ophelia78 Re: Ciąża 16.05.15, 22:01 Dlaczego mam nieodparte wrażenie, ze założycielka watku "wYYznawczYYniwielkiegoczerwia" i "wyznawczyniwielkiegoczewia" to jednak 2 różne osoby? Trolling z podszywaniem się? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Ciąża 16.05.15, 22:48 a to nie pierwsze wcielenie. ja juz kiedys pytałam czy to na pewno ta sama osoba Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Ciąża 16.05.15, 22:55 Może gazetaimpłaci Sama zainteresowana nigdy nie podejmowała tematu, jak padało pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ciąża 17.05.15, 09:16 Ona co chwila zmienia ustawienia literek w swoim nicku. To jedna i ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Ciąża 16.05.15, 22:34 A nie uderzyłaś się w te narządy? Bo od ciąży to nie puchną Odpowiedz Link Zgłoś
lisek.chytrusek Re: Ciąża 16.05.15, 22:37 Troll, nie troll, wiedza nikomu nie zaszkodzi - na jeżdżenie do Czech szkoda czasu i pieniędzy. Cudzoziemka tam legalnie ciąży nie usunie. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Jeden z objawów pasuje do grzybiczego 17.05.15, 00:05 zapalenia pochwy Poza tym hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Ciąża 17.05.15, 00:14 Yyyy,fakt kicha,współczuję ci. Jeśli naprawdę jesteś pewna na sto procent że nie chcesz dzieci i wiesz,że ci się nie odwidzi i masz ta sprawę przegadana z mężem/partnerem wyjedź z kraju usun,podwiaz się będziesz miała problem z głowy na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Ciąża 17.05.15, 00:38 wyyznawczyyniwielkiegoczerwia napisała: > Mam klasyczne objawy niestety- spóźniający się okres, opuchn > ięte narządy płciowe Ten obrzek to moga byc gonokoki. Parafrazujac klasyka: "Mam narzady jak u smoka a to z winy go-no-ko-ka!" Na niedomogi wszelakie proponuje stara sprawdzona ludowa metode - do pieca na trzy zdrowaski. Powinno pomoc i na ciaze, i na obrzekniete (z powodu ciazy badz gonokokow) narzady. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Ciąża 17.05.15, 09:26 Trollujesz, albo jestes zbyt przewidywalna. W to, ze zajdziesz w ciaze (albo bedziesz pisac, ze zaszlas) bylam pewna jak tylko zaczelas tu pisac i wygadywac na matki z dziecmi, mezatki. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Ciąża 17.05.15, 09:32 Nawet tytuł brzmi jak rozpoczęcie nowego rozdziału z życia trolla "Część trzecia - CIĄŻA" Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Ciąża 17.05.15, 09:46 Kreacja wyzwolonej singielki się zużyła. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Ciąża 17.05.15, 09:32 Mąż pojawił się w trybie ekspresowym, dziecko też musi... Co jeszcze? PS. Jeśli jakimś cudem nie jesteś trollem to współczuje ci, że przyszło ci decydować o losie niechcianej ciąży, w kraju nad Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Ciąża 17.05.15, 09:35 Hue hue hue No, gratulejszyn. Co na to strażak? Nakłania Cie do rodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Ciąża 17.05.15, 09:49 moje niechciane dziecko ma juz miesiąc, dalej nie mogę sie do niego przekonać, wykonuje wszystko jak automat ale nie potrafię go nawet pocałować nie czuję takiej potrzeby , może mi przejdzie jak przestanie ryczeń i budzić się w nocy na jedzenie , oby Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Ciąża 17.05.15, 09:52 to jest prawdziwa tragedia; i dla matki, i dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Ciąża 17.05.15, 11:36 Po wuj rodzilas?zeby zniszczył dzieciakowi zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Ciąża 17.05.15, 12:09 Po to, żeby katolskie państwo polskie było zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Ciąża 17.05.15, 12:14 Och, ja bym wskazała na lobby ginekologów. Nikt tyle nie zarobił na ograniczeniu prawa do aborcji po 93', co ginekolodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Ciąża 17.05.15, 12:20 Możliwe. W sumie bardziej im się opłaca skrobać w szarej strefie. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Ciąża 17.05.15, 12:21 I grzechu oficjalnie nie ma. Sumienie działa do 15 w publicznej placówce służby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Ciąża 19.05.15, 22:29 > ja bym wskazała na lobby ginekologów Oczywiście. Tak trochę OT - Wisłocka opowiadała kiedyś w wywiadzie o tym, jak w latach 50-tych jeździła po wsiach z pogadankami o antykoncepcji. Ku jej zdziwieniu największym oponentem podczas tych spotkań wcale nie był miejscowy proboszcz, tylko miejscowy doktor, bo "doktory żyły ze skrobania dziewuch". I jeszcze OT - mam niejasne przekonanie, że właśnie lobby lekarskie blokuje jakąkolwiek sensowną reformę służby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ciąża 17.05.15, 18:36 zuleyka.z.talgaru napisała: > Po to, żeby katolskie państwo polskie było zadowolone. ty też z tego samego powodu będziesz mieć kolejne dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Ciąża 17.05.15, 20:43 Nie, ale moje planowane. Mnie antykoncepcja nie zawiodła. Odpowiedz Link Zgłoś
pampelune Re: Ciąża 19.05.15, 21:29 W pierwszym miesiącu ja również nic nie czułam do mojego BARDZO chcianego dziecka. Karmiłam, przewijałam i zmieniałam ubranka. Uczucie pojawiło się na początku 3. miesiąca. Daj sobie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Ciąża 17.05.15, 09:51 zachoruj na wrzody. jedna tabletka za kilka złotych i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Ciąża 17.05.15, 12:34 >Spełnił się mój najgorszy koszmar- prawdopodobnie jestem w ciąży I po co ta histeria? Są większe tragedie, taki problem jest rozwiązywalny. Zresztą nie wierzę we wpadkę. Najpierw niespodziewane małżeństwo, teraz niepodziewana ciąża, wszystko się układa w zgrabną całość. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Ciąża 17.05.15, 12:38 A kiedy wwc się hajtnęła? Bo ja zostałam na etapie feministki ze wścieklizną macicy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Ciąża 17.05.15, 12:51 A też jakoś tak, jak jej się image zaczął sypać Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ciąża 17.05.15, 18:53 Chyba tu się po raz pierwszy pochwaliła: forum.gazeta.pl/forum/w,567,153804873,153821715,Re_Tak_boli_zdrada_.html Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ciąża 17.05.15, 18:55 Tu jest też godna wWC wypowiedź: forum.gazeta.pl/forum/w,567,146553836,146564511,Re_Czy_w_Waszym_otoczeniu_tez_jest_taka_masa.html Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Ciąża 17.05.15, 19:34 Ona musi być strasznie sfrustrowana i w jakiś sposób nieszczęśliwa, w zasadzie powinno się jej współczuć, jak w końcu kiedyś trafi "na tego właściwego", to będzie się wstydzić tych głupot, które teraz wypisuje. Zastanawiałam się tylko czego jej życzyć, w pierwszej chwili pomyślałam, że przy tej nienawiści jaką żywi do mężczyzn, lepiej córki, ale ona kobiet chyba jeszcze bardziej nienawidzi. Mam nadzieję, że to kreacja forumowa, bo jeżeli nie i zdecyduje się urodzić, to żal mi tego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
matematryczka00 Re: Ciąża 17.05.15, 20:07 ale ta autorka i ta z linku rosy o męzu, ma inny nick... Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Ciąża 17.05.15, 20:27 Jak już wyżej było napisane, ona co chwila zmienia zapis swojego nicka, choć w obrażaniu mężatek i mężów jest niezwykle konsekwentna we wszystkich wcieleniach, dlatego m.in. mam nadzieję, że to tylko kreacja forumowa. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ciąża 17.05.15, 21:04 To jest ta sama osoba, tylko co jakiś czas zmienia litery w swoim nicku. Odpowiedz Link Zgłoś
ghrtth Re: Ciąża 17.05.15, 17:02 Ciekawe, że kojarzyłam Cię, może błędnie, z wypowiedzią, że tylko idioci mogą zajść w nieplanowaną ciążę . Ale na emamie sporo takich geniuszy antykoncepcji było, więc mogło mi się coś pomylić. Jeśli nie, cóż, przykro mi z powodu Twojej obecnej samooceny . Chociaż jestem dziwnie pewna, że jednak poradziłaś sobie z tym dysonansem poznawczym i zauważyłaś nagle istnienie wskaźnika Pearla. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Ciąża 17.05.15, 21:18 Powiem szczerze że nie śledzę zbyt uważnie forum,ale jak zobaczyłam ten wątek trochę kopara mi opadła...Po pierwsze mam syna i podczas ciąży nic mi nie puchło(prócz piersi),po drugie jesteśmy z mężem prawie 11 lat i mamy dziecko wtedy kiedy chcieliśmy,więc nie kumam jak zabezpieczając się wpadłaś...Po trzecie jeśli na prawdę nie chcesz tego dziecka to urodź i oddaj do adopcji,a może w między czasie Ci się odmieni i zapragniesz je wychować.W żadnym razie nie zabijaj własnego dziecka,jak już to oddaj po porodzie...Wierzę że jeśli piszesz prawdę w niektórzy tu wątpią to podejmiesz właściwą decyzję...Pozdrawiam www.suwaczki.com/tickers/dqprj44j24tj1f5a.png Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Ciąża 19.05.15, 23:11 wwc, na drugi raz przygotuj sie lepiej do tematu - kobiety to nie pawiany - w ciązy puchną im cycki, nie narządy. Odpowiedz Link Zgłoś