Dodaj do ulubionych

Karta Multisport Plus prośba o pomoc

03.06.15, 14:32
Witam wszystkie E-mamy,

czy któraś z Was może mogłaby mi pomóc w zdobyciu w/w karty? Bardzoo mi na tej karcie zależy, ale niestety nie wydają jej dla osób indywidualnych....tylko dla firmsad Może któraś ma możliwość dopisania mnie do swojej karty w jakiś sposób...Oczywiście koszty pokryję z góry. Dziękuję za ewentualną pomoc.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kamyk.w.skarpecie Re: Karta Multisport Plus prośba o pomoc 03.06.15, 14:36
      Działa to w ten sposób, że fundusz socjalny w firmie co miesiąc dopłaca w części lub w całości do karty pracownika. Karta jest imienna.
      • ladonna31 Re: Karta Multisport Plus prośba o pomoc 03.06.15, 14:40
        Niestety w mojej firmie nie ma szans na zakupienie tych kart...crying dzwoniłam do firmy, która je wystawia i potwierdzili, że nie ma szans na wystawienie karty na osobę indywidualną, tylko na firmę przy zakupie min. 10 kart......sad: sad Wiem, że ludzie dopisują do swoich kart osoby towarzyszące...może ktoś mógłby mi pomóc w tej kwestii?
    • moofka Re: Karta Multisport Plus prośba o pomoc 03.06.15, 14:41
      obawiam sie ze jest tylko dla pracownikow i czlonkow ich rodzin
      • ladonna31 Re: Karta Multisport Plus prośba o pomoc 03.06.15, 14:47
        sad na pewno jest to karta imienna, na necie są nawet ogłoszenia, że ktoś może sprzedać tą kartę....ale ja obawiam się takich transakcji z nieznajomymi.....na Emamie to co innegosmile
      • bergamotka77 Re: Karta Multisport Plus prośba o pomoc 03.06.15, 14:47
        Nikt cie nie raczej dopisze, to opcja dla czlonkow rodzin ja np. mam taka i dodatkowa imienna na syna tylko basenowa. Dlaczego Ci tak na niej bardzo zalezy?
        • ladonna31 Re: Karta Multisport Plus prośba o pomoc 03.06.15, 14:51
          Bo mam zamiar spędzić lato na sportowo, mam za sobą bardzo ciężkie chwile, a sport idealnie mnie resetuje.... Ta karta upoważnia do wstępów na wiele obiektów sportowych w moim mieście - basen, fitness, siłownia itd. Ale widzę, że jednak zdobycie tej karty będzie poza moimi możliwościamisad
          • karolka.83 Re: Karta Multisport Plus prośba o pomoc 03.06.15, 14:53
            a wiesz ile ta karta kosztuje? pytam z ciekawości, czy zdajesz sobie sprawę z tego, że to koszt 151zł miesięcznie albo czasem nawet ok 170 ?
            • ladonna31 Re: Karta Multisport Plus prośba o pomoc 03.06.15, 14:59
              Zdaję sobie sprawę z tych kosztów....tylko, zakładając, że będę z niej intensywnie korzystać na pewno wyjdzie mnie to taniej niż karnety na basen, fitness itd.
              • karolka.83 Re: Karta Multisport Plus prośba o pomoc 03.06.15, 15:11
                a robisz cos teraz w temacie sportu w ogóle?
                Bo wiesz, 3x w tyg basen + 2 x fitness i 2x siłownia jest niemożliwa dla osoby, która nigdy nic nie robiła
                zacznij na początek biegać po 10km i zobaczysz jak organizm reaguje, a to tylko 1h wysiłku, szybko zrozumiesz,. ze w zupełności wystarczy Tobie karnet na basen i buty do biegania
                • ladonna31 Re: Karta Multisport Plus prośba o pomoc 03.06.15, 15:18
                  żyję dosyć aktywnie od dłuższego czasu;smile Bieganie u mnie zawsze jest na pierwszym miejscu zwłaszcza wiosną, jesienią i zimą, ale latem przy takiej pogodzie jak dziś nie czerpię z joggingu przyjemnoścismile Chodzi mi o to, że ulubiony basen mam gdzie indziej, ulubione zajęcia fitness w jednym klubie, spinning w innym- i taka karta byłaby dla mnie najlepszym rozwiązaniem.
                  • przeciwcialo Re: Karta Multisport Plus prośba o pomoc 03.06.15, 15:40
                    Prywatnym osobo abonamenty sprzedaje Ok System. Jesli twoje ulubione kluby maja z nimi umowe to sprawdź ich ofertę.
            • przeciwcialo Re: Karta Multisport Plus prośba o pomoc 03.06.15, 15:15
              Na wakacje fittnes kluby robia promocje na karnety.
              Za 139 zl w Krakowe mozna miec siłownie, basen i fittnes w nieograniczonym wymiarze.
    • ichi51e Re: Karta Multisport Plus prośba o pomoc 03.06.15, 14:53
      Potwierdzam - dla rodziny badz partnerow - chyba ze cie jakas matka za partnerke wpisze...
      • asiaiwona_1 Re: Karta Multisport Plus prośba o pomoc 03.06.15, 15:04
        dla znajomych też, tylko chyba w ograniczonej liczbie. Mój mąż dla kolegi wyrobił w swojej pracy bez problemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka