Dodaj do ulubionych

Zajecia dodatkowe

• melancho_lia Re: Zajecia dodatkowe 05.09.15, 07:47
      Zajęcia dodatkowe w szkole- córka 2 klasa: balet, pantomima, syn kl. 4- pantomima.
      Poza szkołą- córka: gimnastyka artystyczna i aikido, syn- programowanie, aikido i modelarstwo.
      Ja aktualnie nie pracuję więc mogę ich na zajęcia dostarczać.
      • naomi19 Re: Zajecia dodatkowe 05.09.15, 08:02
        Córka (7) gra w szachy, oprócz dwugodzinnej grupy próbuję właśnie załatwić lekcje indywidualne. Zawsze jeszcze dodatkowo coś robiła, od 3 lat był to balet, ale teraz chce i balet i gimnastykę artystyczną, co się wiąże z tym, że rezygnujemy z baletu.
        Basenu (2 godz) nie wliczam, bo wszystko jest w ramach szkoły (dzięki Bogu) i nie wliczam sobotnich zajęć muzycznych i/lub zajęć z jazdy na rolkach, bo to takie nieobowiązkowe, niepłatne, jak mamy ochotę, to idziemy, jak nie, to nie, ale córka z tych, co chcą chodzić i nie nudzą się po 2 miesiącach. Na szachy chodzi już 4 lata, tydzień w tydzień...
        No i nie wliczam unijnego projektu realizowanego w szkole- chodzi na grupę artystyczną, ale to też mnie nie interesuje.
        • edelstein Re: Zajecia dodatkowe 05.09.15, 08:58
          Ty lepiej powiedz jak tam wyniki?wszystko ok?
          • naomi19 Re: Zajecia dodatkowe 05.09.15, 11:40
            Dziekuje za pamiec. Na 99% corka zdrowa. Jeszcze 1 badanie i bedzie 100% ale jestem 5 lat starsza przez stres...
            • edelstein Re: Zajecia dodatkowe 05.09.15, 12:32
              Wierze.Trzymam kciuki,by wszystko dobrze sie skonczylo.Wtedy mozemy sie znow klocictongue_out
              • naomi19 Re: Zajecia dodatkowe 05.09.15, 16:13
                haha dobre tongue_out
    • maeve_binchy Re: Zajecia dodatkowe 05.09.15, 11:05
      7-letni syn ma duzo, ale sam chcial chodzic. W szkole jest do 16-16:30 i wiekszosc zajec jest wlasnie w szkole, po lekcjach - zamiast siedzenia w swietlicy: karate 2xtyg, pantomima x1, tworcze myslenie x1, dojdzie mam nadzieje ang x2. Tyle, ze to wszystko do tej 16:00 wlasnie. Poza szkola ma basen 1 lub 2 x tyg, juz od 2 lat, bardzo lubi, uparl sie na pilke w sobote ( troche go zniechecam, bo musi chodzic na cwicz na kregoslup x1 i logopedyczne x 1 a uwazam, ze 3-4 godziny dodatkowych po szkole to juz maks, wiec nie chce jeszcze pilki dokladac).
    • memphis90 Re: Zajecia dodatkowe 05.09.15, 13:17
      Moje mają w tym roku piłkę nożną (2 x w tygodniu), basen w weekend, córka chce jeszcze balet (1x tyg). Na piłkę możemy zawozić na zmianę z sąsiadem, na basen- z inną sąsiadką, jeśli jej córka się zdecyduje. To nasz pierwszy rok z zajęciami popołudniowymi, zobaczymy jak będzie.
    • attiya Re: Zajecia dodatkowe 05.09.15, 16:17
      a w życiu big_grin
      jestem normalną matką big_grin
      chodzi na etykę - tzn dopiero będzie chodził, bo zajęcia zaczną się od 14 września, pływanie - sobota przed południem, matematyka - raz w tygodniu
      na razie wszystko smile
    • emily.1 Re: Zajecia dodatkowe 05.09.15, 16:46
      Mój 9 latek w ubiegłym roku miał w szkole 2 godziny dodatkowych zajęć sportowych, poza szkołą 2x w tygodniu po 1,5h piłki nożnej, 1 godzinę szachów i co drugi Tydzień wędkarstwo. W tym roku jeszcze do końca nie wiemy co będzie, ale na pewno zostaje noga.
    • diamondcrazy Re: Zajecia dodatkowe 06.09.15, 13:01
      Moje maja zajecia sportowe dwa razy w tygodniu - corka gimnastyke artystyczna a syn judo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka