bella_roza 09.06.15, 21:15 tak sobie popalam, nie każdego dnia, czasem 2, wychodzi ok 1 paczka miesięcznie zastanawiam się w jakim stopniu takie palenie szkodzi zdrowiu i czy można się uzależnić w ten sposób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruche_ciacho Re: 1 papieros dziennie 09.06.15, 21:18 zalezy od ciebie, ja tak popalam od X lat dla mnie dni/tygodnie bez papierosa sa bez problemu czy szkodzi zdrowiu? pewnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: 1 papieros dziennie 09.06.15, 21:19 A tak szczerze, ale absolutnie szczerze: czekasz na te jedną fajkę? Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: 1 papieros dziennie 09.06.15, 21:28 tak, choć jak nie ma okazji to nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: 1 papieros dziennie 09.06.15, 21:32 To jestes na dobrej drodze ku uzaleznieniu. Drodze jedynie, zaznaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: 1 papieros dziennie 09.06.15, 21:37 nie no, psychicznie to wiadomo że od wszystkiego można się uzależnić. ale fizycznie? wydaje mi się że nie mam takich skłonności, kiedyś paliłam sporo i przestałam bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: 1 papieros dziennie 09.06.15, 21:46 Mówią ludzie, że są dwa rodzaje palaczy - nawykowi i nikotynowi. Pierwsi po prostu się przyzwyczają, że coś, za przeproszeniem, muszą coś wkładać do ust, drudzy już nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: 1 papieros dziennie 10.06.15, 17:12 No ja uwielbiam tego nikotynowego kopa... ssanie patyczki to nie byłoby to samo Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: 1 papieros dziennie 09.06.15, 21:40 Mój mąż potrafi nie palić miesiącami. A potem go łapie "nałóg" i potrafi przez tydzień wyjarać paczkę fajek. Ja znowu z tych, co nie palą w ogóle, ale jak już dorwą, to wypalają dwie paczki dziennie. I nidyrydy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamako2216 Re: 1 papieros dziennie 09.06.15, 22:16 Palilam papierosy bardzo dlugo i duzo. Od 3 tygodni niepale, postanowilam zucic to w cholere, mam nadzieje, ze mi sie to uda. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: 1 papieros dziennie 10.06.15, 18:00 Nie weiem bo ja jak mam to pale jak nie mam to nie pale, rzucilam nalogowe palwnie z 2 miechy temu, kupuje papierosy tylko na impreaze i zostawiam jak wychodze, tak postanowilam. Wizja "nigdy juz nie zapale" u mnie sie nie sprawdza przy całkowitym rzucaniu palenia. A ze teraz mam rzycie nie imprezowe to i 3 tygodnie bez fajki daje rade. Odpowiedz Link Zgłoś