Dodaj do ulubionych

82 dni w celi z mordercami

13.09.15, 11:32
W mojej celi siedziało 8 kobiet, większość za zabójstwo - mówi Ewa Dołecka. Za przemyt oleju z konopi dla chorej na raka matki grozi jej i jej mężowi 15 lat - tyle, co za zabójstwo. Pobyt w areszcie oboje wspominają jako koszmar. mam mieszane uczucia - z jednej strony wiem że narkotyki zabijają. Z drugiej - czy to nie jest nieludzka kara?
Obserwuj wątek
    • triismegistos Re: 82 dni w celi z mordercami 13.09.15, 11:40
      Olej z konopi zabija?
    • fragile_f Re: 82 dni w celi z mordercami 13.09.15, 11:56
      Sprawa jest jak dla mnie skandaliczna, zwlasczza ze w czasie kiedy byli w areszcie tesciowa zmarla. Samotnie.

Gosc, ktory sprzedawal dzieciom dopalacze wyszedl z aresztu na drugi dzien. Na 99% nie poniesie zadnej kary. A ci panstwo nie dosc, ze w areszcie byli absolutnie bezsensownie (tak, juz widze jak uciekaja na seszele z umierajaca tesciowa), to teraz grozi im 15 lat wiezienia (!!!). Ale gdyby zaczaili sie na ulicy i zgwalcili dzieciaka - dostaliby 8.

Ba, wczoraj czytalam o tym, ze ksiadz-pedofil ktorego zlapano na goracym uczynku z 13-to latkiem w hotelu nadal jest na wolnosci. I szantazuje molestowane dzieci, po to zeby zmienily zeznania.

Polska prawa. Prawa silniejszego/bogatszego/z lepszymi plecami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka