Wczoraj byłam na gastroskopii ale byłam tak zamulona po narkozie że lekarz słowa nie powiedział dał mi tylko opis,receptę i kazał się stosować ,Może któraś się zna na tym i mniej więcej wytłumaczy mi. Wiem że mam helicobacterię...
Przelyk .linie z wpustu od strony przełyku i winwersacji.trzon żołądka,opuszka i część zastępująca dwunastnicy prawidlowa.w antrum śluzówka granulowana dajaca miejscami obraz drobnych kocich łbów.test ureazowy w okolicy i obrzmiałego odwzirrnika dodatni.
Mam ataki bólu w nadbrzuszu idące w prawą stronę,jedni mówią że to trzustka (jak wylądowałam ledwo żywa na sorze) inni że nerwy a jeszcze inny że wątroba.RObiłam tomograf w tmatym tyg. ale w sumie wyszedł ok.Wyniki z krwi ok.Mocz ok.
Każdy mówi że do szpitala mam się położyć bóle mam od listopada co kilka dni.Mój syn ma nowotwór kości więc same wiecie iż położenie się do szpitala nie wchodzi w grę.Myślę o akumunkturze może to coś da ?

już jestem załamana ciągłymi bólami,nerwy,stres,wszystko na raz.Mąż za granicą więc jestem sama ze wszystkim.Od jakiegoś miesiąca doszły zawroty głowy