kub-ma Re: następny.... 19.09.15, 08:17 lady-z-gaga napisała: > w moich oczach ten związek nie świadczy o klasie i proszę mnie nie pouczać, że > to ich sprawa, że nikomu krzywdy nie robią itp.. > wiem o tym, ale mi się to nie podoba i mam do tego prawo Ależ masz prawo, masz. Nie zmienia to jednak faktu, że oni też maja prawo, to ich sprawa, że nikomu nie robią krzywdy i że będą szczęśliwi niezależnie od Twojego poczucia niesmaku. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: następny.... 19.09.15, 08:26 I wszystkiego najlepszego dla nich. PS Moja przyjaciółka szczęśliwie żyje z mężem starszym od niej o 30 lat. PPS Osoby publiczne mają prawo mieć prywatne życie i nic nam do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: następny.... 19.09.15, 08:42 Chcialabym Cie zrozumiec,naprawde. Co takiego strasznego jest w roznicy wieku miedzy partnerami? Czy chodzi o to,ze jedno najprawdopodobniej pozyje duzo krocej? Ale wtedy zwiazanie sie z rownolatkiem chorym np. na plasawice huntingtona byloby rownie zle... czy chodzi o strone estetyczna? No ale wtedy to juz nic nie rozumiem bo bez problemu znajde 30 latkow wygladajacych gorzej od Kondrata Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: następny.... 19.09.15, 09:18 No nie wiesz? On satyr wykorzystujący głupie, młode dziewczę. Ona zainteresowana jego majątkiem, on jej młodym ciałem. On nie da jej dziecka, a jak da- to będzie dziadkiem, a nie ojcem. Oni uprawiają seks? A fee, obrzydliwe. Na szczęście bogaty Marek i szczęśliwa, mloda Antonina mają w d... te wszystkie mądrości i wiodą 100 razy bardziej ciekawe życie od większości zbulwersowanych ich związkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lewapinger Re: następny.... 20.09.15, 15:39 A mi on się bardzo podoba. Jest taki super dojrzały, seksowny. Zazdroszczę jej trochę, ale nie siana bo mam swoje. Też mam męża sporo starszego i nie widzę różnicy wieku, nie odczuwamy tego. I wiecie co jest fajne? Że ma się totalnie w dupie co inni sądzą o naszym wieku, czy i kto poleciał na siano, czy kocha czy na spadek dybie... Niech im się szczęści!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: następny.... 20.09.15, 17:13 Po dwudziestoparoletniej kochance JKM, z którą podobno ma 2 dzieci, nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć czy zniesmaczyc. Panu Grzegorzowi współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: następny.... 20.09.15, 19:23 No co ja mogę Ci napisać. Tak samo myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: następny.... 20.09.15, 21:45 BTW, nie on pierwszy i nie ostatni. Jakoś tamci cię nie gorszą, co? Odpowiedz Link Zgłoś