hedna 20.07.15, 09:13 Jak się nauczyć chodzić na szpilkach 10cm ? Mam na to 3 tygodnie Póki co jest pokracznie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Szpilki- help 20.07.15, 09:21 Tak, do treningu wybierz tzw anatomiczną wysokość, czyli 8 cm. Potem łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love practice, practice, practice 20.07.15, 10:06 Z mojego doświadczenia wiem, że żeby się nauczyć trzeba mieć z 8 par na raz. Chodzić w różnych codziennie i wtedy się nauczysz. Do tego YT. Tu masz filmik, gdzie pokazuje np. jak chodzić po TRAWIE na wysokich szpilkach . www.youtube.com/watch?v=LfN1Ks_4dig Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Szpilki- help 20.07.15, 10:14 To zależy, jak chodziłas do tej pory. Jesli chodziłas pokracznie, to i 3 miesiące nie pomogą jesli umiesz chodzic ładnie, wyprostowana, długim krokiem, a nie drobiąc jak kaczka, jesli używasz mięśni nóg i pośladków, a nie kołyszesz się z biodra na biodro, to wysokie obcasy tylko początkowo będą sprawiały trudność Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Szpilki- help 20.07.15, 10:41 Wystarczy, że będziesz robić wszytko inaczej, niż ta pani i już będzie super dobrze Dziewczyna nie potrafi chodzić na szpilkach . Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Szpilki- help 20.07.15, 14:18 Załóż w domu , chodź po holu Tam i spowrotem Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Szpilki- help 20.07.15, 14:20 Serio warto się tak umartwiać, by chodzić w takich szpilkach? Odpowiedz Link Zgłoś
poppy_pi Re: Szpilki- help 20.07.15, 14:39 Po prostu zacząć w nich chodzić Trening czyni mistrza. Zacznij w domu, później na zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
enatealie Re: Szpilki- help 20.07.15, 15:21 Trening czyni mistrza, najpierw zacznij dreptać po domu, potem idź do najbliższego sklepu itd. Jeśli masz jakieś niższe buty na obcasie, chodź w nich przez te 3 tygodnie, żeby stopa nawykła do wysokości. Odpowiedz Link Zgłoś