zwariowana_wariatka 25.05.15, 19:30 no dobra, jak plotkujemy, to plotkujemy jak Wam się widzi Kinga Duda? ładna, wygląda na cwaną, widzę materiał na drugą Kasię Tusk. oczywiście teraz prawica będzie zachwycona, inna jakość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salinas Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:40 A po czym poznałaś, że cwana? Ja widzę bardzo młodą, ładną dziewczynę. Trochę młodszą od mojej córki. Rodzina dobrze się prezentuje. Wizualnie trochę podobna do p. Tusk, która też jest piękną , młodą kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:46 to widać. zresztą słyszałam jak się wypowiada. tak, ładnie tu wyglądają, musze się zgodzić Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:53 Niektórzy mają bitch face. Inni po prostu są bitch. Odpowiedz Link Zgłoś
sid_15 Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:01 > Rodzina dobrze się prezentuje. Fakt, ładny obrazek, wizualnie wypadają bardzo przyzwoicie. To także mogło im (a raczej jemu, Dudzie) pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:37 Nie mogło, tylko pomogło. Normalne, że bada się jaki wplyw ma żona i dzieci obok i w zależności od wyniku, się tym gra. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:44 Nie lubię Dudy. Ale obrazanie jego córki to zwykłe świństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:47 Ale to nie jest obrażanie. Stwierdziłam, że ma taki syndrom. Jak wiele kobiet. dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,v/syndrom-bitch-face,1287780.html Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:59 hehe, Monika Olejnik to dobry przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:48 to nie jest obrażanie, to fakt, sama cierpię na tę przypadłość. niektórzy ludzie mają taki niesympatyczny wyraz twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rasowa_sowa Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:10 u Ciebie, zuleyka to nie tylko twarz mam wrażenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:14 nie dziwie sie, sama mialam deja vu Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:33 Obrazanie corki z PiS jest cooool. Np taki ryj Lis, kiedy przeprosi? Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:48 Gogo, spałoś czy się spiłoś?? Przecież Lis już dawno przeprosił i to niejeden raz. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:17 Ale gulgulgul uważa, że aby przeprosiny były wystarczające, Lis będzie musiał córkę prezydenta oraz całą jego rodzinę (pięć pokoleń wstecz) pocałować co najmniej w stopę. Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:47 zuleyka.z.talgaru napisała: > Ma bitch face. Zresztą jak dudowa. Wiesz , napiszę coś, co rzadko mi spod klawiatury wychodzi. Żałosna jesteś z tym, co wypisujesz. Kończ waść , wstydu oszczędź Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:48 Też masz ten syndrom, że się pieklisz? Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:54 zuleyka.z.talgaru napisała: > Też masz ten syndrom, że się pieklisz? To ty masz na to monopol, na chamstwo zresztą też. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:55 Ładna. Ładniejsza od Kasi Tusk moim zdaniem. Tuskówna dla mnie jakaś taka mdła. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:58 coś w tym jest, i te jej pastelowe szpileczki ciekawe jakiego bloga założy nowa córka. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:01 ciekawe jakiego bloga założy n > owa córka. politycznego Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:02 możliwe, słyszałam w tefałenie, że zaangażowana podobno. młodzi chłopcy będa czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:02 Taki mialas cel wysmiac dziewuche. Zalosne. ..bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:04 no ale Tuskówna to nie prezydentówna. Raczej będzie się tonować tak jak córka Kwaśniewskich - oczywiście piszę o czasie, kiedy ojciec był prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:56 Co to w ogóle za wypowiedź? Dziecko, ile ty masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:56 Dno. Mialam nie komentowac ale ten post to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:04 wygląda na cwaną, widzę materiał na drugą Kasię Tusk." Podobnie jak Kasia Tusk - wygląda jak milion dolarów, ale jest to typ, którego nienawidzą zakompleksione wieśniary. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:43 żelazny elektorat na straży wyluzujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:38 O matko, co za idiotka. W życiu nie głosowałam na Pis. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:55 to czego się tak ciskasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:57 menodo napisała: > Podobnie jak Kasia Tusk - wygląda jak milion dolarów, ale jest to typ, którego > nienawidzą zakompleksione wieśniary. Widziałam kiedyś w naturze milion dolarów - nic specjalnego. A co do panny Dudówny - te zdjęcia to sztuczna rzeczywistość wykreowana na potrzeby kampanii. Ona na co dzień ta nie wygląda. Ładna jest, ale takich ładnych to setki po ulicach chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:35 > ale jest to typ, którego nienawidzą zakompleksione wieśniary. 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:10 Bardzo ładna dziewczyna. Ma tendencję do ubierania się jak własna ciotka, ale pewnie styliści pomogą jej odmłodzić garderobę. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:14 kalina_lin napisała: > Bardzo ładna dziewczyna. Ma tendencję do ubierania się jak własna ciotka, ale p > ewnie styliści pomogą jej odmłodzić garderobę. Może to tylko styl na wyjścia z tatą Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:30 Podpowiedziany przez stylistów, pasujacy do wizerunku taty. To podstawa podstaw, dziewczyny, wy naprawdę dajcie sie tak wykręcić?! Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: pierwsza córka 25.05.15, 21:55 Ale z czym dajemy się wykręcić? Jak jest ubrana każdy widzi. Dla mnie tym ubiorem duuużo traci. Jeśli to jest wymysł stylistów, to powinna ich szybko zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: pierwsza córka 26.05.15, 03:07 kalina_lin napisała: Dla mnie tym ubior > em duuużo traci. Ale co konkretnie traci? Co takim ubiorem można stracic. Czesc? Honor? Szacunek? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: pierwsza córka 26.05.15, 07:51 Urodę. Zamiast młodej, ładnej, sympatycznej dziewczyny widzimy sztywniaczkę ubraną w żakiecik po cioci. Na zdjęciach z ogłoszenia wyników, czy niektórych z kampanii wygląda 10 lat starzej, niż na swoich zdjęciach z FB z czasów sprzed kampanii. Przywoływana wcześniej K. Tusk jakoś umiała ubrać się elegancko i stosownie do okazji, nie wbijając się przy tym w garsonki i nie robiąc fryzury a la urzędniczka z poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:25 Wygrał jakiś gość, nie z mojej bajki, ale ok, nie pójdę sie pochlastac, no bo moze sie ogarnie i zacznie myslec ( wątpię, ale co mi pozostaje)? Jednak po co roztrzasac, jego rodzine, brzydka/ ładna, mądra/ głupia żonę czy córkę? Wole naiwnie myśleć , ze to bez znaczenia. Tak jak gucio mnie obchodzi rodzina mojego szewca, odbiorcy śmieci w dni nieparzyste czy nawet radnego, to nie interesuje mnie rodzina prezydenta. Nauczycielka i studentka, jakich na peczki w naszym kraju i mam nadzieje, ze bez wpływu na jego losy. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:38 to bardzo szlachetne z Twojej strony, ale nie masz racji. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:31 Potwierdzam: ładna, wygląda na cwaną Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:32 zwariowana_wariatka napisała: > oczywiście teraz prawica będzie zachwycona, inna jakość aha, Martusia-bis. Mnie to nie zachwyca, ale dobry bóg uchował, prawicą nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:33 Muszę to napisać - jakby pani Dudowej głowę wymienić, to byłaby z niej super wystrzałowa laska Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:47 Wyglada jak siostra blizniaczka Magdy Steczkowskiej. Corka wyglada jak subtelniejsza wersja Gosi Andrzejewicz, a na widok Dudy moj syn dzis rzekł: o, ojciec Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:23 Anty, nie ubliżaj Żmijewskiemu - pomimo lat jest dużo przystojniejszy Nowy prezydent wg. mnie wizualnie jest jakiś taki żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:39 Magda Steczkowska nieporównywalnie ładniejsza, a różnica wieku obu pań to tylko 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: pierwsza córka 26.05.15, 15:12 > Muszę to napisać - jakby pani Dudowej głowę wymienić, to byłaby z niej super wy > strzałowa laska zgadzam się, głowa ptasia podobnie zresztą jak córki. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:40 Ladna dziewczyna, fajnie sie ubiera, choc czasem moze troche "sztywno" jak na swoj wiek. Ma bardzo fajny, delikatny i subtelny typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:27 Pierwszy raz się w wątkach okołowyborowych wypowiadam iiii Nie chcę być złym prorokiem ale jakoś mi się z Clintonami kojarzą.. ( tak obyczajowo , zobaczymy co czas pokaże..) Odpowiedz Link Zgłoś
ira_08 Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:30 Ładna. I co można więcej powiedzieć, przecież dopiero co dorosła. Mnie zastanawia czy podziela poglądy taty, czy raczej ciągnie ją w stronę Kornhauserów? Dziadka jej zazdroszczę, choć mój też był super No i trochę jej współczuję. Biedy w życiu nie zazna, ale bez ochrony się nie ruszy. Jakie ona ma teraz życie studenckie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:41 Tak, też chciałam to napisać. Dziadka wręcz szalenie zazdroszczę, swoich nie poznałam. Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:43 Ciekawe,jak wyglada sie na cwana?>A jakbym powiedziala,ze nick zwariowana wariatka wyglada mi nie dosc,ze na wariatke to do tego zwariowana?Zostaw corke,ona nie kandydowala. Odpowiedz Link Zgłoś
burina Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:44 XXI wiek, cywilizowany kraj a tutaj nadal: pan jest od rządzenia, a kobiety od wyglądania. I lud, niby nie taki ciemny (a zwłaszcza kobieca jego część), gotów jest się o wygląd pań za łby wziąć. Nie, wcale nie o to spin doktorom chodziło. Na Korwina się obrażacie, a on jedyny głośno i wyraźnie swoje zdanie o kobietach wyartykułował i nie udaje, że ma o nas dobre zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:59 Niedawno był na tym forum wątek o tym, czy Duda to samiec alfa Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:49 Ładna dziewczyna kojarzy mi się z arystokratką, podoba mi się ta duma w jej wyrazie twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:00 Zgadza się z tym że ładniejsza od matki Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:24 Jak wynika z tego wątku jestem zakompleksioną wieśniarą , bo ten typ urody mnie odrzuca. I zupełnie nie rozumiem mówienia o podobieństwie do K.Tusk, twarz tamtej robi na mnie zupełnie inne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:32 A ja się zastanawiam jak może odrzucać typ urody?! Jeśli ktoś jest ładny, ma w sobie grację, styl, urok to nie ważne czy ryży, brunet, wysoki czy niski .... Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:40 Ja w ogóle tych "urodowych" okołoprezydenckich wątków nie ogarniam. Ale kurczę, nawet najbardziej pisowe trolle nie zakładały wątków pt. jak wam się podobają córki Komorowskiego, chyba że coś przeoczyłam, to odszczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:45 Córki Komorowskiego nie brały udziału w kampanii prezydenckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:57 Brały czy nie brały -rodzinny spot jednak się pojawił - dla hejterów żaden problem, aby je znaleźć i poznęcać się ciut nad nimi. Na ematce nic takiego się nie pojawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: pierwsza córka 26.05.15, 00:05 Były w dużym cieniu, Komorowski nigdy dzieci nie eksploatował. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: pierwsza córka 26.05.15, 00:18 Ale pisowe trolle - gdyby chciały - mogłyby je eksploatować do woli. Nie robiły tego. Tym większy fuj dla trolli z opcji PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 26.05.15, 20:40 nie zakładały, bo córki nie brały udziału w kampanii, nie wypowiadały się na wiecach, nie chodziły z tatusiem glosować sie oburzasz jakby ktoś niewinną pięciolatkę obgadywał pfff przeciez to wszystko ściśle zaplanowane było Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:44 Po prostu - ja 'ten typ' odbieram jako mogący się podobać innym, może nawet klasycznie piękny, ale słów 'ładny, gracja, styl i urok' na pewno bym w odniesieniu do niego nie użyła (bo brakuje tego 'czegoś', błysku w oku, naturalnego uroku). Nie wykluczam, że widząc taką osobę w nieoficjalnej sytuacji, normalnym ubraniu i przy normalnym zachowaniu mogłabym zmienić zdanie. Ale widziałam (i słyszałam niestety) tylko w tv, więc tylko na podstawie tego mogę się wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: pierwsza córka 26.05.15, 15:18 tylko, że wspomniana Dudówna nie jest jakoś wybitnie ładna. Ma cofniętą szczękę i nieproporcjonalny nos (przyjrzyjcie się jej zdjęciom z profilu) oraz zbyt blisko osadzone oczy. Na starość (która się zacznie w wieku 40 lat) będzie wyglądała jak swoja matka, która wyjątkowo urodą nie grzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: pierwsza córka 26.05.15, 01:47 Jest ładna, dużo ładniejsza od matki. Czytałam wypowiedzi jej kolegów z liceum i studiów, podobno jest dość zdezorientowana i zagubiona w nowej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
brokje Re: pierwsza córka 26.05.15, 02:23 bardzo ladna wg mnie, ladniejsza od tuskowny ktora jest sla mnie po prostu zadbana a zbyt podobna do ojca.tylko dziwie siee dlacaego nic nie zrobila z przednimi gornymi jedynkami. Psuja efekt jak sie usmiechnie... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: pierwsza córka 26.05.15, 07:56 Tak sie dziwisz jak ja, dlcaczego ta pani sobie zebow nie poprawila (bylaby wtedy pieknoscia): i1.bstatic.de/sites/default/files/styles/full-content-gallery_1300x740/public/sofia-hellqvist-170159168.jpg?itok=04AtACG9 Odpowiedz Link Zgłoś
dzikka Re: pierwsza córka 26.05.15, 08:11 A powinna się uśmiechać, jest zdecydowanie naturalniejsza. Pani Kinga ma denerwujący sposób zadzierania brody i wtedy faktycznie ma bitch face. Generalnie, młoda, ładna. szczupła kobieta. Trudno oceniać jaka jest, została mocno zaangażowana w kampanię ojca i być może nie wie do końca jak należy się zachować. Ma być elegancką, pewną siebie, salonową dziewczyną. Na razie stroje i fryzury nie do końca jej pasują, usztywniają. A czy jest sztywniarą, cwaniarą czy fajną dziewczyną nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
tyggrysio Re: pierwsza córka 26.05.15, 08:24 Czego by Sofia nie robila i tak uroda nie pobije swojego przyszlego meza Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: pierwsza córka 26.05.15, 09:20 Ale on kurdupel, wiec wcale nie taki idealny . Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: pierwsza córka 26.05.15, 09:21 Doczytalam, ze ma 1,80 - jestem w szoku?! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: pierwsza córka 26.05.15, 08:29 Na co wygląda? W każdym widzisz cwaniaka i złodzieja? Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: pierwsza córka 26.05.15, 15:38 Moje drogie, nie musicie się obawiać, Kinga duda, na co dzień nie ubiera się wcale tak sztywno, jak podczas kampanii wyborczej. Na szkolnych przedstawieniach bywała bardziej wyluzowana https://youtube.com/devicesupport Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa40 Re: pierwsza córka 26.05.15, 15:47 nie wiem jak wygląda, "gdyż ponieważ niestetyż"nie jestem w stanie patrzeć na ojca nie otwieram tv od tygodnia i nie zamierzam otwierać .... Odpowiedz Link Zgłoś