Dodaj do ulubionych

pierwsza córka

25.05.15, 19:30
no dobra, jak plotkujemy, to plotkujemy tongue_out

jak Wam się widzi Kinga Duda? ładna, wygląda na cwaną, widzę materiał na drugą Kasię Tusk. oczywiście teraz prawica będzie zachwycona, inna jakość wink
Obserwuj wątek
    • salinas Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:40
      A po czym poznałaś, że cwana? Ja widzę bardzo młodą, ładną dziewczynę. Trochę młodszą od mojej córki. Rodzina dobrze się prezentuje.

https://bi.gazeta.pl/im/31/25/11/z17979441Q,DLOKR.jpg

Wizualnie trochę podobna do p. Tusk, która też jest piękną , młodą kobietą.
      • zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:46
        to widać. zresztą słyszałam jak się wypowiada.
        tak, ładnie tu wyglądają, musze się zgodzić wink
        • verdana Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:53
          Niektórzy mają bitch face. Inni po prostu są bitch.
      • sid_15 Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:01
        > Rodzina dobrze się prezentuje.

Fakt, ładny obrazek, wizualnie wypadają bardzo przyzwoicie. To także mogło im (a raczej jemu, Dudzie) pomóc.
        • oqoq74 Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:37
          Nie mogło, tylko pomogło. Normalne, że bada się jaki wplyw ma żona i dzieci obok i w zależności od wyniku, się tym gra.
      • pieskuba Re: pierwsza córka 26.05.15, 15:44
        Ta sukienka... przepiękna!
    • verdana Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:44
      Nie lubię Dudy. Ale obrazanie jego córki to zwykłe świństwo.
      • zuleyka.z.talgaru Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:47
        Ale to nie jest obrażanie. Stwierdziłam, że ma taki syndrom. Jak wiele kobiet.

dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,v/syndrom-bitch-face,1287780.html
        • antyideal Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:59
          hehe, Monika Olejnik to dobry przykład.
      • zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:48
        to nie jest obrażanie, to fakt, sama cierpię na tę przypadłość. niektórzy ludzie mają taki niesympatyczny wyraz twarzy.
        • rasowa_sowa Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:10
          u Ciebie, zuleyka to nie tylko twarz mam wrażenie..
          • rasowa_sowa Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:11
            ops, pomyliłyście mi się smile
            • zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:14
              nie dziwie sie, sama mialam deja vu wink
      • gogologog Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:33
        Obrazanie corki z PiS jest cooool.
        Np taki ryj Lis, kiedy przeprosi?
        • maslova Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:48
          Gogo, spałoś czy się spiłoś?? Przecież Lis już dawno przeprosił i to niejeden raz.
          • wegatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:17
            Ale gulgulgul uważa, że aby przeprosiny były wystarczające, Lis będzie musiał córkę prezydenta oraz całą jego rodzinę (pięć pokoleń wstecz) pocałować co najmniej w stopę.
    • salinas Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:47
      zuleyka.z.talgaru napisała:

> Ma bitch face. Zresztą jak dudowa.

Wiesz , napiszę coś, co rzadko mi spod klawiatury wychodzi. Żałosna jesteś z tym, co wypisujesz. Kończ waść , wstydu oszczędź tongue_out
      • zuleyka.z.talgaru Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:48
        Też masz ten syndrom, że się pieklisz?
        • salinas Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:54
          zuleyka.z.talgaru napisała:

> Też masz ten syndrom, że się pieklisz?

To ty masz na to monopol, na chamstwo zresztą też.
          Bez odbioru.
    • agnieszka77_11 Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:55
      Ładna. Ładniejsza od Kasi Tusk moim zdaniem. Tuskówna dla mnie jakaś taka mdła.
      • zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:58
        coś w tym jest, i te jej pastelowe szpileczki wink ciekawe jakiego bloga założy nowa córka.
        • lady-z-gaga Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:01
          ciekawe jakiego bloga założy n
          > owa córka.

politycznego
          • zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:02
            możliwe, słyszałam w tefałenie, że zaangażowana podobno. młodzi chłopcy będa czytać.
        • mildenhurst Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:02
          Taki mialas cel wysmiac dziewuche. Zalosne. ..bardzo.
        • zuleyka.z.talgaru Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:04
          no ale Tuskówna to nie prezydentówna. Raczej będzie się tonować tak jak córka Kwaśniewskich - oczywiście piszę o czasie, kiedy ojciec był prezydentem.
    • vre-sna Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:56
      Co to w ogóle za wypowiedź?
      Dziecko, ile ty masz lat?
    • mildenhurst Re: pierwsza córka 25.05.15, 19:56
      Dno. Mialam nie komentowac ale ten post to dno.
    • menodo Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:04
      wygląda na cwaną, widzę materiał na drugą Kasię Tusk."

Podobnie jak Kasia Tusk - wygląda jak milion dolarów, ale jest to typ, którego nienawidzą zakompleksione wieśniary.
      • zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:06
        co za samokrytyka!
        • vre-sna Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:10
          Właśnie ją złożyłaś.
          • zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:43
            żelazny elektorat na straży big_grin wyluzujcie.
            • menodo Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:38
              O matko, co za idiotka.
              W życiu nie głosowałam na Pis.

• zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:55
                to czego się tak ciskasz?
      • jolunia01 Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:57
        menodo napisała:

> Podobnie jak Kasia Tusk - wygląda jak milion dolarów, ale jest to typ, którego
        > nienawidzą zakompleksione wieśniary.

Widziałam kiedyś w naturze milion dolarów - nic specjalnego. A co do panny Dudówny - te zdjęcia to sztuczna rzeczywistość wykreowana na potrzeby kampanii. Ona na co dzień ta nie wygląda. Ładna jest, ale takich ładnych to setki po ulicach chodzą.
      • gogologog Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:35
        > ale jest to typ, którego nienawidzą zakompleksione wieśniary.
        10/10 smile
    • kalina_lin Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:10
      Bardzo ładna dziewczyna. Ma tendencję do ubierania się jak własna ciotka, ale pewnie styliści pomogą jej odmłodzić garderobę.
      • agnieszka77_11 Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:14
        kalina_lin napisała:

> Bardzo ładna dziewczyna. Ma tendencję do ubierania się jak własna ciotka, ale p
        > ewnie styliści pomogą jej odmłodzić garderobę.

Może to tylko styl na wyjścia z tatą wink
        • mamma_2012 Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:30
          Podpowiedziany przez stylistów, pasujacy do wizerunku taty. To podstawa podstaw, dziewczyny, wy naprawdę dajcie sie tak wykręcić?!
          • kalina_lin Re: pierwsza córka 25.05.15, 21:55
            Ale z czym dajemy się wykręcić? Jak jest ubrana każdy widzi. Dla mnie tym ubiorem duuużo traci. Jeśli to jest wymysł stylistów, to powinna ich szybko zmienić.
            • laquinta Re: pierwsza córka 26.05.15, 03:07
              kalina_lin napisała:

Dla mnie tym ubior
              > em duuużo traci.

Ale co konkretnie traci? Co takim ubiorem można stracic. Czesc? Honor? Szacunek? Co?
              • kalina_lin Re: pierwsza córka 26.05.15, 07:51
                Urodę. Zamiast młodej, ładnej, sympatycznej dziewczyny widzimy sztywniaczkę ubraną w żakiecik po cioci. Na zdjęciach z ogłoszenia wyników, czy niektórych z kampanii wygląda 10 lat starzej, niż na swoich zdjęciach z FB z czasów sprzed kampanii.
                Przywoływana wcześniej K. Tusk jakoś umiała ubrać się elegancko i stosownie do okazji, nie wbijając się przy tym w garsonki i nie robiąc fryzury a la urzędniczka z poczty.
    • mamma_2012 Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:25
      Wygrał jakiś gość, nie z mojej bajki, ale ok, nie pójdę sie pochlastac, no bo moze sie ogarnie i zacznie myslec ( wątpię, ale co mi pozostaje)?
      Jednak po co roztrzasac, jego rodzine, brzydka/ ładna, mądra/ głupia żonę czy córkę? Wole naiwnie myśleć , ze to bez znaczenia.
      Tak jak gucio mnie obchodzi rodzina mojego szewca, odbiorcy śmieci w dni nieparzyste czy nawet radnego, to nie interesuje mnie rodzina prezydenta.
      Nauczycielka i studentka, jakich na peczki w naszym kraju i mam nadzieje, ze bez wpływu na jego losy.
      • zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:38
        to bardzo szlachetne z Twojej strony, ale nie masz racji.
    • cosmetic.wipes Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:31
      Potwierdzam: ładna, wygląda na cwaną big_grin
    • lusitania2 Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:32
      zwariowana_wariatka napisała:

> oczywiście teraz prawica będzie zachwycona, inna jakość wink

aha, Martusia-bis.
      Mnie to nie zachwyca, ale dobry bóg uchował, prawicą nie jestem.
    • cosmetic.wipes Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:33
      Muszę to napisać - jakby pani Dudowej głowę wymienić, to byłaby z niej super wystrzałowa laska tongue_out
      • antyideal Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:47
        Wyglada jak siostra blizniaczka Magdy Steczkowskiej.
        https://i.iplsc.com/magda-steczkowska/0001UQHYHUVUMKX3-C116-F4.jpg

Corka wyglada jak subtelniejsza wersja Gosi Andrzejewicz, a na widok Dudy moj syn dzis rzekł:
        o, ojciec Mateusz tongue_out
        • wegatka Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:23
          Anty, nie ubliżaj Żmijewskiemu - pomimo lat jest dużo przystojniejszy smile
          Nowy prezydent wg. mnie wizualnie jest jakiś taki żaden.
        • aniani7 Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:39
          Magda Steczkowska nieporównywalnie ładniejsza, a różnica wieku obu pań to tylko 3 lata.
      • sanrio Re: pierwsza córka 26.05.15, 15:12
        > Muszę to napisać - jakby pani Dudowej głowę wymienić, to byłaby z niej super wy
        > strzałowa laska tongue_out

zgadzam się, głowa ptasia podobnie zresztą jak córki.
    • mayaalex Re: pierwsza córka 25.05.15, 20:40
      Ladna dziewczyna, fajnie sie ubiera, choc czasem moze troche "sztywno" jak na swoj wiek. Ma bardzo fajny, delikatny i subtelny typ urody.
    • mamolka1 Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:27
      Pierwszy raz się w wątkach okołowyborowych wypowiadam iiii
      Nie chcę być złym prorokiem ale jakoś mi się z Clintonami kojarzą.. ( tak obyczajowo , zobaczymy co czas pokaże..)
    • ira_08 Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:30
      Ładna. I co można więcej powiedzieć, przecież dopiero co dorosła.

Mnie zastanawia czy podziela poglądy taty, czy raczej ciągnie ją w stronę Kornhauserów? Dziadka jej zazdroszczę, choć mój też był super wink

No i trochę jej współczuję. Biedy w życiu nie zazna, ale bez ochrony się nie ruszy. Jakie ona ma teraz życie studenckie?
      • aniani7 Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:41
        Tak, też chciałam to napisać. Dziadka wręcz szalenie zazdroszczę, swoich nie poznałam.
    • buuenos Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:43
      Ciekawe,jak wyglada sie na cwana?>A jakbym powiedziala,ze nick zwariowana wariatka wyglada mi nie dosc,ze na wariatke to do tego zwariowana?Zostaw corke,ona nie kandydowala.
    • burina Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:44
      XXI wiek, cywilizowany kraj a tutaj nadal: pan jest od rządzenia, a kobiety od wyglądania. I lud, niby nie taki ciemny (a zwłaszcza kobieca jego część), gotów jest się o wygląd pań za łby wziąć. Nie, wcale nie o to spin doktorom chodziło.

Na Korwina się obrażacie, a on jedyny głośno i wyraźnie swoje zdanie o kobietach wyartykułował i nie udaje, że ma o nas dobre zdanie.
      • maslova Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:59
        Niedawno był na tym forum wątek o tym, czy Duda to samiec alfa
    • kkalipso Re: pierwsza córka 25.05.15, 22:49
      Ładna dziewczyna kojarzy mi się z arystokratką, podoba mi się ta duma w jej wyrazie twarzy.
    • wioskowy_glupek Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:00
      Zgadza się z tym że ładniejsza od matki smile
    • monikaj21 Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:24
      Jak wynika z tego wątku jestem zakompleksioną wieśniarą smile, bo ten typ urody mnie odrzuca. I zupełnie nie rozumiem mówienia o podobieństwie do K.Tusk, twarz tamtej robi na mnie zupełnie inne wrażenie.
      • kkalipso Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:32
        A ja się zastanawiam jak może odrzucać typ urody?! Jeśli ktoś jest ładny, ma w sobie grację, styl, urok to nie ważne czy ryży, brunet, wysoki czy niski ....
        • menodo Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:40
          Ja w ogóle tych "urodowych" okołoprezydenckich wątków nie ogarniam.

Ale kurczę, nawet najbardziej pisowe trolle nie zakładały wątków pt. jak wam się podobają córki Komorowskiego, chyba że coś przeoczyłam, to odszczekam.
          • aniani7 Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:45
            Córki Komorowskiego nie brały udziału w kampanii prezydenckiej.
            • menodo Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:57
              Brały czy nie brały -rodzinny spot jednak się pojawił - dla hejterów żaden problem, aby je znaleźć i poznęcać się ciut nad nimi.
              Na ematce nic takiego się nie pojawiło.
              • aniani7 Re: pierwsza córka 26.05.15, 00:05
                Były w dużym cieniu, Komorowski nigdy dzieci nie eksploatował.
                • menodo Re: pierwsza córka 26.05.15, 00:18
                  Ale pisowe trolle - gdyby chciały - mogłyby je eksploatować do woli.
                  Nie robiły tego.
                  Tym większy fuj dla trolli z opcji PO.
          • zwariowana_wariatka Re: pierwsza córka 26.05.15, 20:40
            nie zakładały, bo córki nie brały udziału w kampanii, nie wypowiadały się na wiecach, nie chodziły z tatusiem glosować tongue_out
            sie oburzasz jakby ktoś niewinną pięciolatkę obgadywał pfff
            przeciez to wszystko ściśle zaplanowane było
        • monikaj21 Re: pierwsza córka 25.05.15, 23:44
          Po prostu - ja 'ten typ' odbieram jako mogący się podobać innym, może nawet klasycznie piękny, ale słów 'ładny, gracja, styl i urok' na pewno bym w odniesieniu do niego nie użyła (bo brakuje tego 'czegoś', błysku w oku, naturalnego uroku). Nie wykluczam, że widząc taką osobę w nieoficjalnej sytuacji, normalnym ubraniu i przy normalnym zachowaniu mogłabym zmienić zdanie. Ale widziałam (i słyszałam niestety) tylko w tv, więc tylko na podstawie tego mogę się wypowiedzieć.
        • sanrio Re: pierwsza córka 26.05.15, 15:18
          tylko, że wspomniana Dudówna nie jest jakoś wybitnie ładna. Ma cofniętą szczękę i nieproporcjonalny nos (przyjrzyjcie się jej zdjęciom z profilu) oraz zbyt blisko osadzone oczy. Na starość (która się zacznie w wieku 40 lat) będzie wyglądała jak swoja matka, która wyjątkowo urodą nie grzeszy.
    • misterni Re: pierwsza córka 26.05.15, 01:47
      Jest ładna, dużo ładniejsza od matki.
      Czytałam wypowiedzi jej kolegów z liceum i studiów, podobno jest dość zdezorientowana i zagubiona w nowej sytuacji.
    • brokje Re: pierwsza córka 26.05.15, 02:23
      bardzo ladna wg mnie, ladniejsza od tuskowny ktora jest sla mnie po prostu zadbana a zbyt podobna do ojca.tylko dziwie siee dlacaego nic nie zrobila z przednimi gornymi jedynkami. Psuja efekt jak sie usmiechnie...
      • annajustyna Re: pierwsza córka 26.05.15, 07:56
        Tak sie dziwisz jak ja, dlcaczego ta pani sobie zebow nie poprawila (bylaby wtedy pieknoscia):
        i1.bstatic.de/sites/default/files/styles/full-content-gallery_1300x740/public/sofia-hellqvist-170159168.jpg?itok=04AtACG9
        • dzikka Re: pierwsza córka 26.05.15, 08:11
          A powinna się uśmiechać, jest zdecydowanie naturalniejsza. Pani Kinga ma denerwujący sposób zadzierania brody i wtedy faktycznie ma bitch face. Generalnie, młoda, ładna. szczupła kobieta. Trudno oceniać jaka jest, została mocno zaangażowana w kampanię ojca i być może nie wie do końca jak należy się zachować. Ma być elegancką, pewną siebie, salonową dziewczyną. Na razie stroje i fryzury nie do końca jej pasują, usztywniają. A czy jest sztywniarą, cwaniarą czy fajną dziewczyną nie mam pojęcia.
        • tyggrysio Re: pierwsza córka 26.05.15, 08:24
          Czego by Sofia nie robila i tak uroda nie pobije swojego przyszlego meza wink
          • annajustyna Re: pierwsza córka 26.05.15, 09:20
            Ale on kurdupel, wiec wcale nie taki idealny wink.
            • annajustyna Re: pierwsza córka 26.05.15, 09:21
              Doczytalam, ze ma 1,80 - jestem w szoku?!
    • rosapulchra-0 Re: pierwsza córka 26.05.15, 08:29
      Na co wygląda? W każdym widzisz cwaniaka i złodzieja? suspicioussuspicioussuspicious
    • wegatka Re: pierwsza córka 26.05.15, 15:38
      Moje drogie, nie musicie się obawiać, Kinga duda, na co dzień nie ubiera się wcale tak sztywno, jak podczas kampanii wyborczej. Na szkolnych przedstawieniach bywała bardziej wyluzowana big_grin

• penelopa40 Re: pierwsza córka 26.05.15, 15:47
        nie wiem jak wygląda, "gdyż ponieważ niestetyż"nie jestem w stanie patrzeć na ojca nie otwieram tv od tygodnia i nie zamierzam otwierać ....
      • bei Re: pierwsza córka 26.05.15, 15:53
        smilesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka