delta.x 16.09.04, 16:26 Witajcie, czy komuś z was udało się wygrać w tym konkursie 100 zł na szkolną wyprawkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaop Re: konkurs Danonki 17.09.04, 12:52 Probowalam 3 razy i nic. Wiec wiecej nie probuje Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: konkurs Danonki 19.09.04, 15:33 ja probowalam raz i nic ale skoror jest napisane ,ze to dla mamy to dlaczego wygrywaja panowie< np 6 -7 tych samych nazwisk> iza Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: konkurs Danonki 21.09.04, 12:18 No ja na meza tez wyslalam- na ulotce bylo wyraznie napisane imie rodzica, a nie mamy. A gdzies mozna sprawdzic liste tych, co wygrali? Odpowiedz Link Zgłoś
delta.x Re: konkurs Danonki 23.09.04, 10:42 Zadałam to pytanie bo zastanawiam się jak to jest w przypadku wygranej. Wydaje mi się, że trzeba okazać jakieś rachunki za zakupioną wyprawkę dla dziecka i wtedy zwracają pieniądze, bo przecież wiadomo, że już wszyscy ją zakupili jeszcze w sierpniu. A myślę tak dlatego, że przecież każdy by dostał te 100 zł i poszedł sobie kupić co chce, niekoniecznie wyprawkę. Nie wierzę, że ot tak sobie dają kasę, a rachunków nie mam więc chyba nie ma sensu grać... Może się mylę, jak wygracie to napiszcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 Re: konkurs Danonki 25.09.04, 17:52 Ci co wygrywają to pewnie wysyłają kurierem.To samo było z opakowaniami po Marsie.Ludzie wysyłający zwykłą pocztą nie mieli szans!A gdzie w ogóle można sprawdzić kto wygrał? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: konkurs Danonki 02.10.04, 20:34 Ja wysłałam 10 zgłoszeń i jak narazie nie mam odzewu,ale również chciałabym dowiedzieć się gdzie można zobaczyć listę z wynikami.... Odpowiedz Link Zgłoś
ekasia Re: konkurs Danonki 02.10.04, 23:38 na danone.pl wchodze w nowości i wydarzenia. Na drugiej stronie (chyba wiadomość z lipca) jest temat danonmki mamie do skarbonki. Tam jest tez lista. Odpowiedz Link Zgłoś