197575a Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 09:24 Skończyłam Kulturoznawstwo na UŚ, a w tym roku akademickim muszę , po prostu już najwyższy czas, obronić moją rozprawę doktorską. Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 10:02 w tym akademickim - chyba sie 30 wrzesnia konczy) jedziemy na tym samym wozku. ja chcialabym do grudnia oddac prace do dziekanatu...ale nie wiem czy to sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
197575a Re: do katse 17.09.04, 10:17 Żle się wyraziłam , oczywiście chodziło mi o ten , który się dopiero zacznie. Myślałam również o dacie grudniowej, ale pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 10:30 Ja skonczylam prawo na UJ, a marze o psychologii. Moze kiedys - jak dzieci podrosna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tyrola Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 10:33 Geodezję i kartografię na AGH w Krakowie. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 12:08 Skonczylam ekonomie. Odpowiedz Link Zgłoś
jktasp Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 12:20 skończyłam ASP w Krakowie ( dypl. z malarstwa) i studium pedagogiczne przy Akademii, mąż ekonomię na AE też w Krakowie, niegdysiejszą OiZ) Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 12:26 Skończyłam historię na UW, niestety nie pracuję w zawodzie, czego bardzo żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
oluncia Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 12:37 Prawo i administracje, ale obronie sie juz chyba po porodzie .... a tak mi szkoda ze czasu braklo juz by z glowy bylo Odpowiedz Link Zgłoś
meg241 Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 12:54 Ja kończe prawo na UMK. Własnie zakuwam do zaległych egzaminów a jeszcze praca magisterska do napisania i obronienia przede mna. I tu pytanie do innych mam ktore studiowały lub studiuja prawo: potrzebowałabym materiały z prawa karnego materialnego.Potrzebne mi to do magisterki. Pisze o odpowiedzialnosci karnej za niezawiadomienie o przestepstwie. Gdyby któras z Was miał i mogłaby sie podzielic to byłabym wdzieczna. A od przyszełgo października chce zrobic podyplomowe z wyceny nieruchomosci w Olsztynie. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 13:19 madziu odezwij sie do mnie na gg sadze ze moge ci troche pomoc z tymi materialami,ale to juz na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 12:56 Ja studiuję (dokładnie będę od października studiować filozofię na UG. Odpowiedz Link Zgłoś
oluncia Re: Do meg241 17.09.04, 13:16 Z tego co pamietam na www.studenci.pl powinien byc inetesujacy cie referat i materialy na ten temat. Wogole jest tam sporo materialow, mam nadzieje ze znajdziesz cos inetesujacego, inne emamy tez bo sa tam materialy z rozych dziedzin. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ebeatka1 Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 13:34 Witam, a ja parę lat temu zaczęłam studoiwać politologię ale po 3 latach znudziło mi się i pojechałam w świat.A teraz, tzn. od pażdziernika zaczynam studia na pedagogice wczesnoszkolnej, co juz dawno powinnam była zrobic bo jest to kierunek, który bardzo mnie interesuje (jestem po Studium Pedagogicznym). Mam nadzieję,że skonczę studia zarutko po 40-stce :)) Pozdrawiamy z wawy, Beata i Maks(20.01.03) Odpowiedz Link Zgłoś
gupik Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 22:22 Hej! Ja skończyłam najpierw filologię polską na Uniwerku we Wrocławiu, a dwa lata później socjologię też tam. A teraz pracuję w banku :o) Mój mąż skończył socjologię i też pracuje w banku (w konkurencji:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 22:28 Budowa i eksploatacja portów morskich na WSM i marketing na PG Odpowiedz Link Zgłoś
andzia1976 Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 22:30 Skonczylam chemie na uniwersytecie slaskim...ale teraz to marzylby mi sie doktorat z chemiii lub fizyki tylko ze ..tak zal jest zostawic mojego szkraba i spedzac tyle godzin w laboratorium..ale tak mi sie marzy Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 23:06 pedagogikę specj.poradnictwo zawodowe Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 23:07 mayessa napisała: > pedagogikę specj.poradnictwo zawodowe oczywiściechodzi o specjalność Odpowiedz Link Zgłoś
fajnamamusia Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 17.09.04, 23:08 Studiuję prawo, mam nadzieję , że uda Mi się je skończyć za jakieś pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
gagarin3 Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 18.09.04, 10:05 Studiowałam filologię polską, ale błedy forumowiczek poprawiam tylko w myślach Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 18.09.04, 14:04 Hej, pisze stala czytelniczka, malo aktywna w pisaniu Skonczylam matematyke spec. metody numeryczne i programowanie, maz rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
ines10 Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 18.09.04, 14:57 A ja i mój mąż jesteśmy młodymi lekarzami.Ja robię specjalizację z interny (teraz mam przerwę-jestem na urlopie wychowawczym), a mąż -z radiologii. Muszę przyznać , że zawsze zanim sięgnę po radę do książki z pediatrii, pytam o radę emamy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 18.09.04, 19:21 studiowałam zarządzanie kadrami na UJ Odpowiedz Link Zgłoś
olka444 Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 18.09.04, 21:13 ja filologie romanska uj a maz historie na uj Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 18.09.04, 23:45 rachunkowość i auditing na AE we Wrocku,a mąż Mechanike i Budowę Maszyn na PWr. Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 18.09.04, 23:46 aluniaaa napisała: > rachunkowość i auditing na AE we Wrocku,a mąż Mechanike i Budowę Maszyn na PWr. Skonczylam w tym roku,maz 3 latka temu Odpowiedz Link Zgłoś
mradford Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 19.09.04, 05:48 Ja skonczylam Psychologie Organizacji i Zarzadzania,druga specjalizacja Kliniczna na Uniwersytecie Gdanskim.Od przyszlego roku zamierzam sie nostryfikowac ,ale jak pomysle ze mam po raz enty siedziec i czytac to samo to coraz mniej mi sie chce.Pozdrowienia dla Trojmiasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 19.09.04, 10:55 Hej! Socjologia i nauki społeczne na UW Ale została mi jeszcze obrona pracy,do której po urodzeniu małej nie mogę sie zmusić( Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_mp7 Re: Emamy!Co studiowałyście ew co studiujecie? 19.09.04, 11:17 Hej!Witam wszystkie emamay!!Niedawno odnalazłam forum...i bardzo mi się tu podoba. Studiowalam stomatologię, a mężuś farmację.Gorąco pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś