Dodaj do ulubionych

Plecak szkolny Nikidom Roller

24.08.15, 15:55
Przymierzam się do zakupu. Córka chce plecak na kółkach, w tamtym roku miała już na kółkach zwykły, tańszy, ale rozpadł się pod koniec roku szkolnego. Dlatego chcę zainwestować w coś trwalszego (podobno): nikidomroller.pl/produkt/motyl/
Miałyście? Warto?
Obserwuj wątek
    • nikki30 Re: Plecak szkolny Nikidom Roller 24.08.15, 16:16
      Mamy jeden od 5 lat a drugi od 3 i wszystko jest ok. Sprowadzaliśmy bezpośrednio z Hiszpanii, bo jeszcze wtedy nie było polskiego dystrybutora.
      Plastik tylko lekko porysowany ale chłopaki plecak ciągają po schodach, krawężnikach. W jednym plecaku po 4 latach zeszła guma z raczki. Reszta jest bez zarzutu.
      Mamy wersję nie XL bo wtedy takiej jeszcze nie było.
    • matyldamoja Re: Plecak szkolny Nikidom Roller 24.08.15, 17:05
      bardzo fajny, jeśli się jednak nie zdecydujesz z czystym sumieniem polecam na kółkach JanSport mam 2 rok i nic zupełnie nic się z nim nie dzieje, cicho jeździ , pakowny, materiał dobry gatunkowo . polecam.
      • black-cat Re: Plecak szkolny Nikidom Roller 24.08.15, 19:07
        Zamówiłam już. Nad Jansportem też myślałam, ale córka ostatecznie wybrała rollerasmile
    • valtho Re: Plecak szkolny Nikidom Roller 24.08.15, 23:58
      Mnóstwo moich znajomych kupiło takie plecaki dzieciom i nie spotkałam osoby niezadowolonej. Wydają sie bardzo dobre.
      • wierzba72345 Re: Plecak szkolny Nikidom Roller 07.03.17, 11:46
        Ja jestem nie zadowolona! Dlaczego? Huk podczas zjeżdżania ze schodów. Jeśli wciągasz plecak po schodach to przecierają się boki (a to nie podlega gwarancji). Dziecko musi to robić pod specjalnym kontem (tak tłumaczono mi u dystrybutora w Hiszpanii podobno schody są niższe) czyli jak sprawdziłam po prostu pionowo. Łożyska w kołach bardzo szybko się brudzą i wtedy są głośne i ciężej ciągnie się plecak. Nie polecam.
    • bei Re: Plecak szkolny Nikidom Roller 25.08.15, 00:09
      Kupilam tydzien temu.
      Moj syn pierwszy plecak nosil trzy lata i oddaliśmy bez zadnych śladow zniszczeń- mial piecioletnią gwarancję, wiec jego zywotność nie byla zaskoczeniem ( jansport na swoje plecaki daje 30 lat gwarancji)
      Drugi plecak ( "doroślejsze wzornictwo" ) pod naporem cięzaru ksiażek stracil wewnatrz przegrodki.
      Roller odciązy go od dźwigania, w instrukcji radzą by raz na jakiś czas oliwic kolka.
      Sama jestem ciekawa testówsmile
      • bei Re: Plecak szkolny Nikidom Roller 01.10.15, 21:35
        !!! dziewczyny, pomocysmile!
        Wyrzucilam instrukcję do demontazu "kolpakow" z kolek- niechcę zdejmowac na siłę, a powinnam je juz naoliwić.. czy ktos mi pomoże?
        Proszę pomocną mamę o zrobienie zdjecia tej instrukcji i wrzuceniu jej na maila.
        Instrukcja byla wydrukowana na dlugim wąskim kartoniku, to byly rysunki?
        • bei Re: Plecak szkolny Nikidom Roller 01.10.15, 21:36
          nie chcę- spacja nie odbiłasmile
    • slonko1335 Re: Plecak szkolny Nikidom Roller 02.10.15, 08:17
      Użytkowniczki czy ten plecak wchodzi do szkolnej szafki?
      I jak z tymi schodami, czy robi duży hałas zjeżdżając po schodach? mieszkamy na trzecim piętrze i nie chcę żeby mnie sąsiedzi przeklęli..
      • slonko1335 Re: Plecak szkolny Nikidom Roller 02.10.15, 08:18
        w zasadzie to mamy użytkowników a nie użytkowniczkismile
      • wierzba72345 Re: Plecak szkolny Nikidom Roller 07.03.17, 11:40
        Plecak podczas zjeżdżania robi nie hałas a huk!!!! Sąsiedzi na pewno się obudzą.
    • bei Re: Plecak szkolny Nikidom Roller 07.03.17, 13:51
      No tak, jest glosnysmile
      Moj syn ma osiem minut spaceru do szkoly- i w ciagu rocznego uzytkowania widac zniszczenia na kolkach. Jezdza po brudnym asfalcie, po kamykach, po nierownych chodnikach. Poza kolkami to plecak jest calkiem OKsmile
      Nie wiem, czy miesci sie w szafce szkolnej, bo u nas takich nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka