Dodaj do ulubionych

Gratuluje Polsce!!!

24.05.15, 23:47
Moze nareszcie troche znormalnieje.

Ciesze sie ze jednak poglady ematek okazaly sie byc proporcjonalnie niereprezentatywne.
Obserwuj wątek
    • karo.8 Re: Gratuluje Polsce!!! 24.05.15, 23:51
      i to mnie zaskoczyło.
    • z_lasu Re: Gratuluje Polsce!!! 24.05.15, 23:53
      > Moze nareszcie troche znormalnieje.

Nie pamiętasz rządów PIS-u, prawda?
      • peonka Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 00:21
        Ja pamiętam bardzo dobrze.
        W czasie rządów PiS wyjechałam z Polski pierwszy raz - z powodów ideologiczych. W czasie rządów PO wyjechałam drugi raz z powodów ekonomicznych, po dwóch latach szukania pracy za sumę, za którą można wyżyć. W ciągu tych dwóch lat pracę stracił też mój tato i mąż.

Fajnie, że Tobie się wszystko układa, ale naprawdę - ci, którzy się nie boją PiS i głosowali na Dudę, to nie sami szaleńcy i zdemenciali idioci-samobójcy.
        • aniani7 Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 00:37
          O to, to. Jedni agresywni, drudzy nieudolni. Kiedy PiS rządził, w Europie b. dobrze się działo. Jeżeli wygrają wybory parlamentarne, to przekonamy się czy np. poza szukaniem haków na różne grupy zawodowe, są w stanie zarządzać w czasie kryzysu.
          • princesswhitewolf Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 00:59
            bardzo dobrze pamietam rzady PIS. Wieczne lustracje, przesluchania i zwalanie winy na poprzednie rzady aby zaslonic fakt, ze naprawde nic sensownego sami nie robia.
            Krzyze w szkolach <=mdli mnie jak o tym sobie pomysle.

Teraz bedzie Smolensk walkowany na max we wszelakie mozliwe strony.
          • krecik Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 09:57
            > O to, to. Jedni agresywni, drudzy nieudolni. Kiedy PiS rządził, w Europie b. do
            > brze się działo.

No, a potym przyszedl Donek i skrachowal chlopina caly swiat. big_grin

Fakt, ze ogolnie w Polske kryzys ogolnoswiatowy tak nie walnal, jak w inne kraje europejskie, pominmy, bo na pewno nie ma nic wspolnego z ludzmi przy wladzy kilka lat przed i po. A to, ze jednak mimo wszystko zalamanie rynkow musialo sie nieco odbic na kondycji polskiej gospodarki przypiszmy rzadzacym,bo jak wiadomo Polska istnieje w prozni ekonomicznej.

Ag
        • rosapulchra-0 Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 07:51
          ci, którzy się nie boją Pi
          > S i głosowali na Dudę, to nie sami szaleńcy i zdemenciali idioci-samobójcy.
          Otóż to! smile
      • purchawkapuknieta Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 08:03
        Pamiętam.
        Dzieci do szkoły poruszały się z obstawą dwóch doroslych na jedno dziecko, żeby młodych nie uprowadzona do PiSjugend.
        światła gasiliśmy o zmroku i barykadowalismy drzwi komodami, żeby uchronić sie przed nocnym nalotem księdza proboszcza.
        w domu zawsze siedzial ktoś na dyżurze, bo w każdej chwili mogli wpaść smutni panowie i zrobić kipisz.
        Na ścianach obowiązkowo wisiały portrety Trójcy Świętej: Jarosław Kaczyński, Lech Kaczyński i Zbigniew Ziobro w porządku znaku krzyża.
        itp.
    • czar_bajry Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 00:50
      Masz wypaczone wyobrażenia o normalności...
    • misiu-1 Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 07:34
      zonaczolgisty napisał(a):

> Ciesze sie ze jednak poglady ematek okazaly sie byc proporcjonalnie niereprezentatywne.

Bo środowisko czytelników GW jest bardzo niereprezentatywne. smile
      • la_mujer75 Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 07:50
        Zawsze mnie zastanawia taki masochizm. Po co wchodzić na GW jak się jest w przeciwnym obozie. Ja na wszelkie fora Frondy, czy innych tego typu "gazet" nie wchodzę.
        • purchawkapuknieta Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 08:05
          Dlatego masz niepełny obraz rzeczywistości.
          • la_mujer75 Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 09:38
            Według ciebie. Ja myślę, obserwuję i nie łykam bezrefleksyjnie wszystkiego co czytam. Nie wchodzę na tego typu gazety, tak jak nie wchodzę na strony miłośników pedofilii- brzydzi mnie to, tak samo jak wszelkie silnie prawicowe , skrzywione spojrzenie na rzeczywistość.
        • misiu-1 Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 08:42
          la_mujer75 napisała:

> Zawsze mnie zastanawia taki masochizm. Po co wchodzić na GW jak się jest w prze
          > ciwnym obozie.

Mogę Ci odpowiedzieć, po co sam wchodzę. Po to, żeby z satysfakcją obserwować, jak organ Michnika powoli schodzi do poziomu najgorszej, brukowej szmaty. Te obrazki na głównej, te "newsy", która celebrytka na ściance pokazała majtki, a która kawał cycka. Bezcenne.
      • marychna31 w ogóle środowisko czytelnicze jest niereprezentat 25.05.15, 10:02
        -ywne.
        Wziąwszy pod uwagę statystyki czytelnicze w Polsce.
    • rosapulchra-0 Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 07:52
      Przyłączam się do gratulacji!
    • mamma_2012 Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 08:11
      Rozumiem gratulacje składane przez żyjących z dala
      od kraju. W wyniku spadku wartości polskiej waluty w reakcji na wynik wyborów ich siła nabywcza wzrosławink
      Druga strona medalu jest jednak taka, ze jeśli PiS czy inni populisci rzeczywiście dojdą do władzy, nastąpi kolejna fala emigracji, bo gospodarka tego nie udzwignie, a to bedzie oznaczało większa konkurencje na rynku pracy w krajach, gdzie teraz są.
    • cosmetic.wipes Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 08:14
      Oczywiście, że znormalnieje, wypięknieje i wszyscy będą młodzi, zdrowi, śliczni i bogaci, w związku z czym spodziewamy się zmasowanego powrotu wszystkich sfrustrowanych jemigrantek z tobą i rośką na czele big_grin
    • altz Powtórka z rozrywki 25.05.15, 09:31
      Kaczyński premierem i Kaczyński prezydentem. To już było, ale teraz to jeden człowiek, rządzący za pomocą sznurka marionetką.
      Macierewicz wyjdzie z szafy i inne zmory za nim.

Będę się starał o obywatelstwo innego państwa, tyle w temacie.
    • april25 Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 10:13
      a czego się można było spodziewać, ciemny lud wszystko kupił
      • iskierka3 Re: Gratuluje Polsce!!! 25.05.15, 10:19
        To rozumiem, wszystkie cieszace sie enigrantki wracaja? Dajcie znac kiedy to wyjdziemy z chlebem i sola.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka