla bliźniego. Tak? Jakoś tego nie czuje, "gajowy" kojarzy mi sie dość sympatycznie, dobroduszny pan z wąsami, troche jowialny. Ale skoro mowisz, że to wyraz pogardy, nie bedę go więcej tak nazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:16 nangaparbat3 napisała: > Tak? Jakoś tego nie czuje, "gajowy" kojarzy mi sie dość sympatycznie, > dobroduszny pan z wąsami, troche jowialny. Celem osób, które używają tego określenia (np. tu Arwena) nie jest wyrażenie sympatii. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:19 Ja go nie lubię, ale no Komorowski ma taki wygląd. Popatrz na gajowych w bajkach. To taki okrągły, z wąsemi w kapeluszu, mało lotny człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:21 arwena_11 napisała: > Ja go nie lubię, ale no Komorowski ma taki wygląd. Popatrz na gajowych w bajkac > h. To taki okrągły, z wąsemi w kapeluszu, mało lotny człowiek Ocenianie ludzi po wyglądzie i pogarda - tego Twoja religia uczy? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:24 ale gdzie pogarda? W każdym opisie widzisz pogardę? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:27 W określaniu prezydenta RP per 'gajowy' - czytać nie potrafisz? To już któryś wątek a Ty wciąż to samo. Rozumiem, że ktoś może Ci się osobiście nie podobać ale mimo wszystko to prezydent można się powstrzymać. Tyyyyle gadania było po śmierci Kaczyńskiego o szacunku a tu widać tylko dla jednej frakcji politycznej ten szacunek. PS. Mnie się Duda nie podoba ale jakoś nie nazywam go 'gogusiem' czy 'kenem' po wyglądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:33 araceli napisała: > W określaniu prezydenta RP per 'gajowy' - czytać nie potrafisz? To już któryś w > ątek a Ty wciąż to samo. Ale jak bys go inaczej okreslila zeby bylo wiadomo ze mowisz o komorowskim? Nic innego przeciez nie pasuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:35 Komorowski, Bronisław Komorowski, Pan Komorowski, Prezydent Komorowski..... kilka propozycji dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:35 Ma imię i nazwisko - nie trzeba go 'określać'. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 09:27 A jakie wyzwiska leciały w stronę Kaczyńskiego? Kurdupel to jedno z najłagodniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 09:27 Choć jestem za Komorowskim Gajowy mi nie przeszkadza, śmieszne, takie jajcarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 13:26 Te uwazam ze Gajowy obrazliwe nie jest. "Przez lasy przez dabrowy wedruje gajowy" Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:51 Rozumiem, że spowiadasz się? Czy jednak taka z Ciebie katoliczka jak z koziej dupy trąba? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:04 zuleyka.z.talgaru napisała: > Rozumiem, że spowiadasz się? Czy jednak taka z Ciebie katoliczka jak z koziej dupy trąba? Z tego co pamiętam to jednym z warunków ważnej spowiedzi jest, obiecanie że się więcej tego samego grzechu nie będzie popełniać. Więc katolik nie powinien tak robić: gardzić bliźnim, spowiadać się, znowu gardzić tym samym bliźnim z tego samego powodu i znowu spowiadać się i tak w koło macieju. Z moich obserwacji wynika, że ci tzw. dobrzy katolicy tak właśnie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:20 ja nim nie gardzę. Żadnym człowiekiem nie gardzę. On mnie śmieszy Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:21 Kogo próbujesz oszukać? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:26 Kochana, na pogardę też trzeba zasłużyć. Komorowski jest tak nijaki, że naprawdę ciężko mieć do niego mocniejsze uczucia, niezależnie od tego w która stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 14:48 araceli napisała: > Kogo próbujesz oszukać? > A co ty komu próbujesz znowu wmówić? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:09 arwena_11 napisała: > ale co dlaczego? Dlaczego głosujesz na Kukiza? co Cię przekonuje? (a nie: dlaczego nie glosujesz na gajowego) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:23 Szczerze? Głosuję przeciwko układowi K-D, PO-PIS. Głosuję na Kukiza żeby nie oddać głosu nieważnego. Myślę, ze to będzie bardziej widoczne. W sensie nie mój jeden głos, ale te 20% da partiom na górze do myślenia. W drugiej turze będę musiała głosować przeciw Komorowskiemu. No niestety nie lubię tego, ale wybiorę mniejsze zło Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:26 Podpisuję się pod tym co napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:27 PiS jest mniejszym złem? No cóż, mamy inne pojęcie zła. Odpowiedz Link Zgłoś
evolene Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:45 To niesamowite, tyle osob glosowalo na Kukiza. Faceta, ktory kojarzy pod pewnym wzgledem kojarzy mi sie z Tyminskim, wiekszosc Was powinna kojarzyc kto to Tyminski. Kukiz tez wygadany, gladko gada to co publika chce uslyszec tylko bez tajemniczej teczki. Juz raz prostak byl prezydentem(Walesa), jak widac wiele osob znow chetnie kogos podobnego widzialoby na tym stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:47 Kukiz własnie w tym tvn24, które odsądzał od czci i wiary powiedział co wiedział - za bardzo chyba nie wiedział sam co ma mówić. Generalnie śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:53 Kukiz jest neutralnym kandydatem. Swojski, prosty, coś tam o jowach pogada, w spory swiatopogladowe nie wchodzi. Ni to prawica, ni lewica, wszystkiego po trochu. Glos oddany na niego jest niezobowiązujący, bo nie idzie za tym poparcie dla partii. Idealny kandydat niezadowolonych z zachowania partii parlamentarnych. A jak mu teraz sprzedaż płyt skoczy Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 08:53 Z Kukizem jest taki problem, ze on nawet za bardzo poglądów nie ma rzucanie hasel- obalimy władzę, i Polska dla Polaków to puste hasła- bo jak spytasz jak chce tego dokonac to zaczyna nawijac o JOWach a jak pytasz o JOWy, to on oburzony pustosłowie teraz na fali popularnosci skleci partię, dostanie sie do parlamentu- bo o to wlasnie chodzi i będzie taka drugą samoobroną- zawsze i wszędzie na nie, ale nic konkretnego nie zrobi- ale zarobic zarobi Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 09:00 aneta-skarpeta napisała: > Z Kukizem jest taki problem, ze on nawet za bardzo poglądów nie ma To tak jak spora część Polaków - narzekają, narzekają, ciągle źle ale jak zapytasz o konkrety - pomysłów zero Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 09:11 ale nic > konkretnego nie zrobi- ale zarobic zarobi Mogę podpisać się pod tym, co napisałaś, aczkolwiek nie mogę zgodzić się z ostatnim zdaniem. Kukiz to oszołom i wywrotowiec, bez konkretnej wizji zmian, ale posądzanie go, że pcha się do sejmu dla pieniędzy jest absurdalne. On zarabiał naprawdę niezłą kasę z muzyki, przejście na pensję posła IMO raczej uszczupli jego budżet domowy. Jak dla mnie Kukiz jest ideowcem. Oszołomem - ale ideowym Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 09:25 daj spokoj z tą wielką kasą jako muzyk wielką kasę to robi maryla rodowicz, a nie Kukiz Kukiz w zeszlym roku czy 2 lata temu juz dał popis tego dlaczego nie grają go w radiu- spisek Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 10:41 Zapewniam Cie, że na "wybitnej" płycie nagranej z Borysewiczem zarobił sporo pieniędzy. I trudno zarzucić stacjom, że nie grały piosenek z tej płyty, bo puszczały je do wy...gania Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 11:06 Tu nieco dokładniej o zarobkach Kukiza: Nieco ponad 302 tysiące złotych zarobił w całym 2014 roku Paweł Kukiz. Daje to około 25 tysięcy złotych miesięcznie. Kukiz musiał zdradzić, ile zarabia jako muzyk i felietonista, bo od dwóch miesięcy jest dolnośląskim radnym i jak każdy samorządowiec powinien co roku składać oświadczenie majątkowe. Już wiemy, że Kukiz należy do tych bogatszych samorządowców. Swój potężny dom o powierzchni 450 metrów kwadratowych muzyk wycenił na 1,5 mln zł. Ma też 36-metrowe mieszkanie o wartości 350 tysięcy złotych oraz 0,6 ha łąki, której wartość oszacował na 15 tysięcy zł. Kukiz jeździ 5-letnim audi q7, wartym 150 tysięcy złotych. Na koncie ma 27 tysięcy złotych oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
nusia1100 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 22:56 Szkoda że nie sprawdzili na końcu formularza, tam gdzie są wypisane kredyty Łącznie 800 kPLN, spłacone 200 kPLN. Odpowiedz Link Zgłoś
miodowa2 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 23:21 Marzenie ściętej głowy: ) Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Komorowski: Z gory widac lepiej, z Jasnej Gory 11.05.15, 21:58 www.gloria.tv/media/XrWMfnTfL5J niezle niezle Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:05 No i Kukiz ma dobry wynik Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:06 Wynika z nich, że będę musiała iść na II turę i głosować na Komorowskiego, poprzednio głosowałam na niego. Teraz w ramach protestu nie poszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:06 O dżizas Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:07 Przynajmniej już nie mogą narzekać, że wybory sfałszowane Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:08 Ale to na pewno dzięki własnym długopisom Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:19 Ja użyłam tego co mi komisja dała więc wynik może się jeszcze zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: W Chicago 85% - Dudy, dla Bronka cale 7% 12.05.15, 20:56 Za to wygrał na Białorusi, w Korei i w obwodach zamkniętych w zakładach karnych. W tych ostatnich w sumie nie wiadomo kto go poparł - zamknięci czy ci, co ich nadzorują. Obie możliwości prowadzą do przerażających wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: W Chicago 85% - Dudy, dla Bronka cale 7% 12.05.15, 21:46 Jak bezczelnym trzeba byc i jaki miec tupet jesli uwala sie 2 wazne referenda (wiek emerytalny i szesciolatki), a dzien po przegranym glosowaniu oznajmia radosnie ze oglosi sie referendow w sprawie jow (w sumie srednio istotna sprawa) Banda Tusk, Kopacz, Komorowski, Niesiolowski - przepadek majatku, w Korei ich miejsce, w obozie pracy Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek dlaczego "masakra" i "dzizas"? 10.05.15, 21:09 kiepski prezydent, adekwatne wyniki.... Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: dlaczego "masakra" i "dzizas"? 10.05.15, 21:21 Komorowski oglosil ze od jutra bierze sie do pracy. Wezwal Dude do debaty telewizyjnej. Buuuuuuuhahahhahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: dlaczego "masakra" i "dzizas" 10.05.15, 21:31 Ale co buhahaha? To normalne, że w drugiej turze odbywa się debata kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: dlaczego "masakra" i "dzizas" 10.05.15, 21:33 Dokładnie. Raczej mało normalne robienie pseudodebaty przed pierwszą turą jeśli kandydatów jest więcej niż 2. Odpowiedz Link Zgłoś
5venuss Re: dlaczego "masakra" i "dzizas" 10.05.15, 21:41 Komorowski będzie musiał sobie przygotować wiele kartek do odczytu buhahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: dlaczego "masakra" i "dzizas" 11.05.15, 11:24 misterni napisała: > Ale co buhahaha? Każdy nieuzależniony od reżimowej propagandy i sięgający po różne alternatywne źródła informacji wie, co buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:09 Jeszcze nie wszystko stracone, być może jutro, po przeliczeniu, słupki się zmienią, i już będzie można mówić, że sfałszowane. I że długopisy trefne... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikafoka Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:40 Taaa. A póki co słychać, że Kukiz to tajna broń Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:14 Sfalszowane ewidentnie bo Komorowski ma za wysoki wynik Odpowiedz Link Zgłoś
jakolinska Sensacyjna wypowiedz Komorowskiego 11.05.15, 08:25 Komorowski zapowiedzial ze od jutra bierze sie do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:11 Masakra. Prezydent Duda, pozostaje się pochlastać. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:12 To tylko sondaż w dodatku różnica w granicy błędu. Zobaczymy jakie będą oficjalne wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:14 Wynik nie jest dla mnie zaskoczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
biotka Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:16 Też nie jestem zaskoczona. Komorowski za arogancje oberwał. Teraz się będą bić o wyborców Kukiza, a żaden z nich na poparcie nie zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:18 A nie jest zaskoczeniem, bo jedynie na ematce spotkałam osoby chcące glosować na Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:19 " Gratuluję świetnego wyniku Pawłowi Kukizowi. Jest wielkim patriotą. Jestem gotów, choćby w sprawie jednomandatowych okręgów wyborczych, do dyskusji. O referendum obywatelskim, którym mówił - ja też mówiłem. Żeby rzeczywiście naród miał głos. Jestem zdecydowanie za pomysłem, by milion obywateli żądając referendum, wymuszał to. To jest głos obywateli, on powinien być przez władzę szanowany - mówił " Duda walczy o głosy Kukiza Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:20 Już handluje Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 10:20 zaspany komór już dziś zarządza referendum w sprawie jowów - to oczywiście nie handel i nie żałosne, i oczywiście nie jest to walka o głosy kukiza? fajne, że masz równie żałosnego kandytata co duda - nie dziw się że idzie na remis. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 11.05.15, 10:22 uż handluje big_grin Żałosne. zdajesz sobie sprawę z tego, że i on by zahandlował już wczoraj o 21- ej ale mu na kartce nic nie napisali? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:19 Jak wytkniesz nos z kościoła to zobaczysz też inne Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:22 bo ematka jest przecież niereprezentatywna i gromadzi w sporej części elektorat resortowy Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_magda Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:26 bo to forum jest specyficzne Odpowiedz Link Zgłoś
gebka22 Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:08 Ja też - bo są tu osoby które jakby w innej rzeczywistości żyły, zupełnie oderwane od rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:17 Nie robi to na mnie wielkiego wrażenia. Mam nadzieję, że w drugiej turze ludzie nie dopuszczą Dudy do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2601 Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 21:21 Spora grupa,która głosowała na Kukiza w drugiej turze zagłosuje na Komorowskiego np. moja mama. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 21:24 A spora na Dudę, na pewno będzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
helka.pentelka Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 21:25 eryk2601 napisała: > Spora grupa,która głosowała na Kukiza w drugiej turze zagłosuje na Komorowskieg > o np. moja mama. Spora grupa, która głosowała na Kukiza w drugiej turze w życiu nie zagłosuje na Komorowskiego. Jak wszyscy moi znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 21:31 Ja w życiu nie zagłosuje na Komorowskiego ani na PO, mój głos już dawno bezpowrotnie stracili, co nie oznacza, że od razu polecę głosować na Dudę, ale znam mnóstwo ludzi, których PO strasznie do siebie zraziło i ci również albo nie pójdą albo oddadzą głos nieważny, myślę, że znajdą się osoby, które zagłosują na Dudę - przeciwko Komorowskiemu, więc ta druga tura wcale taka przesądzona z góry nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
szymonekszymon Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 22:21 A co zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 22:24 i tym samym oddamy wladzę w ręce jaroslawa kaczyńskiego oraz Episkopatu Polski, no przepiekna perspektywa, ja pierniczę. Na prawdę nie widzicie, że jeżeli utożsamiacie Komorowskiego z O to tym samym nalezy postawić taki sam znak rowności Duda = PiS? Gospodarczo guzik się zmieni, nic nie poprawią. Duda sobie może prawić farmazony o przywroceniu wieku emerytalnego, ale szans na to nie ma. Za to obyczajowo będzie dno i kilka metrów mułu. Oraz znowu się zacznie sklócanie ludzi, kto lepszy, kto gorszy, ten prawdziwy patriota, ten nie, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
szymonekszymon Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 22:29 A ile nowych pomników powstanie, przed pałacem prezydenckim największy.... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 22:31 . Za to obyczajowo będzie dno i kilka metrów mułu Myslalam ze obyczajowe dno wlasnie sie skonczylo...naprawde nie masz dosc prezydenta ktory bardzo dobrze sie bawi tym ze jest prezydentem.....to przysypianie na waznych uroczystosciach, skakanie po krzeslach, pokrzykiwanie o szogunie....nie wolalabys prezydenta NA POWAZNIE????? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 22:33 Taaa... skakanie po krzesłach. Może jeszcze lewituje nad pałacem prezydenckim? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 22:35 No mnie juz nie obchodzi, niech pakuje manatki i zostawi palac dla powaznych osob.... Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 22:54 Dla maminsynka? Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 22:45 miałam na myśli sferę obyczajową, podejście do najintymniejszych spraw obywateli np. orientacji seksualnej czy wyznania. Pan Dudanp. chciał karac więzieniem za in vitro, być może nadal chce. W końcu uznaje to za oszustwo. Co prawda nie wiem jak to godzi z wiedzą o tych tysiącach ludzi urodzonych dzięki temu "oszustwu" ale jednak. Nie chcę zamordyzmu w kraju. A co do "slkakania po krzesłach" to kwestia byla już wyjasniana do wyrzygania i tylko wyjątkowo nieżyczliwi ludzie nie chcą nadal przyjąć faktów do wiadomości - to NIE BYŁO krzesło. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 22:47 A okrzyk "choc szogunie" byl???? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 22:49 Okrzyku nie było. Tekst był zabawny, chyba, że ktoś ma kij w tyłku, którym bardzo chce uderzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 11.05.15, 00:08 OMG, jeśli już, to "chodź", skończyłaś chociaż podstawówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 22:48 A wpis " z bulem' ktos podrobil?? Kto wam robi to pranie mozgu???? Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 11.05.15, 19:36 jezeli jedyna wada Komorowskiego jest jego marna ortografia to wygra II ture Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 22:12 > Spora grupa,która głosowała na Kukiza w drugiej turze zagłosuje na Komorowskieg > o np. moja mama. Rzeczywiście spora grupa Odpowiedz Link Zgłoś
szymonekszymon Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 22:22 Ja też tak zagłosuję jak jej mama. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Wspaniałe wieści;-D Brawo dla Kukiza! n/t 10.05.15, 21:54 Szczególnie w przypadku Kukiza żal, że kandydaci nie przechodzą weryfikacji u psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
zonablond Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:21 no i wyszło, że 1/4 społeczeństwa ma aktywnie dość aktualnej władzy (suma wyniku Kukiza i Mikkego) Odpowiedz Link Zgłoś
rozaly Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:24 Właśnie słucham wystąpienia Kukiza - on ma nierówno pod kopułą Już Duda wlazł mu, a Kukiz powiedział, że Tvn jest zły i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:25 Platformie ten wynik Dudy bardzo dobrze zrobi, może do nich dotrze, że straszenie Kaczyńskim powoli przestaje wystarczać i muszą się wziąć do roboty albo przewalą jesienne wybory. Na dodatek wynik Kukiza też ślicznie pokazuje, że ludzie mają dosyć PO. No to kochani platformersi - albo się sprężycie z wypełnianiem obietnic z poprzednich wyborów, albo się pożegnacie ze stołeczkami. Kolejny raz nikt wam na słowo nie uwierzy, nie wystarczy gadać o likwidacji KRUS i innych bzdurnych przywilejów, o oddzieleniu polityki od kościoła, trzeba też coś w tej sprawie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:26 A co za różnica, kto będzie prezydentem? Żadna. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:29 Tak, tylko jesienią będą wybory parlamentarne.... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:12 Ale lepiej miec prezydenta przystojnego i bez okularow, niz grubego i w okularach i czasami z wasem... Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:17 Lepiej mieć prezydenta, który zna co najmniej 3 języki obce i który nie próbuje wywołać kolejnej wojny. Takiego niestety brak Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:28 >Ale lepiej miec prezydenta przystojnego i bez okularow a mnie się marzy, żeby głupki nie miały praw wyborczych Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_magda Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:29 Super Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:38 Ci którzy głosowali na Kukiza ze względu na JOW, na pewno nie zagłosują na Komorowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:45 Na Dudę też niekoniecznie Może więc być mniejsza frekwencja. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:54 To prawda Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:46 sami sie o to prosili, zwolenniczka PISu nie jestem ale ta nachalna, uwlaczajaca inteligencji obywateli propaganda, ktora miala miejsce w mediach wlasnie dala rezultaty. Nie mozna obywateli traktowac jak idiotow. Brawo Krasko, Tadlo, Zakowski, Wielowieyska i Parandowska, to wy miedzy innymi przyczynislicie sie do 'sukcesu' Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:49 Jeszcze zapomniałaś o Lisie. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:52 to prawda, jego sugestie ze Kukiz 'robi to dla forsy' byly okropne, zrobily swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:57 to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Żona Dudy 10.05.15, 21:59 Jedno co muszę napisać i nie ma to nic wspólnego z sympatiami politycznymi i wyborami, podoba mi się żona Dudy, oglądałam sobie dzisiejsze zdjęcia i wygląda bardzo ładnie i elegancko, niestety Komorowska wygląda przy niej jak bufetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:10 Dokladnie, juz to kiedys pisalam to na mnie ematki napadly.....nie wiem jak wy ale ja chce miec ladna prezydentowa... Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:27 Lepszego niż sterowany zza pleców Duda. Odpowiedz Link Zgłoś
scher Twoje marzenia można spełnić 11.05.15, 11:27 amoreska napisała: > A ja wolę mieć dobrego prezydenta. Weź Dudów. Będziesz miała dobrego prezydenta i ładną, mądrą prezydentową. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:20 Trzeba było na Ogórek zagłosować. Ładna, to ona jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:28 Ale do elegancji jej daleko skoro występuje publicznie w koszuli nocnej. Oczywiście nie można neutralnie napisać, że ktoś wygląda elegancko, ładnie i stosownie do okazji, bo pechowo ta osoba ma męża w PIS, nawet jak się na owego męża nie głosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:14 OJP, wygląd prezydentowej powinien mieć rzeczywiście kluczowe znaczenie podczas wyborów... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:15 Eh, widac ze niewiele wiesz o swiatowej polityce... Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:34 Jeśli przy wyborze prezydenta miałabym kierować się względami urody lub jej braku, to wolę być mało światowa, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: Żona Dudy 11.05.15, 11:35 maslova napisała: > Jeśli przy wyborze prezydenta miałabym kierować się względami urody lub jej braku, > to wolę być mało światowa, naprawdę. A co ma Komorowska takiego, co rekompensuje brak urody? Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Żona Dudy 11.05.15, 12:21 A to Komorowska startowała w wyborach prezydenckich? bo nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:19 maslova napisała: > OJP, wygląd prezydentowej powinien mieć rzeczywiście kluczowe znaczenie > podczas wyborów... Po Smoleńsku tyyyle było ujadania, że urodę Marii Kaczyńskiej chamsko komentowano... nie minęło wiele czasu, przyszły wybory i zaczęło się komentowanie Komorowskiej - przez tych co wcześniej ujadali. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:33 akurat moim zdaniem Komorowska dużo lepiej się prezentuje niż jej mąż. Na sympatyczniejszą twarz. Akurat jej figura nie ma dla mnie żadnego znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:20 Kluczowe pewnie nie, ale nie darmo pierwsze wrażenie jest takie ważne i jak cię widzą tak cię piszą. Po prostu Dudowa prezentuje się super i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:37 Pierwsze - może i tak. Ale oceny czyichś kompetencji chyba nie powinno oceniać się na podstawie pierwszego wrażenia? Jak dla mnie kierowanie się takimi względami, biorąc pod uwagę wagę stanowiska, o jakie ubiegają się kandydaci, jest po prostu żenujące i świadczy o marnym poziomie osób wybierających w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:41 Dla mnie zenujace jest glosowanie na osoby ktore robia bledy ortograficzne i podczas oficjalnych wizyt wchodza na krzesla, naprawde nie widzisz jak sie osmieszasz i jaki poziom TY reprezentujesz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:43 A mnie śmieszą ludzie, którzy wciąż twierdzą, że wszedł na krzesło. Można trwać w swej głupocie po grób - nikt nie zabroni Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:46 A mnie przerazaja ludzie z kredytem we frankach do ktorych ciagle nie dociera jak ich wladza robi w bambuko, naprawde sie ciebie zaczynam bac...... Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:49 A mnie śmieszy,ze ktoś może być takim debilem, żeby brać kredyt we frankach i potem rozpaczać, bo się kurs podniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Żona Dudy 11.05.15, 18:27 zuleyka.z.talgaru napisała: > A mnie śmieszy,ze ktoś może być takim debilem, żeby brać kredyt we frankach i p > otem rozpaczać, bo się kurs podniósł. Spoko, sporo ludzi sie wkopalo ale wyciagneli wnioski. Ale nie Araceli, ona w ogole nie rozumie po co sa wybory, i mysli ze w takiej sytuacji nie wybiera sie tego ktory chce wesprzec dana grupe, ale tego ktory wprost pokazuje ze stoi po stronie bankow....na szczescie jest odosobniona w swoim oszolomieniu co pokazuja wyniki.... Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Żona Dudy 11.05.15, 20:03 asmarabis napisała: > Ale nie Araceli, ona w o > gole nie rozumie po co sa wybory, i mysli ze w takiej sytuacji nie wybiera sie > tego ktory chce wesprzec dana grupe, Dlaczego zakładasz, że nie zagłosowałam na kandydata, który chce wesprzeć 'moją' grupę? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Żona Dudy 11.05.15, 20:17 > Dlaczego zakładasz, że nie zagłosowałam na kandydata, który chce wesprzeć 'moją > ' grupę? > Bo z wszystkich twoich postow emanuje bezwarunkowa milosc do Komorowskiego, przejrzalas na oczy w ostatniej chwili czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Żona Dudy 11.05.15, 20:18 asmarabis napisała: > Bo z wszystkich twoich postow emanuje bezwarunkowa milosc do > Komorowskiego, przejrzalas na oczy w ostatniej chwili czy co? Kilkukrotnie pisałam już, że nie głosowałam na Komorowskiego. Chyba Twoje oczy Cię zawodzą Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Żona Dudy 11.05.15, 20:22 Sorry, nie czytam wszystkiego, moglam cos pominac, no w kazdym razie zrehabilitowalas sie Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Żona Dudy 11.05.15, 20:29 araceli napisała: > asmarabis napisała: > > Bo z wszystkich twoich postow emanuje bezwarunkowa milosc do > > Komorowskiego, przejrzalas na oczy w ostatniej chwili czy co? > > Kilkukrotnie pisałam już, że nie głosowałam na Komorowskiego. Chyba Twoje oczy > Cię zawodzą A walczysz o jego dobre imie z uporem lepszym godnej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Żona Dudy 11.05.15, 20:34 black_halo napisała: > A walczysz o jego dobre imie z uporem lepszym godnej sprawy. Brałaś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Żona Dudy 11.05.15, 20:39 Nie, tak sie tylko przejezyczylam. Tyle lat na obczyznie ... jezyka sie zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Żona Dudy 11.05.15, 00:15 Haha, lepiej pochyl się nad swoim poziomem: asmarabis 10.05.15, 22:47 A okrzyk "choc szogunie" byl???? A wpadka Dudy z igrzyskami w Egipcie już tak bardzo cię nie razi? Nie ośmieszaj się więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Żona Dudy 11.05.15, 19:49 powtorze, jezeli orty sa jedyna wada Komorowskiego to wygra on II ture. Pro-Pisowcy musza sie bardziej postarac Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:42 Ja pie***** Czy wy umiecie czytać ze zrozumieniem? Czy ja gdzieś napisałam, że kierowałam się przy głosowaniu wyglądem pierwszej damy? Czy ja gdziekolwiek napisałam, że W OGÓLE GŁOSOWAŁAM NA DUDĘ?, a już zwłaszcza kierując się aparycją jego małżonki??? Czy na tym forum jakakolwiek wypowiedź może nie zostać przeinaczona? Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Żona Dudy 10.05.15, 22:51 Czy na tym forum jakakolwiek wypowiedź może nie zostać przeinaczona? Nadzieja umiera ostatnia Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Żona Dudy 11.05.15, 00:16 Więc po co piszesz, że pierwsze wrażenie ma kluczowe znaczenie? Znaczenie może mieć w 5-minutowej rozmowie kwalifikacyjnej, a nie w wyborach prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Żona Dudy 11.05.15, 00:19 Sorry, nie pisałaś, że kluczowe, mea culpa. Aczkolwiek nadal nie rozumiem, po co w dyskusji o wyborach roztrząsać w ogóle wygląd żon kandydatów na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Żona Dudy 10.05.15, 23:00 Dla mnie Dudowa wygląda starzej od męża. Słabo sie ubiera, ma krzywe zęby. Ogorek byla faktycznie ładna, Komorowska elegancka. Zona Dudy pod każdym względem jest nijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Żona Dudy 11.05.15, 09:18 O to, to. Komorowska jest ok. Kaczyńska miała doskonałe poczucie humoru i jaja większe niż mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
angiz Trzeba mieć nieświeże siano w głowie 10.05.15, 23:21 żeby porównywać ze sobą kobiety o różnicy wieku 20 lat i do tego ta młodsza spłodziła aż jedno dziecko, naprzeciw pięciu dzieci tej starszej... Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: Trzeba mieć nieświeże siano w głowie 11.05.15, 11:37 angiz napisała: > żeby porównywać ze sobą kobiety o różnicy wieku 20 lat i do tego ta młodsza spłodziła > aż jedno dziecko, naprzeciw pięciu dzieci tej starszej... A Komorowska ma jakieś inne zalety oprócz tych pięciorga dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Trzeba mieć nieświeże siano w głowie 11.05.15, 12:15 Widocznie bardziej pociąga swojego męża, skoro Duda fan JP II (czyli antykoncepcja to zuo) zrobił jej tylko 1 dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Żona Dudy 11.05.15, 00:33 A, to ty założyłaś wątek o ubraniu i nogach Justyny Kowalczyk, to wiele wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 21:59 Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:09 Ale mila wiadomosc na wieczor, az sie usmiecham...mam nadizeje ze wynik sie nie zmieni jutro, tak jak juz to bywalo bo bede niepocieszona.... Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:19 Hehe, ale się uśmiałam, brawo Kukiz Odpowiedz Link Zgłoś
drosetka Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:23 z dwojga złego lepszy ten Duda Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:28 Jak powiedział Palikot: "grożą nam rządy Ku-Klux-Klanu, rządy Kaczyńskiego, Korwina, Kukiza. Byłby to rząd "na pół wyznaniowy, który nie rozumie gospodarki". Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 22:33 Palikot za to rozumie gospodarkę doskonale, szkoda, że tylko w tych kwestiach, w których sam może jak najwięcej keszu wyciągnąć. Palikot miał ogromną szansę i zmarnował ją koncertowo. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Koniec ciszy wyborczej:) Duda wygrywa z komor 10.05.15, 23:16 Ooo Palikot to bardzo mądry polityk jest. Ostatnio ma 10 krotnie niższe poparcie. Wyniki jasno pokazały, że znowu Polacy zagłosowali przeciw a nie koniecznie ZA. Przeciw miałkości działan PO za zmianami. Dość tego dreptania w miejscu czas na zmiany. Wynik Kukiza który właściwie ani nie ma zaplecza ani programu najdokładniej to pokazuje. A Duda jeszcze zerwie się KKaczyńskiemu czego mu życzę Odpowiedz Link Zgłoś