parsley0 08.07.15, 23:19 Może Szanowne Emamy mają sprawdzone, przytulne i tanie miejsce do spania nad Bałtykiem dla 3-osobowej rodzinki? Podpowiedzcie coś, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiekzdzisiek2 Re: wypad nad Bałtyk 08.07.15, 23:23 a rejon jakiś? i co to jest tanio? Jaki poziom ceny na twarz? Odpowiedz Link Zgłoś
parsley0 Re: wypad nad Bałtyk 08.07.15, 23:48 Rejon - wszystko oprócz zachodniopomorskiego, bo chyba za daleko nam będzie. Ceny - im taniej, tym lepiej - ale żeby standard jakiś w miarę przyzwoity. Pensjonaty jakieś, wille itp. Preferuję raczej coś zacisznego -na pewno nie położonego przy głównej ulicy kurortu. Może.. coś? Odpowiedz Link Zgłoś
bellatri.x.lestrange Re: wypad nad Bałtyk 08.07.15, 23:58 Trochę późno na rezerwację, ale próbuj, ja polecam Karwia Fulay, Jastrzębia Góra Primavera, to są miejsca w których byłam, sprawdzone, cena i warunki standardowe. Basen, czysto, blisko centrum i miejskich plaż Odpowiedz Link Zgłoś
parsley0 Re: wypad nad Bałtyk 11.07.15, 11:48 dzięki, może ktoś jeszcze zna coś sprawdzonego, blisko morza. Może znacie jakieś małe mieszkanko do wynajęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: wypad nad Bałtyk 11.07.15, 16:28 sprawdź Poddąbie...malenka miejcowośc, jedna uliczka, kilka sklepików, świetna restauracja i hotel.Albo praywatne kwatery.A plaża??? moja droga... nie widziałaś piekniejszej Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: wypad nad Bałtyk 11.07.15, 16:59 Znać zam, ale co ci ta informacja da? Takie miejsca rezerwuje się w styczniu - lutym. W wakacje rezerwuje się to co zostało i nie kręci się nosem, że drogo/daleko od morza itd. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: wypad nad Bałtyk 11.07.15, 17:15 nie przesadzaj, zimno jest, wieje, kapia w baltyku sie tylko morsy... spokojnie cos znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: wypad nad Bałtyk 11.07.15, 20:33 Nie przesadzam. Jestem nad Bałtykiem, pytaliśmy się w kilku miejscach o jakiś lokal dla znajomych i nie ma. Tzn pojedyncze dni tak, ale żeby kilka dni pod rząd to nie ma. Chyba, że w droższych hotelach, bo 3* pozajmowane. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: wypad nad Bałtyk 11.07.15, 20:22 Jak się nie ma miedzi to się w domu siedzi, nie stać Cię na pobyt w sezonie nad Bałtykiem. Odpowiedz Link Zgłoś