• ophelia78 Re: Ciąża 16.05.15, 22:01
      Dlaczego mam nieodparte wrażenie, ze założycielka watku "wYYznawczYYniwielkiegoczerwia" i "wyznawczyniwielkiegoczewia" to jednak 2 różne osoby?

Trolling z podszywaniem się?
      • dziennik-niecodziennik Re: Ciąża 16.05.15, 22:48
        a to nie pierwsze wcielenie. ja juz kiedys pytałam czy to na pewno ta sama osoba smile
        • kota_marcowa Re: Ciąża 16.05.15, 22:55
          Może gazetaimpłaci wink
          Sama zainteresowana nigdy nie podejmowała tematu, jak padało pytanie.
      • rosapulchra-0 Re: Ciąża 17.05.15, 09:16
        Ona co chwila zmienia ustawienia literek w swoim nicku. To jedna i ta sama osoba.
    • kleo881 Re: Ciąża 16.05.15, 22:31
      Ochłon Kobieto i ciesz sie mimo wszytsko. wink
    • demonii.larua Re: Ciąża 16.05.15, 22:34
      A nie uderzyłaś się w te narządy? Bo od ciąży to nie puchną big_grin
      • claudel6 Re: Ciąża 19.05.15, 23:05
        uderzyła się strażakiem big_grin
    • lisek.chytrusek Re: Ciąża 16.05.15, 22:37
      Troll, nie troll, wiedza nikomu nie zaszkodzi - na jeżdżenie do Czech szkoda czasu i pieniędzy.
      Cudzoziemka tam legalnie ciąży nie usunie.
    • misterni Jeden z objawów pasuje do grzybiczego 17.05.15, 00:05
      zapalenia pochwy tongue_out
      Poza tym hyhyhy
    • czar_bajry Re: Ciąża 17.05.15, 00:09
      proponuję opcję:
      czy co...
    • jola-kotka Re: Ciąża 17.05.15, 00:14
      Yyyy,fakt kicha,współczuję ci. Jeśli naprawdę jesteś pewna na sto procent że nie chcesz dzieci i wiesz,że ci się nie odwidzi i masz ta sprawę przegadana z mężem/partnerem wyjedź z kraju usun,podwiaz się będziesz miała problem z głowy na zawsze.
    • brak.polskich.liter Re: Ciąża 17.05.15, 00:38
      wyyznawczyyniwielkiegoczerwia napisała:

> Mam klasyczne objawy niestety- spóźniający się okres, opuchn
      > ięte narządy płciowe

Ten obrzek to moga byc gonokoki. Parafrazujac klasyka:

"Mam narzady jak u smoka
      a to z winy go-no-ko-ka!"

Na niedomogi wszelakie proponuje stara sprawdzona ludowa metode - do pieca na trzy zdrowaski.
      Powinno pomoc i na ciaze, i na obrzekniete (z powodu ciazy badz gonokokow) narzady.
    • afro.ninja Re: Ciąża 17.05.15, 09:26
      Trollujesz, albo jestes zbyt przewidywalna. W to, ze zajdziesz w ciaze (albo bedziesz pisac, ze zaszlas) bylam pewna jak tylko zaczelas tu pisac i wygadywac na matki z dziecmi, mezatki.

• morgen_stern Re: Ciąża 17.05.15, 09:32
        Nawet tytuł brzmi jak rozpoczęcie nowego rozdziału z życia trolla wink "Część trzecia - CIĄŻA"
        • triss_merigold6 Re: Ciąża 17.05.15, 09:46
          Kreacja wyzwolonej singielki się zużyła. tongue_out
    • kropkacom Re: Ciąża 17.05.15, 09:32
      Mąż pojawił się w trybie ekspresowym, dziecko też musi... Co jeszcze?

PS. Jeśli jakimś cudem nie jesteś trollem to współczuje ci, że przyszło ci decydować o losie niechcianej ciąży, w kraju nad Wisłą.
    • zuleyka.z.talgaru Re: Ciąża 17.05.15, 09:35
      Hue hue hue big_grin No, gratulejszyn. Co na to strażak? Nakłania Cie do rodzenia?
      • olewka100procent Re: Ciąża 17.05.15, 09:49
        moje niechciane dziecko ma juz miesiąc, dalej nie mogę sie do niego przekonać, wykonuje wszystko jak automat ale nie potrafię go nawet pocałować nie czuję takiej potrzeby , może mi przejdzie jak przestanie ryczeń i budzić się w nocy na jedzenie , oby uncertain
        • naomi19 Re: Ciąża 17.05.15, 09:52
          to jest prawdziwa tragedia; i dla matki, i dla dziecka
        • edelstein Re: Ciąża 17.05.15, 11:36
          Po wuj rodzilas?zeby zniszczył dzieciakowi zycie?
          • zuleyka.z.talgaru Re: Ciąża 17.05.15, 12:09
            Po to, żeby katolskie państwo polskie było zadowolone.
            • triss_merigold6 Re: Ciąża 17.05.15, 12:14
              Och, ja bym wskazała na lobby ginekologów. Nikt tyle nie zarobił na ograniczeniu prawa do aborcji po 93', co ginekolodzy.
              • zuleyka.z.talgaru Re: Ciąża 17.05.15, 12:20
                Możliwe. W sumie bardziej im się opłaca skrobać w szarej strefie.
                • triss_merigold6 Re: Ciąża 17.05.15, 12:21
                  I grzechu oficjalnie nie ma. Sumienie działa do 15 w publicznej placówce służby zdrowia.
              • echtom Re: Ciąża 19.05.15, 22:29
                > ja bym wskazała na lobby ginekologów

Oczywiście. Tak trochę OT - Wisłocka opowiadała kiedyś w wywiadzie o tym, jak w latach 50-tych jeździła po wsiach z pogadankami o antykoncepcji. Ku jej zdziwieniu największym oponentem podczas tych spotkań wcale nie był miejscowy proboszcz, tylko miejscowy doktor, bo "doktory żyły ze skrobania dziewuch". I jeszcze OT - mam niejasne przekonanie, że właśnie lobby lekarskie blokuje jakąkolwiek sensowną reformę służby zdrowia.
            • rosapulchra-0 Re: Ciąża 17.05.15, 18:36
              zuleyka.z.talgaru napisała:

> Po to, żeby katolskie państwo polskie było zadowolone.

ty też z tego samego powodu będziesz mieć kolejne dziecko? suspicioussuspicious
              • zuleyka.z.talgaru Re: Ciąża 17.05.15, 20:43
                Nie, ale moje planowane. Mnie antykoncepcja nie zawiodła.
                • rosapulchra-0 Re: Ciąża 17.05.15, 21:03
                  Jak widać, nie każdemu plany sprzyjają tongue_out
        • pampelune Re: Ciąża 19.05.15, 21:29
          W pierwszym miesiącu ja również nic nie czułam do mojego BARDZO chcianego dziecka. Karmiłam, przewijałam i zmieniałam ubranka. Uczucie pojawiło się na początku 3. miesiąca. Daj sobie czas.
    • naomi19 Re: Ciąża 17.05.15, 09:51
      zachoruj na wrzody. jedna tabletka za kilka złotych i po sprawie.
    • kalina_lin Re: Ciąża 17.05.15, 12:34
      >Spełnił się mój najgorszy koszmar- prawdopodobnie jestem w ciąży

I po co ta histeria? Są większe tragedie, taki problem jest rozwiązywalny.
      Zresztą nie wierzę we wpadkę. Najpierw niespodziewane małżeństwo, teraz niepodziewana ciąża, wszystko się układa w zgrabną całość.
    • zuleyka.z.talgaru Re: Ciąża 17.05.15, 12:38
      A kiedy wwc się hajtnęła? Bo ja zostałam na etapie feministki ze wścieklizną macicy....
      • kota_marcowa Re: Ciąża 17.05.15, 12:51
        A też jakoś tak, jak jej się image zaczął sypać tongue_out
      • rosapulchra-0 Re: Ciąża 17.05.15, 18:53
        Chyba tu się po raz pierwszy pochwaliła:
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,153804873,153821715,Re_Tak_boli_zdrada_.html
        • rosapulchra-0 Re: Ciąża 17.05.15, 18:55
          Tu jest też godna wWC wypowiedź:
          forum.gazeta.pl/forum/w,567,146553836,146564511,Re_Czy_w_Waszym_otoczeniu_tez_jest_taka_masa.html
          • kota_marcowa Re: Ciąża 17.05.15, 19:34
            Ona musi być strasznie sfrustrowana i w jakiś sposób nieszczęśliwa, w zasadzie powinno się jej współczuć, jak w końcu kiedyś trafi "na tego właściwego", to będzie się wstydzić tych głupot, które teraz wypisuje.
            Zastanawiałam się tylko czego jej życzyć, w pierwszej chwili pomyślałam, że przy tej nienawiści jaką żywi do mężczyzn, lepiej córki, ale ona kobiet chyba jeszcze bardziej nienawidzi.

Mam nadzieję, że to kreacja forumowa, bo jeżeli nie i zdecyduje się urodzić, to żal mi tego dziecka.
            • matematryczka00 Re: Ciąża 17.05.15, 20:07
              ale ta autorka i ta z linku rosy o męzu, ma inny nick...
              • kota_marcowa Re: Ciąża 17.05.15, 20:27
                Jak już wyżej było napisane, ona co chwila zmienia zapis swojego nicka, choć w obrażaniu mężatek i mężów jest niezwykle konsekwentna we wszystkich wcieleniach, dlatego m.in. mam nadzieję, że to tylko kreacja forumowa.
              • rosapulchra-0 Re: Ciąża 17.05.15, 21:04
                To jest ta sama osoba, tylko co jakiś czas zmienia litery w swoim nicku.
    • ghrtth Re: Ciąża 17.05.15, 17:02
      Ciekawe, że kojarzyłam Cię, może błędnie, z wypowiedzią, że tylko idioci mogą zajść w nieplanowaną ciążę smile. Ale na emamie sporo takich geniuszy antykoncepcji było, więc mogło mi się coś pomylić. Jeśli nie, cóż, przykro mi z powodu Twojej obecnej samooceny wink. Chociaż jestem dziwnie pewna, że jednak poradziłaś sobie z tym dysonansem poznawczym i zauważyłaś nagle istnienie wskaźnika Pearla.
      • angeika89 Re: Ciąża 17.05.15, 21:18
        Powiem szczerze że nie śledzę zbyt uważnie forum,ale jak zobaczyłam ten wątek trochę kopara mi opadła...Po pierwsze mam syna i podczas ciąży nic mi nie puchło(prócz piersi),po drugie jesteśmy z mężem prawie 11 lat i mamy dziecko wtedy kiedy chcieliśmy,więc nie kumam jak zabezpieczając się wpadłaś...Po trzecie jeśli na prawdę nie chcesz tego dziecka to urodź i oddaj do adopcji,a może w między czasie Ci się odmieni i zapragniesz je wychować.W żadnym razie nie zabijaj własnego dziecka,jak już to oddaj po porodzie...Wierzę że jeśli piszesz prawdę w niektórzy tu wątpią to podejmiesz właściwą decyzję...Pozdrawiam

www.suwaczki.com/tickers/dqprj44j24tj1f5a.png
        • zuleyka.z.talgaru Re: Ciąża 17.05.15, 21:26
          A teraz idź grzecznie pod kołderkę.

• kamila4414 Re: Ciąża 19.05.15, 15:50
      i jak??? jestes w ciazy???
    • claudel6 Re: Ciąża 19.05.15, 23:11
      wwc, na drugi raz przygotuj sie lepiej do tematu - kobiety to nie pawiany - w ciązy puchną im cycki, nie narządy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka