Dodaj do ulubionych

Samochód na akumulator dla 3-latka

14.08.15, 17:49
Chciałam takowy kupić na urodziny dla chrześniaka.
Czy moglibyście polecić coś do 500 zł?
Obserwuj wątek
    • jesienna.nuta Re: Samochód na akumulator dla 3-latka 14.08.15, 17:51
      Zobacz na Allegro, ale 500 złotych to trochę mało. I pamiętaj, że samochód jest do samodzielnego montażu.
      • iwoniaw Re: Samochód na akumulator dla 3-latka 14.08.15, 19:16
        Czy trzylatek nie jest aby za mały na jeżdżenie samochodem akumulatorowym?
    • magdagg2 Re: Samochód na akumulator dla 3-latka 14.08.15, 19:21
      Kup lepiej rowerek biegowy albo hulajnoge. Taki samochód na akumulator to frajda na chwilę.
      • mama-cynamonka80 Re: Samochód na akumulator dla 3-latka 14.08.15, 19:29
        Rowerek biegowy oraz hulajnogę ma.
        Umówiłam się na taki samochód właśnie smile
        Wydaje mi się, ze za mały nie jest - bo w czym problem naciskanie gazu i kręcenie kierownicą, a jeździ to to 4-6km/h. Ponadto jest opcja, ze rodzic kieruje przy pomocy pilota smile
        • ichi51e Re: Samochód na akumulator dla 3-latka 14.08.15, 19:31
          no wiec dzieci mojej znajomej rozwalily takie autko w dwa dni. urwaly jakis kabel czy sam sie ukruszyl i wszystko szlag trafil. rodzice odetch eli z ulga bo dzwieki nie mialy opcji odlaczenia i wszyscy mieli serdecznie dosyc.
    • mamma_2012 Re: Samochód na akumulator dla 3-latka 14.08.15, 20:03
      Mamy jeepa z Peg Pereggo, kupiony, kiedy właściciel miał 1,5 roku. Na imprezach z dziecmi to hit, w pokoju miejsce zabaw nawet zima. Akumulator trzyma długo.
      Cenowo sie nie łapie, ale od czego jest np. portal na A.smile
    • nusia271 Re: Samochód na akumulator dla 3-latka 14.08.15, 22:00
      Jestem posiadaczką 2 takich autek (obydwa kupione jako używane na portalu co zmienił nazwę na O) córka dostała 1wszy taki "a'la quad - bo tak wygląda) w wieku 3,5 teraz ma 5,5 i dalej jest frają a już na nim śmiga 2 latek - tylko on faktycznie woolny jest. Kolejnego tym razem jeepa kupiłam gdy miała 4 lata (ten jest mocniejszy na 2 akumulatorki) i o ile ona ma frajdę (oczywiście pod moją czy męża kontrolą) to już 2 latka do niego nie sadzamy lub ewentualnie rzadko na poziomie 1 ...
    • mama.gucia Re: Samochód na akumulator dla 3-latka 14.08.15, 23:17
      Syn dostal przed 2rz I jezdzi nim juz jego brat albo razemsmile. Babcia kupila w sklepie stacjonarnie bedac z wnuczkiem, syn sam wybral toyote terenowa z designem policyjnym. Pamietam, ze 3 lata temu to auto kosztowalo 400zl I to byl hit. Moze I chrzesniak niech sam zobaczy?. My mamy naped na tylnie kola ale wiem, ze sa tez I na wszystkie (wtedy ponoc szybciej jedzie). Auto uzywane srednio raz w tygodniu jezdzilo po piachu, trawie I zwirze,dziurach I ma sie dobrzesmile. 3 razy zmieniana bateria. Dzieki temu autku starszy syn dosc szybko opanowal jazde samochodem. Ladnie cofa, parkuje....wszedzie wjedziewink.
    • mondovi Re: Samochód na akumulator dla 3-latka 14.08.15, 23:43
      Krótko powiem: zabawka na moment. Wpisz w wyszukiwarkę, znajdziesz ofertę, ale imo nie warto.
      • glunek Re: Samochód na akumulator dla 3-latka 24.03.16, 12:09
        nie masz kasy to nie marudz.
        albo nie żaluj dziecku smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka